Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
moze pomosh malku , instaliram fifa 07 , (najinteresna mi e) i stavam crack i koga ke ja oklucam mi se pojavuva crn ekran i tolku , moze nekoj help ?

Најчесто ова се случува поради слаба графичка, т.е. недоволна за да ја „совлада“ играта. Што компјутер имаш?

ги инсталирав 5те пачови за ГТА4 и сега не ми се уклучува играта. што е проблемот?

Ај ако може мала помош за Virtua tennis 2009,од кога ке ја инсталирам играта и ќе направам крак и идам да ја пуштам играта ми се појавува..

The instuction at "0x00483b04" referenced memory at "0x00000000".The memory could not be read.,ако знае некој што е проблемот нека каже

Ај ако може мала помош за Virtua tennis 2009,од кога ке ја инсталирам играта и ќе направам крак и идам да ја пуштам играта ми се појавува..

The instuction at "0x00483b04" referenced memory at "0x00000000".The memory could not be read.,ако знае некој што е проблемот нека каже

Аууу, барај на гугл брат проблеми за тенис 2009 сигурно ке излезе овој проблем ако се е појавувало почесто кај играчите.

Абе зошто кога играм DotA и понекое време право одма ке се исклучи компјутерот?
веке 3-4 пати ми прави вака:nerv:
И потоа ја реинсталирав Гарена и пак сега ми направи вака:)

Абе зошто кога играм DotA и понекое време право одма ке се исклучи компјутерот?
веке 3-4 пати ми прави вака:nerv:
И потоа ја реинсталирав Гарена и пак сега ми направи вака:)

само на Дота така ти прај??? мислам дека ти прегрева и се гаси за да се заштити од оштетување...

Zosto PoP4 ne mozam da ja igram na DX10. Mi bara DX9 samo so nejcam da go instaliram. Daj kazete dali ima nekoj nacin da ja igram na DX10.

Zosto PoP4 ne mozam da ja igram na DX10. Mi bara DX9 samo so nejcam da go instaliram. Daj kazete dali ima nekoj nacin da ja igram na DX10.

Стај си Windows Vista / 7, а DirectX 9.0c имаш 10000%, и тоа што ти бара инсталирај го, нема ништо да ти биде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom