Помош и совети

ViktorRedDEvil

Red Army
Член од
10 октомври 2009
Мислења
383
Поени од реакции
8
Решив после подолг период да ја поиграм ГТА сан андреас.
Ја инсталирав, крак, но не се пушта.
Стискам на иконата и до стрелката од маусот се појавува песочното часовниче и понатаму ништо не се дешава.м
Шо може да е проблем?
Перформанси иам. Драјвери и слично иам.
Od cd li ja instalirase ili sega ja simna

TE-EN

кибицер
Член од
18 септември 2009
Мислења
50
Поени од реакции
5
Modern Warfare 2:
Дечки играва ја купив,на три CD-а е,никако не можам да ја инсталирам,т.е. незнам:nesvest: како,проба еден пријател што ми го одржава РС то,и тој ја инсталира донекаде потоа зкочи и тој не знеше како,од продавницата ми рекоја дека никој досега не се пожалил за инсталирање,не било многу тешко,играва ја имам еден месец и така стои во фиокава,ако има некој расположен да ми помогне да ја инсталирам играва ке бидам :vozbud: Intel Celeron D 347, 3066 MHz (23 x 133) NVIDIA GeForce 9500 GT (1024 MB )HD ExcelStor Technology J8080S ATA Device (76 GB , IDE),,,,меморија 3GB RAM,ако трба дополнителна информација за компјутерот кажете.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Aко може скриншот од фајловите и од делот каде ти закопува.

ViktorRedDEvil

Red Army
Член од
10 октомври 2009
Мислења
383
Поени од реакции
8
Modern Warfare 2:
Дечки играва ја купив,на три CD-а е,никако не можам да ја инсталирам,т.е. незнам:nesvest: како,проба еден пријател што ми го одржава РС то,и тој ја инсталира донекаде потоа зкочи и тој не знеше како,од продавницата ми рекоја дека никој досега не се пожалил за инсталирање,не било многу тешко,играва ја имам еден месец и така стои во фиокава,ако има некој расположен да ми помогне да ја инсталирам играва ке бидам :vozbud: Intel Celeron D 347, 3066 MHz (23 x 133) NVIDIA GeForce 9500 GT (1024 MB )HD ExcelStor Technology J8080S ATA Device (76 GB , IDE),,,,меморија 3GB RAM,ако трба дополнителна информација за компјутерот кажете.

Два пати ја симнав, и еднаш од ЦД ја снимив.
И не се пушта никако
Mozda e do crakot ako ne e do toa neznam inaku iam edna verzija ja simnav skoro snow andreas 800 mb sigurno ke ja pusti

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Pa mislam deka procesorot ti e slab ama neznam toa dali ima vrska za igrata

Mozda e do crakot ako ne e do toa neznam inaku iam edna verzija ja simnav skoro snow andreas 800 mb sigurno ke ja pusti
Хахаха процесорот му е подобар од мојот а јас ја играм со речиси се на најјако.Јас мислам дека инсталацијоните фајлови се оштетени пробај на друг ком. инсталирај.

k@z@n

RS power
Член од
3 март 2008
Мислења
997
Поени од реакции
53
Дали може need for speed most wanted да се игра онлајн? ако може пишете како?:smir:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
За да се најди оригиналка тешко...еднаш пробував нешто цд кеј бараше друг изледа од тоа е...:toe:
Ако се сеќавам добро, NFS: Most Wanted ја имаше во Југотон за 250 денари. Провери дали имаат уште.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Едно прашање во врска со ПЕС 06. Сакам да ставам најнов option file. Пробав со повеќе option files...ги ставам во C:\Documents and Settings\User\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1, но кога одам во играта повторно се старите играчи од 2006. Некое решение за ова? :toe:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Првев пред некој ден формат и сега имам проблем кога инсталирам некој игра.....на сред инсталација или пред да ја пуштам играта ми вади ерор..на сред инсталација е само кај ПЕС 6 ми вади D;/Pes 6/Pro_evolution_soccer_6_Rip.part2.ex..а другите игри ги инсталира ама вади некој ерор пред да се уклучат:nesum:
Чаре ?

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Првев пред некој ден формат и сега имам проблем кога инсталирам некој игра.....на сред инсталација или пред да ја пуштам играта ми вади ерор..на сред инсталација е само кај ПЕС 6 ми вади D;/Pes 6/Pro_evolution_soccer_6_Rip.part2.ex..а другите игри ги инсталира ама вади некој ерор пред да се уклучат:nesum:
Чаре ?
Не го допиша еророт, неможам да ти помогнам :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom