Јас го знам од ОхридОхриѓани, кој каде за први? Јас негде на уба скара во градов па после на некоја пијачка Кадмо Мадмо Ликвид Миквид.
Инаку, онај Леко? Или како се викаше? Шо бидна со пикникот? Слушнав се пријавувале во т-мобиле за организатори, и единственото прашање кон пријавувачиве било - Знајш скара да прајш? :pos2:
Од друга страна, не знам ни кај го нашле...Леко... Од толку фаца охриѓани, овој се кладам дела 2/3 од Охрид не го знајт, зато шо добив информација дека кутриов локал патриот цел живот во Скопје живеел.
И друга работа се кладам - дека ако Столе Манга или дури Фафана го праеше пикников, е то ќе беше Алиса во земјата на чудата!!! Нешто неверојатно, а не некој Леко Меко онде го викнале.
Има. Незнам колку е ама не е скапоСакам да ви прашам има ли бродче да трагнува от Охрид до св. Наум и колко чини?
Биди поконкретен, кажи пример два. Јас разлика не гледам, мада можно е да ги дереле луѓево од по градојве дојдени за продолжениов викенд, пошо од матуриве ногу пари се имаја наполнато и да не им тежет по џебојне, знајшОваа година уште не почнала летната сезона а цените гледам многу се зголемени... 3 години поред сум во Охрид на одмор но досега вака не е било... Дали очекувате повеќе странци оваа година мене не ми е јасно...!?
Апартманите и собите кои ги издаваа лани и полани беа по цена од 350-400-450... а сега сите се за 100 ден поскапени, освен оние што се наоѓаат во баирот - на планинатаБиди поконкретен, кажи пример два. Јас разлика не гледам, мада можно е да ги дереле луѓево од по градојве дојдени за продолжениов викенд, пошо од матуриве ногу пари се имаја наполнато и да не им тежет по џебојне, знајш
Фми пази на бродчето.Сакам да ви прашам има ли бродче да трагнува от Охрид до св. Наум и колко чини?
Имаше, најмногу скопјани, па битолчани и прилепчани и нешо ситно од другиве градој.Имаше ли туристи за продолжениот викенд?
Претпоставувам во свои станови,капацитети како беа исполнети?Задоволни Охриѓани?Имаше, најмногу скопјани, па битолчани и прилепчани и нешо ситно од другиве градој.