Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Golem problem ijam ve molam pomagajte!Instalirav cs so patch v21!Koga instalirav staiv serveri!Koa ke vlezam na adsl ili kgb server se mi vika "cannot continue without sprite telekomadsl.spr"(i taka se na site serveri razlicen sprite) i ne me konektira na serverot!Sto da napravam vise neznam me polude cs se nezdravi verzii na net se!

Абе ти реков од каде да ја даунлоадираш. Најди ја в32 од таму, таа ја имам јас дома, работи перфектно.

Леле ај помош играв јас некое време football manager 09 и после некое време кога да снимам тоа што сум играл ми се појавува XML parsing error! а под тоа ми пишува:
not well-formed(invalid token) at line 1 of recent_folders.xml

Леле ај помош играв јас некое време football manager 09 и после некое време кога да снимам тоа што сум играл ми се појавува XML parsing error! а под тоа ми пишува:
not well-formed(invalid token) at line 1 of recent_folders.xml

Ја ке ти дадам решение
Fifa Manager 09 (the best of the best)
батали тие мизерни игри што немаат 3д за мечевите што ги играш
само тоа му е мајката зирни па ке видеш

^ Многу добро решение му даде.. :tapp: Гледај, провери во фолдерот каде ти е инсталирана FM09 дали ти го има снименото. Ако го има, копири го во некој друг фолдер, дај реинстал на играта, и види дали сега се ке е во ред. Ако не ти е воопшто снимено, или не сака никогаш да снима, дај реинстал, најверојатно некои фајлови се corrupted.

^ Многу добро решение му даде.. :tapp: Гледај, провери во фолдерот каде ти е инсталирана FM09 дали ти го има снименото. Ако го има, копири го во некој друг фолдер, дај реинстал на играта, и види дали сега се ке е во ред. Ако не ти е воопшто снимено, или не сака никогаш да снима, дај реинстал, најверојатно некои фајлови се corrupted.
Го решив веќе проблемот ама сепак фала
А тоа срање фифа менаџер да играм :vozbud:
Да ме бркаат после секоја сезона не фала

Помош... Ќе може ли некој да ми каже зошто торентот нејке да почне да ми downloadira, ке стаам некоја игра на пример со многу seeders и ке идам force start и не мрда неке да почне иначе користам Телекабел интернет од 1500 неограничен. :nerv:

Фала

може ли некој да ми каже како да исконфигурирам ред алерт 2 да може да се игра во мрежа?

Помош... Ќе може ли некој да ми каже зошто торентот нејке да почне да ми downloadira, ке стаам некоја игра на пример со многу seeders и ке идам force start и не мрда неке да почне иначе користам Телекабел интернет од 1500 неограничен. :nerv:

Фала

А има воопшто сидери за тој торент :toe:?

Има на пример гта 4 неке да појде. :toe: неке ни со 1 kbps да данлоудира
Па почекај 5-6 минути и би требало да сака да појде кај мене така беше за гта а ако и тогаш не сака смени си торент

Не многу али бар почна да симиња порано некеше ни со 1 kbps да симиња

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom