Во врска со Змејот и Принцезата од темата на Burn...Само на кајганџиски начин!:)

Статус
Затворена за нови мислења.
Маца_мк оди проаѓа гордо онака николкидмански низ влезот на пештерата во која се крие најстрашниот змеј на светот.. Оди таа гордо силно убедена во своите вештини дека ќе може да го спаси принцот..
Доаѓа до змејот и му вели со исклучително сериозна интонација на нејзиниот глас:
-ЗМЕЈУ со овие две раце..
(*погледнувакон своите раце и воочува дека ноктот и е скршен на показалецот на левата рака*)

- ...Заеби принцот , отидов на маникир ,педикир и таканатакир.

Koga bi prestanale da dudlate i bi davale smesni komentari na temata i bi se nasmeal a vaka nisto

Иде скулгрл кај змејот и го погледнува у очи и чека. Овој збунет не знае како да реагира што ли да каже како да постапи...после 3 минутно молчење решава да отвори тема на муабет за историја нешто ова она. Пред да може змејов да ја заврши реченицава Скул му прави а-хааа!!!:duel:темава ја има веќе побарај во архива :star: оваа иде под клуч:cds:.
Змејот комплетно збунет од сплетот на настани се става на кајгана и бара во архива да види шо уствари е муабетот. Таму го запознава sweden и така змејот и шведо си живееа среќно до крајот на нивниот виртуелен живот.
А скул задоволна од добро завршената работа го заборави принцот и отиде до најблиското тобако да се почасто со банџи.:pos2:

Не е поентата да молите да се напише и за вас по нешто.
Ако имало нешто смешно да се каже за вас во контекст на темава, некој веќе ќе го кажеше.

Не е поентата да молите да се напише и за вас по нешто.
Ако имало нешто смешно да се каже за вас во контекст на темава, некој веќе ќе го кажеше.

PSY темава ти ја направија како таа за анализите само во покомична варијанта.

PSY темава ти ја направија како таа за анализите само во покомична варијанта.
Епа тоа и викам, не е работава да се анализираат членови и да се каже што мислиш за нив за евентуално да им го потхраниш егото (за тоа си служи „Психоанализи на форумџии“:wink:).

Трагичното е што „варијантава“ станува се помалку и помалку комична со секоја нова страна. :pos:

Се издиша темава веќе.

Типичен пример на комерцијализација. Си беше така тивка и мирна и непозната на мкметал.инфо, и одеднаш дојде на голем форум и се исцрпи и стана досадна. :pos:

Odi Acid na zemjot i mu veli
" Toa si ti, nebo, si otvoril uste eden juser ?! "

Zmejot: Da, ke otvaram juzeri se dodeka ne ja banirate cela Makedonija, a mojot trener ne prestane da spie so mojata sakana

Acid: Nebo, ako te vidam da napravis uste eden juser, ne samo sto ke te baniram permanentno ( uste ednac ) tuku ke stavam nagrada za tvojata glava... ( NEBO WANTED, slika od nebo i nagrada od 50000 denari, live or dead ).

Zmejot: Nemoj bate, ke storam se sto sakas, samo nemoj toa.

ACID: Ajde davaj ja skul ( princezata ) inace si gotov.

Zmejot: Sto ke ti e? Za nea planiram da zemam golem otkup...

Acid: I jas planiram da dadam dobra para za tebe, pa.. dali poveke sakas da te ubie nekoj lovec na glavi ili ke mi ja dades mojata sakana?

Zmejot: Ajde zemi si ja i nosi si ja doma... i taka veke ne mozev da ja trpam, se deri kako koala =))

Acid si ja zema sakanata vo race i si ja nosi doma kade sto ja zaprosuva. I si ziveat srekno do krajot na zivotot.

A zmejot? Zmejot po nekolku vreme se samoubil, poradi toa sto Acid stavil nalepnici od nego na sekoe internet cafe, pa ne go pustale od nikade da postira na kajgana :)

Ide dzish kaj zmejot .

Ovoj mu vika so sakas be kopuk ?

aj te molam daj pusti ja princezata !

Abe gubi se , koj si ti ?

ama daj te molam ...ja sum dzish

Abe gubi se ne si popularen ...ne trosham plamen za tebe. Mu vrti grb i go ignorira . Dzosh sednue na kamen i place, princezata place od zal a zmejot go zabole kurot

Ide mawecko kaj zmejot

Kaj si ma mala vika zmejot i ja stipka za gz

Ama nemoj ti se molam ...

Ajde ajde ne se praj deva Marija ...ja stipka pak

Ama nemoj ke me vidi princot...toa e nemoralno zasto stalno mislis na sex be zmeju ?

Zmejot ja zjapa u cicki i si misli abe steta e da gi isprzam mamata sto da praam

Ti ke dadesh li od prva vecer - ja prasue

Ne, mozam zmejcho toa se kosi so moite moralni principi vprocem ... a baska moze nekoj da me vidi posebno princot

Zmejot vrti so ochite , ja gleda natazenata mawecko se kacue u kulata otvara vrata kaj princot i mu vika :

Bate jes da ima dobri cicki ama kako ja trpish ne znam pogolema kazna ti e da se simnesh dole . Princot so navednata glava ide nakaj malecko i si ziveat po nejzin tertip do krajot na prikaznava.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom