Охрид

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Еве како било на пикникот на тој Леко :)

Ф

Фил Ајви

Гостин
ебати пикникот, ја мислев нешто вака ќе биде :tv:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Охриѓани, кој каде за први? Јас негде на уба скара во градов па после на некоја пијачка Кадмо Мадмо Ликвид Миквид.
Инаку, онај Леко? Или како се викаше? Шо бидна со пикникот? Слушнав се пријавувале во т-мобиле за организатори, и единственото прашање кон пријавувачиве било - Знајш скара да прајш? :pos2:
Од друга страна, не знам ни кај го нашле...Леко... Од толку фаца охриѓани, овој се кладам дела 2/3 од Охрид не го знајт, зато шо добив информација дека кутриов локал патриот цел живот во Скопје живеел.
И друга работа се кладам - дека ако Столе Манга или дури Фафана го праеше пикников, е то ќе беше Алиса во земјата на чудата!!! Нешто неверојатно, а не некој Леко Меко онде го викнале.
Јас го знам од Охрид :)

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Најубо е во Охрид.
Кога и да ви текнит да дојте, најубо ќе си помините.
Нека не ве лажат стружаниве и дежурните непријатели.
Охрид да си, да видиш убајни.
Можит немаме пастрмки, ако некој најт шверцани од Подгорец, алал вера.
Ојте Антико, или на тезга.
Дојте нема да зажалите.
Навистина.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Сакам да ви прашам има ли бродче да трагнува от Охрид до св. Наум и колко чини?

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
^
300 или 350 мислам дек е

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Оваа година уште не почнала летната сезона а цените гледам многу се зголемени... 3 години поред сум во Охрид на одмор но досега вака не е било... Дали очекувате повеќе странци оваа година мене не ми е јасно...!?

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Оваа година уште не почнала летната сезона а цените гледам многу се зголемени... 3 години поред сум во Охрид на одмор но досега вака не е било... Дали очекувате повеќе странци оваа година мене не ми е јасно...!?
Биди поконкретен, кажи пример два. Јас разлика не гледам, мада можно е да ги дереле луѓево од по градојве дојдени за продолжениов викенд, пошо од матуриве ногу пари се имаја наполнато и да не им тежет по џебојне, знајш :)

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Биди поконкретен, кажи пример два. Јас разлика не гледам, мада можно е да ги дереле луѓево од по градојве дојдени за продолжениов викенд, пошо од матуриве ногу пари се имаја наполнато и да не им тежет по џебојне, знајш :)
Апартманите и собите кои ги издаваа лани и полани беа по цена од 350-400-450... а сега сите се за 100 ден поскапени, освен оние што се наоѓаат во баирот - на планината :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Сакам да ви прашам има ли бродче да трагнува от Охрид до св. Наум и колко чини?
Фми пази на бродчето.

Имаше ли туристи за продолжениот викенд?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Имаше, најмногу скопјани, па битолчани и прилепчани и нешо ситно од другиве градој.
Претпоставувам во свои станови,капацитети како беа исполнети?Задоволни Охриѓани?

Kajgana Shop

На врв Bottom