Помош и совети

C

Crazy Diamond

Гостин
имам проблем со Need for Speed:Underground 2 со неонките на колите не ми ги дава и светлата на колите не ми ги дава...ако може некој да ми помогне... :helou:

Bobson

Seek & Destroy
Член од
22 февруари 2008
Мислења
274
Поени од реакции
41
имам проблем со Need for Speed:Underground 2 со неонките на колите не ми ги дава и светлата на колите не ми ги дава...ако може некој да ми помогне... :helou:
Подеси си ја графиката на играта.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
фати ја...фала

повторно ми се појави проблем...откако почна со инсталација кога дојде до 50 % ми го побара cd2. како да ја продолжам инсталацијата?
Mount Image на второто CD.

Најверојатно е до деталите, стави на high се', најверојатно се ке е ок.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Aj malce pomos,ja spustiv so ubav toprent wheelman 2.84 gb rip i koga ja instalirav mi dojde 5-6gb(normalno) i sega probvam da ja startnam ne mozit ne se pustat,kladov rak ne mozit,aj ako mozit nekoj da mi najt strana za patch pd wheelman.FALA

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Aj malce pomos,ja spustiv so ubav toprent wheelman 2.84 gb rip i koga ja instalirav mi dojde 5-6gb(normalno) i sega probvam da ja startnam ne mozit ne se pustat,kladov rak ne mozit,aj ako mozit nekoj da mi najt strana za patch pd wheelman.FALA
Каков ерор дава при вклучување на играта?
Сигурен си дека кракот го стави каде што треба?
Имаш ли конфигурација доволна за да ја „лизгаш“ играва?
Сепак, можеби бил и лош торентот.

Плус, нема никаков пач за играта.

П.С. Играта е тиње :)

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
imase dosta sideri a i imam konfiguracija so i ispolnvit maksimalnite pobaruvacki za igrava,eror ne izlegvit ,igrava deka bese kako od skultura so se mislam deka ne barat krak,probav bez krak ne odese kladov krak pak isto(ne sum vcerasen ta da ne znam da klam krak),i ne znam do so da e dr.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
imase dosta sideri a i imam konfiguracija so i ispolnvit maksimalnite pobaruvacki za igrava,eror ne izlegvit ,igrava deka bese kako od skultura so se mislam deka ne barat krak,probav bez krak ne odese kladov krak pak isto(ne sum vcerasen ta da ne znam da klam krak),i ne znam do so da e dr.
Незнам што е, види во коментарите да не има некој ваков проблем, или пак можеби некој ставил некаков фикс, или слично. Друго, незнам што да ти кажам.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
А за промена еднаш во животот да симнеш FULL верзија, а не RIP па види дали ќе те заебава.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Еве го проблемот. Paging Dr. Wilson paging Dr. Wilson (House фановите ќе сконтаат):pos2:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Еве го проблемот. Paging Dr. Wilson paging Dr. Wilson (House фановите ќе сконтаат):pos2:
E dobro be brat se gresit ti nemas zgreseno jbg.

А за промена еднаш во животот да симнеш FULL верзија, а не RIP па види дали ќе те заебава.

Имаш право за тоа фулл верзија ама не ми се дават нет а имам 115гб,се шо ке посакам спуштам само игра фулл никогаш неспуштам.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Кажете како да го наместам на GTA: San Andreas, обратно ми е наместено да ми ојт маусов т.е. кога ќе одам на горе со маусов, то надолу и обратно. Барав во контроли ама не најдов.... Мислам дека не е можно да се намести, ама јас да си прашам.... :smir:

И како да ставам моја музика на некоја станица? Знам дека можеше ова.... :pipi:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Кажете како да го наместам на GTA: San Andreas, обратно ми е наместено да ми ојт маусов т.е. кога ќе одам на горе со маусов, то надолу и обратно. Барав во контроли ама не најдов.... Мислам дека не е можно да се намести, ама јас да си прашам.... :smir:

И како да ставам моја музика на некоја станица? Знам дека можеше ова.... :pipi:
1. Оди во Options > Control Setup > Mouse Settings > кај Configuration стави Mouse + Keys. Ќе видиш три опции. Сите стави ги "Off".

2. Ќе одиш во My Documents > GTA San Andreas User Files > User Tracks. Тука ќе ставиш MP3-ки. Кога ќе завршиш, уклучи ја играта. Оди Options > Audio Setup > User Track Options > Scan User Tracks. Остај го да скенира. Коа ке заврши, упали ја играта и одбери го "User Track Player" радиото. Тука се песните, ако сакаш да прескокнеш некоја, стисни F5.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Имам проблем со Хамачи. Сакам да играм со еден другар (GTI Racing Multiplayer), влегуваме во иста соба но потоа кај и да креирам тој не ме гледа. Во Firewall, одштиклирана ми е играта, и пак несака. Дали хамачи ја подржува играта, и ако може некој да ми каже кој игри ги подржува. Поздрав.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Едно прашање, ја симнав The Saboteur ја инсталирав, ја уклучувам, и поминува делот каде што треба да се подеси GAMMA та, и укочува целата игра, односно само црн екран а се слуша музиката. Некој некаква идеа што да направам, иначе користам W7??

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Од како ја свртив San Andreas, ми се пригра GTA IV. И видете шо ми пишува:

а страницата е шо ми ја кажува:
http://support.microsoft.com/kb/322389

ps. имам Vista, незнам ова шо к*р ми вика XP нешо... :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom