Помош и совети

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Го симнав и ми вика дека нема потреба од апдејт бидејќи го имам најновиот DX.И проблемов не ми го прави на други игри туку само на оваа (например играм Crysis,MW2,PES10,COD4...).
Си пробал да ја инсталираш истава игра од истава (твојата) инсталација на друг РС?

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Не ама не верувам да е до играта бидејќи компјутеров ми е каша последниов месец и треба да го реинсталирам само треба да си го најдам ЦД-то со ОС.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
ми треба мала помош околу GTA 4. Ставив неколку модови за одредени коли. Но дел од нив коа вртам ми се превртуваат. Знам дека треба нешто во Handling.dat да се смени. Како коа ќе сменам нешто и кога ќе направам Save да си направи Ovewrite самиот фајл, а не да ми бара нешто демек грешно сум го напишал или слично?

Се надевам сфативте шо мислам.

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Пач за последни трансфери за фифа 10? Или нема излезено уште?

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Пач за последни трансфери за фифа 10? Или нема излезено уште?
Уште нема, баш сега читав, ЕА викаат "A new patch for FIFA 10 is "coming soon" which will bring the squads in line with the January transfers".

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
Другари... Има ли некој да играл игра од PS2 на PC...??? Знам дека треба симулатор, кој го симнав, ама незнам понатака... Ако некој знае го молам подетално нека ми опише како и што да правам... ФАЛА...:smir:

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
Другари... Има ли некој да играл игра од PS2 на PC...??? Знам дека треба симулатор, кој го симнав, ама незнам понатака... Ако некој знае го молам подетално нека ми опише како и што да правам... ФАЛА...:smir:
Kazi mi skype da ti pratam dobar emulator za ps2 igri...
100 % raboti so bios vo nego samo da go configurirash i gotov si :)))
P.S ja igrav Mortal Kombat na nego :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Сакам да играм C&C Generals Zero Hour Reborn(Rise to Power)
Пробав со direct connect и со ИП адреса, ама нејќеше.
Верзијата е иста како таа со кој сакам да играм.
Ми рекоа демек пошо користам рутер, ти е имале некаква заштита.
Има ли начин да се игра преку Хамачи или Хфајр?
Да се направи нешо да се среди?

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Сакам да играм C&C Generals Zero Hour Reborn(Rise to Power)
Пробав со direct connect и со ИП адреса, ама нејќеше.
Верзијата е иста како таа со кој сакам да играм.
Ми рекоа демек пошо користам рутер, ти е имале некаква заштита.
Има ли начин да се игра преку Хамачи или Хфајр?
Да се направи нешо да се среди?
Дали проба преку хамачи??

Btw, ја земав Serios Sam HD: The First Encounter...пуцам пуцам пуцам, стигам до последна стаза, The Great Pyramid. Играта се крашнува...пробав различни
кракови
, поточно два, и пак исто. Чаре? :(

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Дали проба преку хамачи??

Btw, ја земав Serios Sam HD: The First Encounter...пуцам пуцам пуцам, стигам до последна стаза, The Great Pyramid. Играта се крашнува...пробав различни
кракови
, поточно два, и пак исто. Чаре? :(
Не сум пробал преку хамачи. За да се игра преку тоа треба ли да се направи нешто. Ако треба јас не знам како. Затао и праша ако може преку хамачи како да направам преку тоа да играм.

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Ако може да прашам за една игра,ја инсталирав trackmania nations,и се беше добро се инсталираше убаво,и кога ја пуштам играта,ќе се пушти и на црн екран е, и цело време пишува please wait... и толку,почекав 5 минути и уште го пишува тоа,пробав да ја преинсталирам играта и пак нејќе се појавува истото,ако знае некој што може да е нека каже:toe:

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50

Друже неможам да ти испратам приватна порака од кајгана ми кажуваат дека сум требал да имам повеќе од 20 пишани пораки за да ти пишам приватно...

Ама штом пишам уште 5-6 пораки ќе ти се јавам многу ми треба таков симулатор... Симнав неколку и ниеден не работи како што треба... Ќе се чуеме...

Kajgana Shop

На врв Bottom