Помош и совети

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
само на Дота така ти прај??? мислам дека ти прегрева и се гаси за да се заштити од оштетување...
сега нема да играм 2-3 часа дота да видам дали ке се изгаси.. али само мислам дека на Дота;)

:Фала:

Еве сега пак ми се исклучи :nerv:

Член од
12 декември 2009
Мислења
137
Поени од реакции
31
Мислам имаше тема за ова али неможам да ја најдам...

Ок, значи ми треба некој да ми каже што да правам за да можам да ја играм Left 4 Dead 2 онлајн. На квик меч и на тие другите ми вика да си проверам нет конекција, али сигурен сум дека фали нешто :toe: Некој да објасни? :pipi:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848

Ок, значи ми треба некој да ми каже што да правам за да можам да ја играм Left 4 Dead 2 онлајн. На квик меч и на тие другите ми вика да си проверам нет конекција, али сигурен сум дека фали нешто :toe: Некој да објасни? :pipi:
За да играш онлајн ти треба оригиналка. За да играш ЛАН ти треба Garena. Симни Garena, инсталирај ги сите пачови и играј. Ќе се снајдеш.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445

Треба да ти се појави ова: Види слика. А можи и преку пребарувач за сервери ама за тоа треба правилно да се конфигурира. Ти како ја играш, преку кранат Steam, преку алатка некоја или дирекно (stanalone верзија)?

Инаку да си знеш играва е означена +17, не е за тебе.

Член од
12 декември 2009
Мислења
137
Поени од реакции
31
Треба да ти се појави ова: Види слика. А можи и преку пребарувач за сервери ама за тоа треба правилно да се конфигурира. Ти како ја играш, преку кранат Steam, преку алатка некоја или дирекно (stanalone верзија)?

Standalone. Инаку за староста, сигурно нема кошмари да сањам :smir: :pos2:

Фицијани можеш да ми го дадеш пачот и да ми кажеш каде да го ставам? :pipi:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301

Тоа за над 17 години важи само во земјите каде што младината (и другите) се забегани (најголем пример: Америка)

Кај нас не важи ништо, а и не треба :)

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Standalone. Инаку за староста, сигурно нема кошмари да сањам :smir: :pos2:

Фицијани можеш да ми го дадеш пачот и да ми кажеш каде да го ставам? :pipi:
Ахах, Stanalone. Најзафркнато е да се надоградуваат. Незнам оти пиративе прават таква верзија кога L4D2 е Steam ексклузива. И така полесно е да се апдејтува со кракнат Стим или со една друга алатка.

Има еден апдејт, верзија 1.0 во најновата ама е 1 ГБ. Е сега и да имаш понова а не 1.0 пак ќе имаше многу за симнување оти последниот апдејт беше поголем од 500 мега, па така симни го ова од 1.0 на најнова (2.0.1.6). Ако го сакаш кажи по ПП.

Иначе за тоа кошмарите. Нема да имаш кошмари ама играта можи од ум да те извади. Пример кога ќе ти рипни некое зомби неочекувано. Незнам дали имам кажано, ама L4D2 е потешка од L4D1.

Тоа за над 17 години важи само во земјите каде што младината (и другите) се забегани (најголем пример: Америка)

Кај нас не важи ништо, а и не треба :)
Да во некои земји тоа е со закон регулирано. Ама не е само заради насилството или пџофките (како кај ГТА пример), туку и заради хорор елементот.
А од страшна сцена и забеган и незабеган можи да се исплаши. Ај нека оди да ја игра F.E.A.R.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ахах, Stanalone. Најзафркнато е да се надоградуваат. Незнам оти пиративе прават таква верзија кога L4D2 е Steam ексклузива. И така полесно е да се апдејтува со кракнат Стим или со една друга алатка.

Има еден апдејт, верзија 1.0 во најновата ама е 1 ГБ. Е сега и да имаш понова а не 1.0 пак ќе имаше многу за симнување оти последниот апдејт беше поголем од 500 мега, па така симни го ова од 1.0 на најнова (2.0.1.6). Ако го сакаш кажи по ПП.

Иначе за тоа кошмарите. Нема да имаш кошмари ама играта можи од ум да те извади. Пример кога ќе ти рипни некое зомби неочекувано. Незнам дали имам кажано, ама L4D2 е потешка од L4D1.

Да во некои земји тоа е со закон регулирано. Ама не е само заради насилството или пџофките (како кај ГТА пример), туку и заради хорор елементот.
А од страшна сцена и забеган и незабеган можи да се исплаши. Ај нека оди да ја игра F.E.A.R.
F.E.A.R. и ТРЕБА да го исплаши, тоа е целта на играта, да направат хорор игра која ќе те плаши. Негово си е дали одкога ќе се исплаши ќе продолжи да ја игра или не.

Се е супер додека некој фрик од децава не почне да имитира игри и да ги проектира на улица :)

(сега ќе пише дека ја играл и дека ич не се плашел)

Член од
12 декември 2009
Мислења
137
Поени од реакции
31

Ја играв халф лајф едно време, такада мислам дека неможе нешто да ме исплаши. Башка што додека зомбињата ваму им требаат 5 саати да почнат да трчаат :toe:

Инаку и FEAR ке ја пробам баш да видам... :baeh:

Едит: Гледав гејмплеј од FEAR... сепак нема да ја играм :salut:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Значи вака, симнав Fifa 10 Razor 1911 и сега инсталирав и се ама кога оклучувам вика да внесам оргинално цд, тоа е веројатно до кракот, затоа што немам ставено крак..
ај некој да ми даде да го симнам кракот и да го ставам во Фифа ..

:smir:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Значи вака, симнав Fifa 10 Razor 1911 и сега инсталирав и се ама кога оклучувам вика да внесам оргинално цд, тоа е веројатно до кракот, затоа што немам ставено крак..
ај некој да ми даде да го симнам кракот и да го ставам во Фифа ..

:smir:
Ако си ја симнал од Разор, внатре мора да има крак. Не ми се верува дека би ги оставал игрите без Крак. Провери убаво

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Имам проблем со Prototype откако ќе ја поминам мисијата со хеликоптерот (The man of god или така некако беше)одам во HQ на Blackhawks и одкако завршува cut scene-от ми се појавува црн екран и толку.До што би можело да биде.Јас сумљам во кракот.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.237
Поени од реакции
30.472
Имам проблем со Prototype откако ќе ја поминам мисијата со хеликоптерот (The man of god или така некако беше)одам во HQ на Blackhawks и одкако завршува cut scene-от ми се појавува црн екран и толку.До што би можело да биде.Јас сумљам во кракот.
точно. најди подобар крак.

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
Ова е рамно на самоубиство...!!! Ја играм "Assassin's Creed II" веќе подолго време... Денес прикључив еден хард диск преку УСБ и додека префрлував нешто во меѓувреме ја пуштив играта да ја играм... Едно време се укочи играта (што никад не се десило до сега), па морав да го рестартирам компјутерот и после кога ја пуштив играта сејфовите ги НЕМА...!!! Каде отидоа...??? Дали се избришани...??? Знае ли некој да помогне...???

Kajgana Shop

На врв Bottom