- Член од
- 5 август 2008
- Мислења
- 558
- Поени од реакции
- 180
Дали некој користи LG Flatron M227WD? Ако има некој нека пише, ми треба консултација.
STOOOO ZBORIS BE BRAAAAAAT?????Ја си купив пред некој ден Quadro HD Ready 26 inch со 3 години гаранција за 18.000 и дефинитивно на прв поглед телевизорот си е топ. Во принцип целиот бизнис со ЛЦД телевизорите е голем бизнис =) . Реално гледано најголема разлика би направил сонито и тоа ако гледаш блу реј (затоа што кај нас нема добра кабловска) и на ептен голем екран и разликата е пак мала дури и не приметлива. Истото со HD Ready i Full HD .
Не зборам разлика помегу SDTV и HDTV ... туку помегу марките .STOOOO ZBORIS BE BRAAAAAAT?????
Нц нц нц, додека децата во африка гладуваат, себичново КО**** купува телевизори.Ја си купив пред некој ден Quadro HD Ready 26 inch со 3 години гаранција за 18.000 и дефинитивно на прв поглед телевизорот си е топ. Во принцип целиот бизнис со ЛЦД телевизорите е голем бизнис =) . Реално гледано најголема разлика би направил сонито и тоа ако гледаш блу реј (затоа што кај нас нема добра кабловска) и на ептен голем екран и разликата е пак мала дури и не приметлива. Истото со HD Ready i Full HD .
Number of Pixels 786,432 (1,024 x 768) pixelsЗемав Panasonic Plasma. Има мирор ефект и воопште не смета, напротив дава посебно шмекче на сликата. Изгледа ко стакло. Иначе плазмата има неспоредливо подобра слика од лцд барем за условите кој што ги имаме.
Panasonic TX-P42X10Y PLASMA TV
Јас не го жалам за тоа, ваљда не планира HD да гледа, али жал ми е што се радува на стакло ефектот. Се додека не дигне ролетни.Number of Pixels 786,432 (1,024 x 768) pixels
Прими сочувство.:smir:
ЛОЛ Sad.Number of Pixels 786,432 (1,024 x 768) pixels
Прими сочувство.:smir:
Милојко, не зборевме за плазма vs LCD, туку за тоа дека не ти е FullHD и дека имаш X-black дисплеј.Офф демек лош бил :tv:
Плазмата ја купив со претходна споредба со све живо и диво. Едноставно е без конкуренција. За да видите за што се работи треба да дојдете. Ремек дело на модерната технологија како со аналоген така и со дигителен сигнал.
Милојко, не зборевме за плазма vs LCD, туку за тоа дека не ти е FullHD и дека имаш X-black дисплеј.