Ок фала дечкиbaeh, бил татко ми во Риверсофт и му рекле дека се е ок само требало да се конфигурира графичката нешто што ти ја знам тамО, така да ове денови ке си ја играм ГТА 4Имам лаптоп MSI G630-X, Dual Core 2,10GHz ultra, graficka NVidia 9600, ram3 giga, и кога ке пустам било која игра ми сецка, а не би требало да ми сецка.Пример, цс сорс ја играм на стариот РС кој е бааеги послаб и нема никаков проблем. Help anyone???
Би требало за Nvidia да бараш, а ако бараш значи идеш на www.nvidia.comVe molam link
- Drajveri za graficka serija 9 za x64 Windows Vista & Xp
Vista Sidebar = не кочи ништо.Фала.
Едно прашање:
- Дали Windows Sidebar од Vista-та игра улога во успорување или сецкање на игрите. И оти ми сецка или касни сликата, при вртење на кривини на NFS MostWanted ???
=> Помош :pos2:
Ај пробај стави на играта све на low, и види дали ќе сецка пак (за да дознаеш дали е до играта или графичката или РС)Овие ми се драјверите на n9800gt
- 180.48 geforce winvista-64bit English whql
Ако имаш несо подобро за x64-windows мавни некој линк на пост или ПП. Позз.
Само на таа игра?:jaj:Да само на кривини. :jaj:
Напрај како што ти викам и ќе се среди.Да, само на таа да ја ебам
- Кевидам со ке направам.
Фала са совет и помош.
Пробај ги овие што Nvidia ги направи за GTA IV, многу луѓе осетиле подобрувања со овие драјвери.Sredi so pacot 80% e sredeno.
A bro mozes li da najdes nekoj driver za 9-serija x64Windows Vista
- Jas koristam 180.84 ama simi kurevo se. Ako znaes nokoj podobri od niv aj pisi link
Js gi simnav od nvidia.com ama ic ne sum zadovolen.