http://www.neptun.com.mk/Може да ми предложите неколку 32ки до 25.000-26.000 денари.
Фала.
Има напишано на форумов веќе, прочачкај малце.не знам каде да прашам, овде ми е најприкладно. Што е разликата од плазма до ЛЦД??
Подобра (пореална) слика има плазма, но ако имаш силно светло во собата тогаш земај ЛЦД, ЛЦД гледај да има 120 херци, ако бираш плазма, барај Пионир или Панасоник, ако бираш ЛЦД гледај да бидат Сони или Самсунг.не знам каде да прашам, овде ми е најприкладно. Што е разликата од плазма до ЛЦД??
Грешка или сакаш да не ребраш сите во мозок? :\Подобра (пореална) слика има плазма, но ако имаш силно светло во собата тогаш земај ЛЦД, ЛЦД гледај да има 120 херци, ако бираш плазма, барај Пионир или Панасоник, ако бираш ЛЦД гледај да бидат Сони или Самсунг.
Не се разбирам многу во овие работи , ама еве ти мое искуство:Земав Самсунг 32 инча ама без дигитален тјунер и сликата не е баш најдобра.
Знае некој од кај можам да зеам дигитален рисивер?
Што ти е крив телевизорот за тоа каков сигнал добиваш од кабловската?Земав Самсунг 32 инча ама без дигитален тјунер и сликата не е баш најдобра.
Имаме ние дигитална TV? Не! Епа што ке ти е дигитален тјунер???Земав Самсунг 32 инча ама без дигитален тјунер и сликата не е баш најдобра.
HDMI и DVI телевизорот ќе ги чита како екстерни влезови, а не како дигитална телевизија. Дигитална телевизија се зима од кабел или антена (доколку ТВ има дигитален тјунер). А ако мислеше квалитет како дигитална ТВ да, тогаш си у право.Имаме ние дигитална TV? Не! Епа што ке ти е дигитален тјунер???
А за да не ме сватите погрешно, да, 3Макс е дигитална ТV, ама од Т-хоум ти даваат рисивер за TV кој можеш да го врзеш преку HDMI или DVI и да имаш дигитална ТV независно од аналогниот тјунер што го има TV-то.
Кабловските имаат дигитална телевизија.Имаме ние дигитална TV? Не! Епа што ке ти е дигитален тјунер???
А за да не ме сватите погрешно, да, 3Макс е дигитална ТV, ама од Т-хоум ти даваат рисивер за TV кој можеш да го врзеш преку HDMI или DVI и да имаш дигитална ТV независно од аналогниот тјунер што го има TV-то.
Не е грешка (а и сепак би сакал да ве ребрам сите во мозок)Грешка или сакаш да не ребраш сите во мозок? :\