C
Crazy Diamond
Гостин
имам проблем со Need for Speed:Underground 2 со неонките на колите не ми ги дава и светлата на колите не ми ги дава...ако може некој да ми помогне... :helou:
Подеси си ја графиката на играта.имам проблем со Need for Speed:Underground 2 со неонките на колите не ми ги дава и светлата на колите не ми ги дава...ако може некој да ми помогне... :helou:
Mount Image на второто CD.фати ја...фала
повторно ми се појави проблем...откако почна со инсталација кога дојде до 50 % ми го побара cd2. како да ја продолжам инсталацијата?
Најверојатно е до деталите, стави на high се', најверојатно се ке е ок.имам проблем со Need for Speed:Underground 2 со неонките на колите не ми ги дава и светлата на колите не ми ги дава...ако може некој да ми помогне... :helou:
Каков ерор дава при вклучување на играта?Aj malce pomos,ja spustiv so ubav toprent wheelman 2.84 gb rip i koga ja instalirav mi dojde 5-6gb(normalno) i sega probvam da ja startnam ne mozit ne se pustat,kladov rak ne mozit,aj ako mozit nekoj da mi najt strana za patch pd wheelman.FALA
Незнам што е, види во коментарите да не има некој ваков проблем, или пак можеби некој ставил некаков фикс, или слично. Друго, незнам што да ти кажам.imase dosta sideri a i imam konfiguracija so i ispolnvit maksimalnite pobaruvacki za igrava,eror ne izlegvit ,igrava deka bese kako od skultura so se mislam deka ne barat krak,probav bez krak ne odese kladov krak pak isto(ne sum vcerasen ta da ne znam da klam krak),i ne znam do so da e dr.
А за промена еднаш во животот да симнеш FULL верзија, а не RIP па види дали ќе те заебава.Aj malce pomos,ja spustiv so ubav toprent wheelman 2.84 gb rip i koga ja instalirav mi dojde 5-6gb(normalno) i sega probvam da ja startnam ne mozit ne se pustat,kladov rak ne mozit,aj ako mozit nekoj da mi najt strana za patch pd wheelman.FALA
Еве го проблемот. Paging Dr. Wilson paging Dr. Wilson (House фановите ќе сконтаат):pos2:Aj malce pomos,ja spustiv so ubav toprent wheelman 2.84 gb rip i koga ja instalirav mi dojde 5-6gb(normalno) i sega probvam da ja startnam ne mozit ne se pustat,kladov rak ne mozit,aj ako mozit nekoj da mi najt strana za patch pd wheelman.FALA
E dobro be brat se gresit ti nemas zgreseno jbg.Еве го проблемот. Paging Dr. Wilson paging Dr. Wilson (House фановите ќе сконтаат):pos2:
А за промена еднаш во животот да симнеш FULL верзија, а не RIP па види дали ќе те заебава.
1. Оди во Options > Control Setup > Mouse Settings > кај Configuration стави Mouse + Keys. Ќе видиш три опции. Сите стави ги "Off".Кажете како да го наместам на GTA: San Andreas, обратно ми е наместено да ми ојт маусов т.е. кога ќе одам на горе со маусов, то надолу и обратно. Барав во контроли ама не најдов.... Мислам дека не е можно да се намести, ама јас да си прашам.... :smir:
И како да ставам моја музика на некоја станица? Знам дека можеше ова....![]()