Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
pomos .... red alert 2 ja istalirav i sega nesaka da vleze vo folder network ?? znae li nekoj sto e problemot ?? fala odnapred(ili od pozadi,na koj kako mu odgovara ) :))

pomos .... red alert 2 ja istalirav i sega nesaka da vleze vo folder network ?? znae li nekoj sto e problemot ?? fala odnapred(ili od pozadi,na koj kako mu odgovara ) :))

другар ништо не си ни објаснил, што несака да влезе у фолдер...? крак ли нешто друго се обидуваш да направиш, не се уклучува играва ли?

другар ништо не си ни објаснил, што несака да влезе у фолдер...? крак ли нешто друго се обидуваш да направиш, не се уклучува играва ли?

pogresno se izraziv..ja vklucuvam igrata i koga odam network ne mi se otvara..i nemozeme da igrame lan so drugarite..neznam zosto..pomos nekoj

Зошто кога ќе пробам да снимам било која игра која е RePack ми го дава следниов е*ан error?!

Почнувам да снимам со двд 1, потоа ставам двд 2, и на крај бара пак двд 1 и откако ќе го наместам и стиснам ОК ми го дава долново

Ист проблем имав и со GTA EFLC repack

7-ца 32битен, ако е битно тоа, а на ХР ваков проблем немав.
Со power iso ги снимам игрите моментално.

Никој не реагира на Software-ски проблеми, па ајде тука да прашам.

pogresno se izraziv..ja vklucuvam igrata i koga odam network ne mi se otvara..i nemozeme da igrame lan so drugarite..neznam zosto..pomos nekoj

некој игри се разделени уште во самиот торент на кампања и онлајн, провери да не си инсталирал погрешна работа

--- надополнето ---

двд 1 ти отчитува data1.cab, двд 2 data2.cab или оди со двд 1 ако има повеќе од 2 фајла, на крај ставаш пак двд 1 за да финишира инсталацијата. Ако си креирал сам ти исо фајлови од двд-ата провери дали си снимил се у двд 1, а ако не, тогаш пробај со Daemon tools, ја никогаш не сум имал проблем со таа програма

[/COLOR]двд 1 ти отчитува data1.cab, двд 2 data2.cab или оди со двд 1 ако има повеќе од 2 фајла, на крај ставаш пак двд 1 за да финишира инсталацијата. Ако си креирал сам ти исо фајлови од двд-ата провери дали си снимил се у двд 1, а ако не, тогаш пробај со Daemon tools, ја никогаш не сум имал проблем со таа програма

Фала друже, средив со Даемон. Не прави со ова такви error-и.

И после ќе ми тврдат Даемон бил послаб од незнам ти какви ISO-вци. :)

Дур имав XP користев даемон. Снимив 7-ца и не сакаше да се сними даемон к-лите(таа верзија пробував), па снимив Power Iso.
Ама денес снимив Даемон ПРО(мислам беше) и си се сними без проблем и ми ја сними играта без проблем. Не знам зошто со даемон немаше проблеми, а со исо имаше при инсталација на Наполеон(и слични друго Repack-овци), али тоа е веќе мање битно.

Дур имав XP користев даемон. Снимив 7-ца и не сакаше да се сними даемон к-лите(таа верзија пробував), па снимив Power Iso.
Ама денес снимив Даемон ПРО(мислам беше) и си се сними без проблем и ми ја сними играта без проблем. Не знам зошто со даемон немаше проблеми, а со исо имаше при инсталација на Наполеон(и слични друго Repack-овци), али тоа е веќе мање битно.

Оф топик ама ќе ми простат :)

Daemon користам долго време и никогаш не сум имал промашена инсталација. Тоа со XP и Виста. Ама на почеток кога излезе 7-цата немаше од Daemon официјална верзија, па пробав и јас со разни ИСО-вци и чат пат ќе се заебеше нешто. Тоа кратко само, бидејќи набрзо испадна и Daemon за 7ца и од тогаш си продолжив со него.

Ја симнав Handball Simulator 2010 од едно место, ја инстлирав и ми тераше после кога ке ја уклучам CD, па можеби оти нема крак, барав крак но не најдов.
Па после уште еднаш од друго место ја симнав можда ке биваше, ама и сега е пак така.
Ај некој ако знае зошто е така, или да ми даде крак од играта:)
Позз и фала.)

Сакам да прашам едно глупо прашање... Има ли шанси игра што е за X-box , да се игра на компјутер...??? Постои ли некаков начин...? Што прават хакериве низ светот што кракнуваат игри во врска со тоа прашање...??? Знае ли некој...? Конкретно се работи за играта "ALAN WAKE"... Премногу ми се свиѓа, ама ја има само за X-box...

Сакам да прашам едно глупо прашање... Има ли шанси игра што е за X-box , да се игра на компјутер...??? Постои ли некаков начин...? Што прават хакериве низ светот што кракнуваат игри во врска со тоа прашање...??? Знае ли некој...? Конкретно се работи за играта "ALAN WAKE"... Премногу ми се свиѓа, ама ја има само за X-box...

Неможе.

Ја симнав Handball Simulator 2010 од едно место, ја инстлирав и ми тераше после кога ке ја уклучам CD, па можеби оти нема крак, барав крак но не најдов.
Па после уште еднаш од друго место ја симнав можда ке биваше, ама и сега е пак така.
Ај некој ако знае зошто е така, или да ми даде крак од играта:)
Позз и фала.)

Иди на gamecopyworld.com пиши Handball Simulator 2010, проверив има fixed.exe

Знае ли некоj на кој игри фаќа Dolphin емулаторот за Wii, или на сите фаќа?.. . чисто сумњам.
ми се игра Kirby's Epic Yarn затоа :icon_bigg

Не е помош нити совет ова али не знам кај да пишам а нејка мда отварам тема..Зошто никад нема тема за Фифа Менаџер?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom