- Член од
- 4 јули 2008
- Мислења
- 6.134
- Поени од реакции
- 1.896
Power iso.Симнав игри но се во DMG и BIN формат, и неможам да ги отворам.
Совет:raz:
Power iso.Симнав игри но се во DMG и BIN формат, и неможам да ги отворам.
Со Daemon Tools пробај. Ќе селектираш "all files" на тоа прозорчето што се отвара кога селектираш што да отвориш.Симнав игри но се во DMG и BIN формат, и неможам да ги отворам.
Купи си ја оригиналната.fifa 10 onlajn sakam da ja igram ama ja neam originalnata ke mi objasnite kako?
abe ima nacin i preku piratski da se igra jas ubavo prasav ali neznam zasto bildas ic ne mi pomognaКупи си ја оригиналната.
1000% си сигурен дека може и преку пиратски?abe ima nacin i preku piratski da se igra jas ubavo prasav ali neznam zasto bildas ic ne mi pomogna
Hamachi прави виртуелна LAN мрежа, а Fifa колку што знам нема опзија за мрежно играње.a hamachi? moze li nekako znam deka za pes 6kata probavav taka a za fifa neznam kako treba
пробав но ми вели:Инсталирај PowerISO
Tреба да му направиш MOUNT на тој BIN фајлот.пробав но ми вели:
The file format is invalid or unsupported.![]()
Може преку хамачи, иам играно со другари. Ќе си се стаите во ист нетворк, ќе ја уклучите играта, едниот ќе му иде join на другиот, преку Direct IP, и толку.a hamachi? moze li nekako znam deka za pes 6kata probavav taka a za fifa neznam kako treba
фала многу брат еве инсталирав хамачи и се снајдовМоже преку хамачи, иам играно со другари. Ќе си се стаите во ист нетворк, ќе ја уклучите играта, едниот ќе му иде join на другиот, преку Direct IP, и толку.
Отварам PowerISO идам Mount image to drive, го селектирам фајлот и пак ми вели invalid or unsupported.:nenene: Инаку не е BIN туку е DMG формат.Tреба да му направиш MOUNT на тој BIN фајлот.
Десен клик на фајлот - PowerISO - Mount image to drive
И ќе се стави како CD во виртуелниот CD-ROM. Од таму ќе ја инсталираш играта.
DMG фајли ти е за Mac OS X не е за Windows.Отварам PowerISO идам Mount image to drive, го селектирам фајлот и пак ми вели invalid or unsupported.:nenene: Инаку не е BIN туку е DMG формат.