- Член од
- 12 мај 2008
- Мислења
- 1.495
- Поени од реакции
- 38
Па една ке потпише другар му и ке му ја стави во ракавот, а другата ке ја потпише и ке ја стави во шпилот.Ако не гледаш добро, а тоа е во овој слу4ај ќе видиш дека картата е потпишана..
Па една ке потпише другар му и ке му ја стави во ракавот, а другата ке ја потпише и ке ја стави во шпилот.Ако не гледаш добро, а тоа е во овој слу4ај ќе видиш дека картата е потпишана..
:pos2:Ако не гледаш добро, а тоа е во овој слу4ај ќе видиш дека картата е потпишана..
Нема карта у ракавот, да не му летне слу4јно од него,Па една ке потпише другар му и ке му ја стави во ракавот, а другата ке ја потпише и ке ја стави во шпилот.
Епа ајде де кажи како се прави штом знаеш како е.Нема карта у ракавот, да не му летне слу4јно од него,
п.с нели ви кажав дека сум ја праел истава летоска ,,,
и затоа нема врска што зборите дека има две карти потпишани или у ракав му била.
па тоа не се кажува,туку сакам да ви кажам дека нема местенка во трикот,али вие не разбирате.секогаш мислите дека има потплатено некој,Епа ајде де кажи како се прави штом знаеш како е.
Абе од кај ние да разбираме. Не гледаш дека сите сме глупи. Ако сакаш објасни, ако не сакаш, не ни спомнувај дека знаеш како се прави.па тоа не се кажува,туку сакам да ви кажам дека нема местенка во трикот,али вие не разбирате.секогаш мислите дека има потплатено некој,
mnogu dobri iluziiАј погледнете го ова ... не е можно како е направено трикови/илузии пред толку народ тама ...
ГЛЕДАЈТЕ ГО ЦЕЛОТО И КОМЕНТАР !!!!
И оваа !!!
не озбилно, ако си го правел трикот ( и ако те бива за вакви работи )... незнам зошто да не кажеш како се прави, значи не мора целиот трик да го откриеш, онака дел да ја разбереме суштината... цело време не убедуваш дека знаеш, и дека ние сме грешка со мислењето, па еве повели ти објасни нипа тоа не се кажува,туку сакам да ви кажам дека нема местенка во трикот,али вие не разбирате.секогаш мислите дека има потплатено некој,
не озбилно, ако си го правел трикот ( и ако те бива за вакви работи )... незнам зошто да не кажеш како се прави, значи не мора целиот трик да го откриеш, онака дел да ја разбереме суштината... цело време не убедуваш дека знаеш, и дека ние сме грешка со мислењето, па еве повели ти објасни ни
ај уште ова да те прашам, било кој човек да дојде и да ти ги фрли картите, ти ќе ја најдеш/фатиш вистинската ?Kako што кажав и претходно , тоа не се кажува , само можам да ви кажам едно, дека во секоја илузија постои одреден трик,
можеби некои од илузиите сто ги прави крис ангел се невозможни за објаснување , не само за нас , туку и за голем број на професионални магиони4ари,,а триков неможам да ви го кажам затоа што никој несмее да открива тајни,,,,
ако се потрудите можеби и ке откриете, али како што реков и претходно, крис ангел не потплака публика....
На мене никој не ми кажал како се прави, но јас го разбрав, и можам само да ви кажам дека е полесен отколку што изгледа.
т.е не ми треба некој пријател за да се договорам која карта да ја извле4е,,па да ја ставам во ракав(а нема никаква карта во ракавот)
ај уште ова да те прашам, било кој човек да дојде и да ти ги фрли картите, ти ќе ја најдеш/фатиш вистинската ?
ЈАс не не терам да мислиш, ти прави што си сакаш, а незнам кои трикови сум му ги открил, што трескаш глупости,?Aбе ајде шо се трескате со овај мајндфриков... Демек и тој така напрајл и не било така... Колку глупа финта :wink: И сеа сигурно си мислиш демек ќе размислуваме како го напрај то... а немаше друга иста таква карта во ракавот, је рајт неаме друга работа. И шо викаш демек то не се кажвело, Крис Ејнџл шо толку го браниш самиот си откри неколку негови трикој...
Чоеку... Гет а лајф!
Се е базирано на трикови.
Ми ги има откривано еден другар, кој е негов фан и веќе со години просперира во водите на илузиите и триковите.
Значи, се е само перфектен трик.