Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Aкаунт и пачеви ти требаат. Ништо друго. За да креираш акаунт и за да симнеш пачевите, посeти ја официалната страна на EA.

Ако идам некст, се укочува, ако не праам ништо.. така си стои, ени хинт ? :|

gtaivproblemnn6.jpg

Со изгасен нет инсталираш?

И со нет и без нет.. =\

edit: Сега увивод, кога сакав да упалам друга игра, као на пр. PoP новава, истиот проблем.. се укочи компјутерот и морам рестарт.. до што ке да е проблемот ?

И со нет и без нет.. =\

edit: Сега увивод, кога сакав да упалам друга игра, као на пр. PoP новава, истиот проблем.. се укочи компјутерот и морам рестарт.. до што ке да е проблемот ?

SecuROM :)

Закачи се на нет, кликни Next и остави го неколку минути да провери.. иако не знам зошто воопшто ти се јавува тоа, кај мене го немаше =/

SecuROM :)

Закачи се на нет, кликни Next и остави го неколку минути да провери.. иако не знам зошто воопшто ти се јавува тоа, кај мене го немаше =/

Стоеше 10 мин и повеќе, а сега и други игри неможам да упалам, се укочува.. морам рестарт. =\ Спас ?

До драјверите за графичката било, сега уште крак да се најде.. :)

Ако може некој да ми каже што да правам ја симнав Godfather и ја инсталирав и се и кракот, ама ми се појавува дека неможе да ја уклучи играта затоа што d3dx9_27.dll не може да го најде . Знае ли некој што треба да направам за да ми ја уклучи играта. Ај плисс хелп!:pipi:

Ако може некој да ми каже што да правам ја симнав Godfather и ја инсталирав и се и кракот, ама ми се појавува дека неможе да ја уклучи играта затоа што d3dx9_27.dll не може да го најде . Знае ли некој што треба да направам за да ми ја уклучи играта. Ај плисс хелп!:pipi:

Што графичка имаш?
Кои драјвери ти се инсталирани?

Пробај инсталирај DirectX 9.0c

Abe drustvo koj moze da mi najde crack za warcraft III ama da raboti ili kazete strana na koj da go simnam.Pisete brzo.:wink:

Ја снимав GTA IV. Ја стартувам и ми дава да внесам сериал кеј.

gtaivscreenix8.jpg

ени хелп? ако е потребен крак, дајте некој што е тестиран 100%

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom