Помош и совети

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
pomos .... red alert 2 ja istalirav i sega nesaka da vleze vo folder network ?? znae li nekoj sto e problemot ?? fala odnapred(ili od pozadi,na koj kako mu odgovara ) :))

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
pomos .... red alert 2 ja istalirav i sega nesaka da vleze vo folder network ?? znae li nekoj sto e problemot ?? fala odnapred(ili od pozadi,na koj kako mu odgovara ) :))
другар ништо не си ни објаснил, што несака да влезе у фолдер...? крак ли нешто друго се обидуваш да направиш, не се уклучува играва ли?

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
другар ништо не си ни објаснил, што несака да влезе у фолдер...? крак ли нешто друго се обидуваш да направиш, не се уклучува играва ли?
pogresno se izraziv..ja vklucuvam igrata i koga odam network ne mi se otvara..i nemozeme da igrame lan so drugarite..neznam zosto..pomos nekoj

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Зошто кога ќе пробам да снимам било која игра која е RePack ми го дава следниов е*ан error?!

Почнувам да снимам со двд 1, потоа ставам двд 2, и на крај бара пак двд 1 и откако ќе го наместам и стиснам ОК ми го дава долново

Ист проблем имав и со GTA EFLC repack

7-ца 32битен, ако е битно тоа, а на ХР ваков проблем немав.
Со power iso ги снимам игрите моментално.

Никој не реагира на Software-ски проблеми, па ајде тука да прашам.

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
pogresno se izraziv..ja vklucuvam igrata i koga odam network ne mi se otvara..i nemozeme da igrame lan so drugarite..neznam zosto..pomos nekoj
некој игри се разделени уште во самиот торент на кампања и онлајн, провери да не си инсталирал погрешна работа

--- надополнето ---

двд 1 ти отчитува data1.cab, двд 2 data2.cab или оди со двд 1 ако има повеќе од 2 фајла, на крај ставаш пак двд 1 за да финишира инсталацијата. Ако си креирал сам ти исо фајлови од двд-ата провери дали си снимил се у двд 1, а ако не, тогаш пробај со Daemon tools, ја никогаш не сум имал проблем со таа програма

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
[/COLOR]двд 1 ти отчитува data1.cab, двд 2 data2.cab или оди со двд 1 ако има повеќе од 2 фајла, на крај ставаш пак двд 1 за да финишира инсталацијата. Ако си креирал сам ти исо фајлови од двд-ата провери дали си снимил се у двд 1, а ако не, тогаш пробај со Daemon tools, ја никогаш не сум имал проблем со таа програма
Фала друже, средив со Даемон. Не прави со ова такви error-и.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
И после ќе ми тврдат Даемон бил послаб од незнам ти какви ISO-вци. :)
Дур имав XP користев даемон. Снимив 7-ца и не сакаше да се сними даемон к-лите(таа верзија пробував), па снимив Power Iso.
Ама денес снимив Даемон ПРО(мислам беше) и си се сними без проблем и ми ја сними играта без проблем. Не знам зошто со даемон немаше проблеми, а со исо имаше при инсталација на Наполеон(и слични друго Repack-овци), али тоа е веќе мање битно.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Дур имав XP користев даемон. Снимив 7-ца и не сакаше да се сними даемон к-лите(таа верзија пробував), па снимив Power Iso.
Ама денес снимив Даемон ПРО(мислам беше) и си се сними без проблем и ми ја сними играта без проблем. Не знам зошто со даемон немаше проблеми, а со исо имаше при инсталација на Наполеон(и слични друго Repack-овци), али тоа е веќе мање битно.
Оф топик ама ќе ми простат :)

Daemon користам долго време и никогаш не сум имал промашена инсталација. Тоа со XP и Виста. Ама на почеток кога излезе 7-цата немаше од Daemon официјална верзија, па пробав и јас со разни ИСО-вци и чат пат ќе се заебеше нешто. Тоа кратко само, бидејќи набрзо испадна и Daemon за 7ца и од тогаш си продолжив со него.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Ја симнав Handball Simulator 2010 од едно место, ја инстлирав и ми тераше после кога ке ја уклучам CD, па можеби оти нема крак, барав крак но не најдов.
Па после уште еднаш од друго место ја симнав можда ке биваше, ама и сега е пак така.
Ај некој ако знае зошто е така, или да ми даде крак од играта:)
Позз и фала.)

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
Сакам да прашам едно глупо прашање... Има ли шанси игра што е за X-box , да се игра на компјутер...??? Постои ли некаков начин...? Што прават хакериве низ светот што кракнуваат игри во врска со тоа прашање...??? Знае ли некој...? Конкретно се работи за играта "ALAN WAKE"... Премногу ми се свиѓа, ама ја има само за X-box...

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Сакам да прашам едно глупо прашање... Има ли шанси игра што е за X-box , да се игра на компјутер...??? Постои ли некаков начин...? Што прават хакериве низ светот што кракнуваат игри во врска со тоа прашање...??? Знае ли некој...? Конкретно се работи за играта "ALAN WAKE"... Премногу ми се свиѓа, ама ја има само за X-box...
Неможе.

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Ја симнав Handball Simulator 2010 од едно место, ја инстлирав и ми тераше после кога ке ја уклучам CD, па можеби оти нема крак, барав крак но не најдов.
Па после уште еднаш од друго место ја симнав можда ке биваше, ама и сега е пак така.
Ај некој ако знае зошто е така, или да ми даде крак од играта:)
Позз и фала.)
Иди на gamecopyworld.com пиши Handball Simulator 2010, проверив има fixed.exe

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Знае ли некоj на кој игри фаќа Dolphin емулаторот за Wii, или на сите фаќа?.. . чисто сумњам.
ми се игра Kirby's Epic Yarn затоа :icon_bigg

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.562
Поени од реакции
29.157
Не е помош нити совет ова али не знам кај да пишам а нејка мда отварам тема..Зошто никад нема тема за Фифа Менаџер?

Kajgana Shop

На врв Bottom