Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
ja instaliram need for speed carbon i od ko ke ja instaliram i krakovam nejki da se igra izlegva error report....so mozi da e problemot???

Се логирам на стим,пуштам MW2 мултиплеер и се закочува :( Не мрда едноставно се закочува и не иде понатаму.Шо може да е проблмот:tapp:?

Се логирам на стим,пуштам MW2 мултиплеер и се закочува :( Не мрда едноставно се закочува и не иде понатаму.Шо може да е проблмот:tapp:?
И кај мене така праеше, сеа не праи. Само од себе се fix-a XD

kako da instaliram Football Manager 2010,stisnav na offline mode kao sto pisuvase na Zamunda,i sea mi vika DISC not present,a crack nema da stamm,aj pomos

Инсталирав се Форд Стрит Рејсинг и влагам у играта све на руски ми пишува:tapp::tapp:
како да сменам на англиски да пишува?

И кај мене така праеше, сеа не праи. Само од себе се fix-a XD
Заборавете на мултиплеер сеа за сеа :) Нема ни крак, ни фикс.

Итно ми треба линк од асален Крак за GTA IV .....

da mi dade link nekoj od dobar[nov] patch za pes6:smir:

sry za latinicata

Patch за ПЕС 2009 ,кој ги има трансферите од 2010!!!!!!!Koj има нека дава !!!!! Gracias

Нема у WoW соодветна тема па тука ќе пишам.

Како да наместам, еве на пример кога ке стиснам ,,V" на тастатурата, да се пушти некоја магија? Знам дека финтава е нешто со Key Bindings, ама незнам како треба. Anyone?:vozbud:

ја спуштив need for speed underground од торент и сеа за да ја инсталирам бара код а го нема во никаде по фолдерите. кај да го најдам?

Ти пратив код по PP,.
фати ја...фала

повторно ми се појави проблем...откако почна со инсталација кога дојде до 50 % ми го побара cd2. како да ја продолжам инсталацијата?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom