максовизија
Lunatic
- Член од
- 14 декември 2008
- Мислења
- 1.709
- Поени од реакции
- 126
пробај како што ти рече бибил, мораш да ги имаш и тие фајлови што се содржат во дх9 рунтајмотATI RADEON HD 4850 1GB DDR3
пробај како што ти рече бибил, мораш да ги имаш и тие фајлови што се содржат во дх9 рунтајмотATI RADEON HD 4850 1GB DDR3
сега нема да играм 2-3 часа дота да видам дали ке се изгаси.. али само мислам дека на Дотасамо на Дота така ти прај??? мислам дека ти прегрева и се гаси за да се заштити од оштетување...
За да играш онлајн ти треба оригиналка. За да играш ЛАН ти треба Garena. Симни Garena, инсталирај ги сите пачови и играј. Ќе се снајдеш.Мислам имаше тема за ова али неможам да ја најдам...
Ок, значи ми треба некој да ми каже што да правам за да можам да ја играм Left 4 Dead 2 онлајн. На квик меч и на тие другите ми вика да си проверам нет конекција, али сигурен сум дека фали нешто Некој да објасни?
Треба да ти се појави ова: Види слика. А можи и преку пребарувач за сервери ама за тоа треба правилно да се конфигурира. Ти како ја играш, преку кранат Steam, преку алатка некоја или дирекно (stanalone верзија)?Мислам имаше тема за ова али неможам да ја најдам...
Ок, значи ми треба некој да ми каже што да правам за да можам да ја играм Left 4 Dead 2 онлајн. На квик меч и на тие другите ми вика да си проверам нет конекција, али сигурен сум дека фали нешто Некој да објасни?
Standalone. Инаку за староста, сигурно нема кошмари да сањам :smir: :pos2:Треба да ти се појави ова: Види слика. А можи и преку пребарувач за сервери ама за тоа треба правилно да се конфигурира. Ти како ја играш, преку кранат Steam, преку алатка некоја или дирекно (stanalone верзија)?
Инаку да си знеш играва е означена +17, не е за тебе.
Треба да ти се појави ова: Види слика. А можи и преку пребарувач за сервери ама за тоа треба правилно да се конфигурира. Ти како ја играш, преку кранат Steam, преку алатка некоја или дирекно (stanalone верзија)?
Инаку да си знеш играва е означена +17, не е за тебе.
Ахах, Stanalone. Најзафркнато е да се надоградуваат. Незнам оти пиративе прават таква верзија кога L4D2 е Steam ексклузива. И така полесно е да се апдејтува со кракнат Стим или со една друга алатка.Standalone. Инаку за староста, сигурно нема кошмари да сањам :smir: :pos2:
Фицијани можеш да ми го дадеш пачот и да ми кажеш каде да го ставам?
Да во некои земји тоа е со закон регулирано. Ама не е само заради насилството или пџофките (како кај ГТА пример), туку и заради хорор елементот.Тоа за над 17 години важи само во земјите каде што младината (и другите) се забегани (најголем пример: Америка)
Кај нас не важи ништо, а и не треба
F.E.A.R. и ТРЕБА да го исплаши, тоа е целта на играта, да направат хорор игра која ќе те плаши. Негово си е дали одкога ќе се исплаши ќе продолжи да ја игра или не.Ахах, Stanalone. Најзафркнато е да се надоградуваат. Незнам оти пиративе прават таква верзија кога L4D2 е Steam ексклузива. И така полесно е да се апдејтува со кракнат Стим или со една друга алатка.
Има еден апдејт, верзија 1.0 во најновата ама е 1 ГБ. Е сега и да имаш понова а не 1.0 пак ќе имаше многу за симнување оти последниот апдејт беше поголем од 500 мега, па така симни го ова од 1.0 на најнова (2.0.1.6). Ако го сакаш кажи по ПП.
Иначе за тоа кошмарите. Нема да имаш кошмари ама играта можи од ум да те извади. Пример кога ќе ти рипни некое зомби неочекувано. Незнам дали имам кажано, ама L4D2 е потешка од L4D1.
Да во некои земји тоа е со закон регулирано. Ама не е само заради насилството или пџофките (како кај ГТА пример), туку и заради хорор елементот.
А од страшна сцена и забеган и незабеган можи да се исплаши. Ај нека оди да ја игра F.E.A.R.
Ја играв халф лајф едно време, такада мислам дека неможе нешто да ме исплаши. Башка што додека зомбињата ваму им требаат 5 саати да почнат да трчаатАхах, Stanalone. Најзафркнато е да се надоградуваат. Незнам оти пиративе прават таква верзија кога L4D2 е Steam ексклузива. И така полесно е да се апдејтува со кракнат Стим или со една друга алатка.
Има еден апдејт, верзија 1.0 во најновата ама е 1 ГБ. Е сега и да имаш понова а не 1.0 пак ќе имаше многу за симнување оти последниот апдејт беше поголем од 500 мега, па така симни го ова од 1.0 на најнова (2.0.1.6). Ако го сакаш кажи по ПП.
Иначе за тоа кошмарите. Нема да имаш кошмари ама играта можи од ум да те извади. Пример кога ќе ти рипни некое зомби неочекувано. Незнам дали имам кажано, ама L4D2 е потешка од L4D1.
Да во некои земји тоа е со закон регулирано. Ама не е само заради насилството или пџофките (како кај ГТА пример), туку и заради хорор елементот.
А од страшна сцена и забеган и незабеган можи да се исплаши. Ај нека оди да ја игра F.E.A.R.
Ако си ја симнал од Разор, внатре мора да има крак. Не ми се верува дека би ги оставал игрите без Крак. Провери убавоЗначи вака, симнав Fifa 10 Razor 1911 и сега инсталирав и се ама кога оклучувам вика да внесам оргинално цд, тоа е веројатно до кракот, затоа што немам ставено крак..
ај некој да ми даде да го симнам кракот и да го ставам во Фифа ..
:smir:
точно. најди подобар крак.Имам проблем со Prototype откако ќе ја поминам мисијата со хеликоптерот (The man of god или така некако беше)одам во HQ на Blackhawks и одкако завршува cut scene-от ми се појавува црн екран и толку.До што би можело да биде.Јас сумљам во кракот.