Criss Angel - "магионичарот"

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Да , само треба да се вежбаш, неможеш од одма да ја научиш да ја правиш..
Дека Крис Ејнџел ќе го направи ова, океј
ама дека ти ќе успееш да ја пронајдеш картата... незнам, не дека те потценувам, може навистина те бидува за вакви работи илузии и сл, едноставно за овој трик не верувам дека би можел да ја пронајдеш картата :toe:

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
ЈАс не не терам да мислиш, ти прави што си сакаш, а незнам кои трикови сум му ги открил, што трескаш глупости,?
Ако имаш мислење различно од моето не морат одма да напаѓаш и така да се понашаш. Иначе сакав да речам дека Крис Ејнџл откри неколку негови трикој, а не дека ти си му открил трикој. Да прочиташе поубо ќе ти текнеше.:wink:

Член од
22 јуни 2008
Мислења
457
Поени од реакции
52
Дека Крис Ејнџел ќе го направи ова, океј
ама дека ти ќе успееш да ја пронајдеш картата... незнам, не дека те потценувам, може навистина те бидува за вакви работи илузии и сл, едноставно за овој трик не верувам дека би можел да ја пронајдеш картата :toe:
епа добро, мене ме бидува за вакви работи, ама додека не видиш со свои очи никој нема да верува така, па дури и ти,
........а за овој трик стварно можам да ја најдам картата.......не те лажам

Член од
22 јуни 2008
Мислења
457
Поени од реакции
52
Ако имаш мислење различно од моето не морат одма да напаѓаш и така да се понашаш. Иначе сакав да речам дека Крис Ејнџл откри неколку негови трикој, а не дека ти си му открил трикој. Да прочиташе поубо ќе ти текнеше.:wink:

па јас го рабрав другше, а не те нападанв и сакам да кажам дека крис ангел откри некои трикови бидејќи сака сите да се заинтересираат за оваа уметност,,,а ги откри оние полесните, не оние кои се потешки и кои никој неможе да ги свати..

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
па јас го рабрав другше, а не те нападанв и сакам да кажам дека крис ангел откри некои трикови бидејќи сака сите да се заинтересираат за оваа уметност,,,а ги откри оние полесните, не оние кои се потешки и кои никој неможе да ги свати..
Ок... ај не пишам појќе очигледно си убеден дека тој е најдобар и све то. И не морат да ми реплицираш, само си кажав јас. Ај поздрав

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Стеф:];862137 напиша:
магионичарот крис ејнџел

преполовување на жена
[media]http://www.youtube.com/watch?v=r0BukAy_dko&mode=related&search=[/media]

одење на вода
[media]http://www.youtube.com/watch?v=sBQLq2VmZcA&mode=related&search=[/media]

прелетување од една на друга зграда
[media]http://www.youtube.com/watch?v=ZlIwcVAxZsU&mode=related&search=[/media]

полетување на жена
[media]http://www.youtube.com/watch?v=jtR_Xk6g8yw&mode=related&search=[/media]

многу се интересни:vozbud:
Па тука и нема некој кој знае каков трик... жената што ја преполовува на пола ја има и во гинисовата книга на рекорди таа е таква родена без долниот дел... до пола е,долниот дел што останува тоа се протези :toe:. Трикот кога оди по водата во базентот, во базентот има проѕирни коцки ставено и тој гази на нив а ние не ги гледаме коцките...

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
ај да го објасниме ова видео
нема тука што да се објаснува
таканаречените сведоци, у суштина се негови соработници, еве зш
туку така се најдоа тројца наеднаш шо не ги познава, и за 20 секунди се договорија да го акнат на ограда за што после може и кривично да одговараат, heloooooooo:helou::helou:,типот секој ден вајда си ја наводнуваше градината, и скоро секој ден им дозволува на некои фрикови да се наденуваат за неа, колку што јас знам ако некој околу твојот имот се мотка во америка - експресно се вика полиција
зошто го кажувам ова
зошто кога веќе тие на снимката се негови луѓе неможеме да бидеме сигурни дека нема никакви сајли што го држат, нема ништо на него за да го подобри ефектот, што значи дека сигурно има:tapp::tapp::tapp:
ако не забележавте камерата не се фокусира никако на критичниот дел, таму кај шо е прободен, стварно е срање
и за крај, целото ова сценарио изгледаше како на шпанска серија
колку многу беа гледачиве „возбудени и запрепастени“ тоа е чудо, дури јас можам подобро да изглумам

Член од
22 јуни 2008
Мислења
457
Поени од реакции
52
нема тука што да се објаснува
таканаречените сведоци, у суштина се негови соработници, еве зш
туку така се најдоа тројца наеднаш шо не ги познава, и за 20 секунди се договорија да го акнат на ограда за што после може и кривично да одговараат, heloooooooo:helou::helou:,типот секој ден вајда си ја наводнуваше градината, и скоро секој ден им дозволува на некои фрикови да се наденуваат за неа, колку што јас знам ако некој околу твојот имот се мотка во америка - експресно се вика полиција
зошто го кажувам ова
зошто кога веќе тие на снимката се негови луѓе неможеме да бидеме сигурни дека нема никакви сајли што го држат, нема ништо на него за да го подобри ефектот, што значи дека сигурно има:tapp::tapp::tapp:
ако не забележавте камерата не се фокусира никако на критичниот дел, таму кај шо е прободен, стварно е срање
и за крај, целото ова сценарио изгледаше како на шпанска серија
колку многу беа гледачиве „возбудени и запрепастени“ тоа е чудо, дури јас можам подобро да изглумам

Браво за тебе, што си се потрудил да го напишеш ова,
али не си го сватил добро триков, нема тука никакво сценарио, Крис Ангел само сакаше да ги насмее малку а они уствари се извадија од памет, и никакви сајли нема, а дека ти можеш подобро да го изведеш може само да се прашаме/...

-Mr.Positive-

MKD gentlemen
Член од
12 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
47
крис ангел успеал да направи трикови и успешно да ги сокрие детаљите кои го откриваат трикот
со модерна технологија "јас можам да исчезнам и да се појавам у кина "
така да немојте многу да верувате у него
добри трикови прави само сепак тоа се трикови

Despot

ВОЈВОДА
Член од
25 септември 2008
Мислења
505
Поени од реакции
288
за сите трикови имат логично објаснување

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
вчера гледав емисија за крис како ги заспива лугето кога ке погледнат во неговиот лик кој беше на леток.. стварно феноменално

Kajgana Shop

На врв Bottom