денес гледав како ги хипнотизира сите луѓе во еден ресторант.
Секој си има свое мислење, али вистинскиот магиони4ар во слу4ај Крис ангел никад не потплаќа публика,,,Аман бе човек, ај убаво погледни го небото, еднаш чисто, после со облаци... па и мало дете ќе разбере дека е холивудски трик :uvo:
И ти да не беше во ресторанот па што тврдиш?Toa e вистина нема тука никаков трик
хмм, јас ја споменав публиката ?Секој си има свое мислење, али вистинскиот магиони4ар во слу4ај Крис ангел никад не потплаќа публика,,,
Човек ај оди спамувај во чек дус аут ако немаш попаметна работа што да правиш.хмм, јас ја споменав публиката ?
ти викам ПОГЛЕДНИ ГО НЕБОТО...
море шо па тупам и ја, еве ти линк види како му е разоткриен тој трик
хмм, јас ја споменав публиката ?
ти викам ПОГЛЕДНИ ГО НЕБОТО...
море шо па тупам и ја, еве ти линк види како му е разоткриен тој трик
Вау чоече, права мистерија се наежив.Aj malku gleam deka mn sakate da gi otkrivate trikovite, pa ajde probajte i ovoj ,,,
*ako mozete*
Ali tesko deka ke uspeete,, i nemojte da kazuvate deka ovoj mu e drugar i se dogovorile../zs i ovoj trik znam kako se pravi///go praev letoska,, taka da ,,,,,,,,,
Вау чоече, права мистерија се наежив.
Како камера знае да зезне никој не знае.
Што толку тешко, можи договорено истата карта ја има во ракав и ја вади кога е на моторотAj malku gleam deka mn sakate da gi otkrivate trikovite, pa ajde probajte i ovoj ,,,
*ako mozete*
Ali tesko deka ke uspeete,, i nemojte da kazuvate deka ovoj mu e drugar i se dogovorile../zs i ovoj trik znam kako se pravi///go praev letoska,, taka da ,,,,,,,,,
Да, да. Тоа го прави. Гледај го видеото неколку пати, ама тој делот на крајот што е во црно бела слика и ке видиш дека вади иста таква карта од ракавот.Што толку тешко, можи договорено истата карта ја има во ракав и ја вади кога е на моторот
Да, да. Тоа го прави. Гледај го видеото неколку пати, ама тој делот на крајот што е во црно бела слика и ке видиш дека вади иста таква карта од ракавот.