Criss Angel - "магионичарот"

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
денес гледав како ги хипнотизира сите луѓе во еден ресторант.

Член од
22 јуни 2008
Мислења
457
Поени од реакции
52
Аман бе човек, ај убаво погледни го небото, еднаш чисто, после со облаци... па и мало дете ќе разбере дека е холивудски трик :uvo:
Секој си има свое мислење, али вистинскиот магиони4ар во слу4ај Крис ангел никад не потплаќа публика,,,

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Секој си има свое мислење, али вистинскиот магиони4ар во слу4ај Крис ангел никад не потплаќа публика,,,
хмм, јас ја споменав публиката ?
ти викам ПОГЛЕДНИ ГО НЕБОТО...
море шо па тупам и ја, еве ти линк види како му е разоткриен тој трик

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Човек ај оди спамувај во чек дус аут ако немаш попаметна работа што да правиш.

Член од
22 јуни 2008
Мислења
457
Поени од реакции
52

Nema potreba da gleam klipot, zs si znam ja kako e praven trikot, ali neam potreba da razotkrivam

Член од
22 јуни 2008
Мислења
457
Поени од реакции
52
Aj malku gleam deka mn sakate da gi otkrivate trikovite, pa ajde probajte i ovoj ,,,
*ako mozete*
Ali tesko deka ke uspeete,, i nemojte da kazuvate deka ovoj mu e drugar i se dogovorile../zs i ovoj trik znam kako se pravi///go praev letoska,, taka da ,,,,,,,,,

gramat

click here to continue
Член од
23 јуни 2007
Мислења
340
Поени од реакции
8
Aj malku gleam deka mn sakate da gi otkrivate trikovite, pa ajde probajte i ovoj ,,,
*ako mozete*
Ali tesko deka ke uspeete,, i nemojte da kazuvate deka ovoj mu e drugar i se dogovorile../zs i ovoj trik znam kako se pravi///go praev letoska,, taka da ,,,,,,,,,

Вау чоече, права мистерија се наежив.
Како камера знае да зезне никој не знае.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.811
Поени од реакции
22.862
Го гледав на MTV и стварно прави работи кој не се објаснуваат едноставно надарен си е :toe:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
*ako mozete*

Што толку тешко, можи договорено истата карта ја има во ракав и ја вади кога е на моторот :toe:

Член од
12 мај 2008
Мислења
1.495
Поени од реакции
38
Што толку тешко, можи договорено истата карта ја има во ракав и ја вади кога е на моторот :toe:
Да, да. Тоа го прави. Гледај го видеото неколку пати, ама тој делот на крајот што е во црно бела слика и ке видиш дека вади иста таква карта од ракавот.

Член од
22 јуни 2008
Мислења
457
Поени од реакции
52
Да, да. Тоа го прави. Гледај го видеото неколку пати, ама тој делот на крајот што е во црно бела слика и ке видиш дека вади иста таква карта од ракавот.

Ако не гледаш добро, а тоа е во овој слу4ај ќе видиш дека картата е потпишана..

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
99
Ova e lesno

ili ja stavil kartata potpisanata u rukav istata ....

ili

imal druga potpisana karta veke spremna u rukav...

Kajgana Shop

На врв Bottom