- Член од
- 18 јули 2008
- Мислења
- 479
- Поени од реакции
- 140
Може ли некој да ми каже како да отворам .GI фајл...пробав со Alchohol ама не може со него...
Fala brat so se potrudi ama gi imam ovie i gi isprobav site i ne biduva. Najdov uste dva nacini i so niv ne saka neznam so da probam veke.E sega vaka ako znaes angliski odi na ovoj link http://www.scribd.com/doc/429468/Three-Ways-of-Bypass-Starforce-CD-Protection
a ako ne pisi za da ti prevedam poso momentalno me mrzi 120%
Пробај со MagicISO, PowerISO, ISObuster...Може ли некој да ми каже како да отворам .GI фајл...пробав со Alchohol ама не може со него...
Ова е тоа што ти треба, gladiator15.Пробај со ISObuster...
Види со кои графички прави проблем игратаАј да прашам...инсталирав постара игра Civilization III, и се нормално се инсталира и кога ја пуштам, се затемнува екранот и мониторот (буквлано) свири, и морам да рестартирам. ВАЈ?
Кога ја пушташ SIMS 2 на почеток на играта ти кажува колку и кои објекти ги имаш ставено (само FILENAME ти дава), и на тие што нечинат, има извичник пред името.Симнав повеќе објекти за SIMS2, меѓутоа сега играта не сака да се стартува.
Ги избришав сите освен еден (по случаен избор), ја пуштив и ОК беше.
Како да знам кои објекти се фалични?
Не ми се појавува такво нешто :jaj:Кога ја пушташ SIMS 2 на почеток на играта ти кажува колку и кои објекти ги имаш ставено (само FILENAME ти дава), и на тие што нечинат, има извичник пред името.