Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја симнав "The Saboteur", го коприам кракот и се како што треба, ја уклучувам, прво нешто што се појавува е лоадингот... чекам 1,2,3 минути, отидов до веце и се враќам глеам у монитор уште стои на лоадинг!??!?!
20 мин. лоадинг праи, шо е работава дали знаете, тие што ја имате играно како ви успеало?
Не е до драјверот, до играта е. Има пач за играта. И ако е постар драјверот, стави нов за секој случај.Да не имаш ATI графичка?
Бидејќи играта ич не се сака со нив, па симни си најнови драјвери и пробај.![]()
Добро бе , знае ли некој да помогне или никој не ја играл battlefield bad company 2 multiplayer...??? Кај да го најдам тој serial key што го бара за multiplayer...???
Да не имаш ATI графичка?
Бидејќи играта ич не се сака со нив, па симни си најнови драјвери и пробај.![]()
Не е до драјверот, до играта е. Има пач за играта. И ако е постар драјверот, стави нов за секој случај.
Тоа едно, друго, играта има проблем со било какви 4 јадрени процесори. На линкот погоре исто има решение и за ова.