Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Што конфигурација имаш?
Core i3
2gb ram
gt 220 1gb
XP sp3

--- надополнето ---

Faulting application fifa08.exe, version 0.0.0.0, faulting module fifa08.exe, version 0.0.0.0, fault address 0x003cf52b. Faulting application scarface.exe, version 1.0.0.1, faulting module unknown, version 0.0.0.0, fault address 0xc4eb7b26 Faulting application fifa07.exe, version 0.0.0.0, faulting module fifa07.exe, version 0.0.0.0, fault address 0x0039f1bb.
Ova se greskite sto se javuvaat.

Ај мала помош ...
Вчера од незнам каква агресивна досада избришав игра со Delete vo Program Files(ги избришај фајловите),но сепак играта не е избришана,а кога ке се обидам преку ЦД-то да направам uninstall несака да ја избрише...некој кој имал сличен проблем??

Пробај во контро панел или систем ресторе можеби... :toe:

Core i3
2gb ram
gt 220 1gb
XP sp3

--- надополнето ---

Faulting application fifa08.exe, version 0.0.0.0, faulting module fifa08.exe, version 0.0.0.0, fault address 0x003cf52b. Faulting application scarface.exe, version 1.0.0.1, faulting module unknown, version 0.0.0.0, fault address 0xc4eb7b26 Faulting application fifa07.exe, version 0.0.0.0, faulting module fifa07.exe, version 0.0.0.0, fault address 0x0039f1bb.
Ova se greskite sto se javuvaat.
Реинсталирај ги игрите.Ако не бива реинсталирај го виндоусот.

На Фифа 10,кога ќе ја уклучам ми вика cannot load user profiles и потоа ме враќа да правам профил одново, а зачуваните игри ми ги дава односно можам да ги играм.Во фолдерот од Фифа профилот постои како фајл.
Како да ја натерам да го ми го уклучи профилот?

--- надополнето ---

Заборавив да напоменам,последниот пат кога играв,точно во моментот кога го зачувував профилот пред да ја исклучам играта,снема струја,дали тоа можело да влијае?

Инсталирав една доста стара игра и кога сакав да ја стартувам ми излезе Fatal error Direct3D: Unable to create device.Try changing resolution or color depth. Ја сменив резолуцијата ама пак исто.Ако може помош?

Инсталирав една доста стара игра и кога сакав да ја стартувам ми излезе Fatal error Direct3D: Unable to create device.Try changing resolution or color depth. Ја сменив резолуцијата ама пак исто.Ако може помош?

Смени ја резолуцијата...

Или кажи повеќе информации - која игра од која година, кој систем, кој хардвер.

Смени ја резолуцијата...

Или кажи повеќе информации - која игра од која година, кој систем, кој хардвер.

Се работи за Hitman 2.Ја сменив резолуцијата и пак исто,а истата игра на друг компјутер сака да се пушти.Можно ли е да е до некој драјвер да фали нешто,кога сум го форматирал да не ми е нешто неинсталирано.Ова не е случај само со оваа игра слично или исто се случува и со други игри.

Зошто кога играм Кантер на Лап Топ сликата не ми е на цел екран ?

Резулуцијата е наместена како што треба .

Може ли некој да ми објасни, или барем да ми даде линк да прочитам како да ја сетирам Call of Duty - Modern Warfare за да играм на интернет? Ја имам update-увано до patch 1.7, ама понатаму не знам. Help?

Мр драпа Bad Company 2 ...
Автоматски се сејфува. Oдново ја стартувам, стегам Resume Game не бива..пак одпоново од прва мисија морам да почнам.

ЗоЖто такаа ?

Игри за PC со Gamepad поддршка

Значи имам gamepad сличен ко на сликава подоле, па освен Fifa, PES и Shank, не знам кои игри би можел да ги играм со него.

Прашањето е, кои игри имаат поддршка за gamepad како овој (без dual analog controller)?

h683a.jpg

Значи имам gamepad сличен ко на сликава подоле, па освен Fifa, PES и Shank, не знам кои игри би можел да ги играм со него.

Прашањето е, кои игри имаат поддршка за gamepad како овој (без dual analog controller)?

h683a.jpg

1. Нема никаква слика
2. 99% од игрите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom