Кајгана книга!

Статус
Затворена за нови мислења.

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
:vozbud: Ovaa ideja mene mi dojde uste od moite pocetoci na Kajgana, koga ja otkriv temata "Tuka pisuvame na zadedna tema..." i vidov kolku prekrasni tekstovi ima :pipi:
Ali i jas kako Psy bev EPTEN skepticna i rekov aj voopsto i da ne probuvam so idejata... Ali da se napravi nesto ili kako knigicka ili kako almanah ili sto bilo stvarno bi bilo super :vozbud:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Добра идеја ама и напорна за реализирање.Има премногу теми и премногу мислења, а да се прочитаат сите убаво е малце тешко :wink:Ама во секој случај вреди да се направи обид па што биде биде.

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
ok!започнуваме со избор на раскази од темата„Тука пишуваме на зададена тема...‘‘!
сите кои што се заинтересирани нека си состават листа од најубави раскази со тоа што ќе ги подредат од 1 до 10 според тоа кој најповеќе им се допаѓа!и тоа е се!мислам дека така најреално ќе дојдеме до 20-30 најдобри текстови!

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
А кој тоа ќе ги брои сите гласови, мене ова малце не ми е јасно.

Ќе се надополнам после со уште неколку линкови од останатите 17 страни од темата на Виктор. А и до прозни искри ќе ѕирнам. :)

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
Мене не ми е тешко!ќе ги бројам гласовите!
навистина не знам!ако имате некоја подобра идеја пишете ја!

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Хмм супер идеја! Тешка за реализирање... дајте сите да смислиме некој добар начин, на виктор темата има 48755 текстови, исто како и во прозни искри, ем нема шанси да одвоиш само десет што највеќе ти се допаѓаат, ем треба сто години да ги прочиташ сите... Можеби е боље онака да напишеш рецимо од Доти4ната тој, тој и тој текст, од Виктор тој и тој... Барем ќе има од старт некоја поделба и ќе биде полесно, а и сите си знаеме кои ни се отприлика омилени пишувачи...

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Интересно....ке видам што ке испадне од сево ова ...во секој случај браво за идејата Дејан:)

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
да да супер е да се направи книга со сите убави постови , смешни постви рекорди во вркса со кајгана и тн

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Интересна идеја, само уште да се согласиме за начинот на селекција на текстовите.

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Да знајте дека и спомнав на една личност од форумов на мсн за ова ама не го прочита изглеат :icon_lol:

пред времиња.
Ама сепак стварно добра идеја е, ама мн пари чини :wink:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
на темата „Кога би знаела дека не ја сакам‘‘
Серпико
Гравити Граве
Разорбладе Кис
Ада
Тореадор
Викторгг
Точкест
Dejan K може друже да ми дадеш линк до темава, да видам шо сум пишал:)

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Ај бирањето на текстовите, тоа и би се решило некако... Ама кој тоа ќе финансира за евентуалното издавање и ќе се погрижи за останатите марифети? :icon_lol:

Идејава е одлична, само нажалост реализацијата е како да пробуваме да изградиме спејс шатл. :pos: Добро, претерав.

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Ај бирањето на текстовите, тоа и би се решило некако... Ама кој тоа ќе финансира за евентуалното издавање и ќе се погрижи за останатите марифети? :icon_lol:

Идејава е одлична, само нажалост реализацијата е како да пробуваме да изградиме спејс шатл. :pos: Добро, претерав.
Јас сум со врски во една печатница. Ќе пробам да извлечам цена... само да го платиме човекот што ќе работи. Но, ќе треба да направиме ГОТОВ производ во Koрел или QuarkXPress

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Јас сум со врски во една печатница. Ќе пробам да извлечам цена... само да го платиме човекот што ќе работи. Но, ќе треба да направиме ГОТОВ производ во Koрел или QuarkXPress
Дека ќе се соберат пари, тоа е малце проблемот.

Ама ете, ако има услови, почнувајте. :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom