Во врска со Змејот и Принцезата од темата на Burn...Само на кајганџиски начин!:)

Статус
Затворена за нови мислења.
SOHE иде кај змејот и му вика
-Кај е Дани бе?Шо си и напраил?!
змејот му се врти накурчен со подочњаци до колена,у позадина се слуша вриштење на дани-ЅОНЕЕЕЕ!!!
-Те молам кажи ми дека ти си Ѕоне, ТЕ МОЛАМ!
Ѕоне кима со глаа,змејов трча ја вади Дани му ја става пред нозе и со тикови на глаата бега..Дани му се врти на Ѕоне и му вика
-Кај си ти до сеа?!

Fallen`Angel - The Dragon Fighter (еве и слика ако не ми верувате)
dquixote.gif

Влага у пештерата кај змејот. Смело со вешти чекори преминува преку секоја препрека и погледнува позади секоја карпа дали е тоа скривалиштето на смејот.. Го наоѓа змејот во неговите одвратни ритуали како ги јаде парчињата од витезите пред него.. Смирено во рака го држи упаљачот му се доближува до змејот.. кога е веќе сосем блиску тивко но екстремно претпазливо го мести сараундот.. ги поврзува сите жички мести песна .. и полека полека се оддалечува.. Го вади далечинското од сараундот од внатрешниот џеб на својот оклоп.. Стиска на копчето ПАУЕР и инстантно се шират звуците на омилената песна на Fallen`Angel - „Мајка на марика думаше“ во некоја хеви-метал изведба.. Змејот се вади од памет, станува и тргнува накај Fallen`Angel.. Тој пак со вешти потези на левата рака си пали цигара и се потпира на една карпа. Змејот полека ја губи својата брзина и почнува да игра некое од македонските Ора. Fallen`Angel во недоумица сметајќи на смртта на змејот почнува да буричка во џебот и радосен вади од џебот шише Горско.. Автоматски го отвара отпива неколку голтки и му ги подава на змејот.. Змејот лакомо го испива целото шише и заедно со Fallen`Angel продолжуваат да ги редат чекорите од ората. Принцезата за цело време седи на страна како јебена странка и во еден момент му довикнува на храбриот витез - Еј , ти витезу - дали воопшто намераваш да ме спасиш?

Fallen`Angel занесен во играта исполнет со еуфорични емоции и одвраќа одважно:
-Иди ма лечи се ТУРБО-ФОЛК ЈЕ ЗАКОН!!!

и среќно си играле до крајот на цдто ког змејот се налутил и го изел нашиот драг форумџија Fallen`Angel.

Некрофилија

Искача пред змејот и му вика: - Пушти ја принцезата.

Змејот:-Е не може бе.

Некро: -Ај ќе направиме договор. Се мењаме: Ти мене принцезата, а јас тебе Nokia n95

Змејот: -А што ќе ми е? Имам јас Нокиа 6020

Некро: -Е ама има ли твојот Wi-Fi 802.11 b/g, UPnP technology?

Змејот: -Не. А што ќе ми е?

Некро: -Како што ќе ти е? можеш да сурфаш на интернет до миле воље.

Змејот: - Ејј не заебавај. Ама пак не ја давам.

Некро: -Абе не заебавај моделов е супер има и 5 MP, 2592 x 1944 pixels, Carl Zeiss optics, autofocus, video(VGA 30fps) камера со блиц. А твојот што е: VGA - Абе крш.
Плус има и 3G технологија.

Змејот: -Абе што е тоа 3G?

Некро: -Како не знаеш што е? Можеш да се гледаш со Змејка кога ќе ти се јави.

Змејот: -Аууууу супер. Ама сепак е малце.

Некро: -Ај последна понуда. Се мењаме јас ти ја давам нокијава + 1ГБ мемориска картица и слушалки за да си слушаш МП3ки.

Змејот: -Ок ај се мењаме.
--------------------------
И така Некро таман да ја земе принцезата оваа му вика: -Останувам овде.

Некро: -Зошто? Што сум ти направил?
Принцезата: -Абе сега змејот е најголем фраер у град, има кома мобилен.

иде SWEDEN кај змејот, откопчуе панталони змејот се врти,го глеа и почнуе да се гази од смеење ко ненормален и после некое време умира од смеење,иде SWEDEN таков раскопчан кај принцезата,оваа го глеа почнуе да плаче и се самоубива...станувало збор за 38мм...

иде Тончи кај змејот,го глеа и трча да го гушне и да го баци,змејов почнуе да му фрчи..тончи продужуе да го гушка и да му шири позитивни вибрации,змејов почнуе да позеленуе,Тончи продолжуе да го гушка и да му го раскажува изминатиот ден...змејот се врти,го јаде у еден потег и принцезата му се врти
-арно ти текна!

ојт шфедо...му дава аналка на змејот,он задоволен му ја дава принцезата...и така...

SWEDEN - Еееее змеју, се гледа дека си некој мал копиљ, ја кога држев принцези за "заложници", ти уште не си ни бил планиран! Дај ја сега принцезата, ако не ... јебига ... идам кај мајка ти! :pos::pos::pos::pos:

Јове_Бт - Змеју, давај ја принцезата, ме чека дудлање!!! :pipi: И очигледно, змејот приметил дека Јове сјае со дудлачки мега талент, и си рекол не смее ваков талент да биде залудно потрошен! И ја предал принцезата! :pos::pos::pos::pos::pos:

Синдикат - Абе да ти е*ам лајното, давај ја ваму принцезата, оти ако те фатам, чмаро има ко кањон да ти го напрам!!! Нормално, змејот избегал, и ја препушта принцезата на Синдикат. :pos::pos::pos:

Миланез ` - Веднаш копира некоја статија со фудбалски вести од taratur.com и му ја кажува на змејот! Змејот дури зафатено ги разгледува вестите, Миланез ја грабнува принцезата и успешно киднува! :pos::pos::pos:

:pos2::pos2::pos2:

Не пишувајте сосила море :)

Стварно налетав на нездрав енглески хумор ту и тамо. Кам он, можеме и подобро :)

Вирус:
-Слушај, у фрка сум, лап-топот сум го влечкал до тука, ај пушти ја девојката, се брзам, треба да идам кај една форумџика на гости.

добро бе да му ебам матер ако сум бил кај 2 форумџики на гости не значи дека кај сите одам!

Иначе ја за џабе ли го мкнев лаптопов бе ? му пуштив на змејот кајгана форум преку Wi-Fi па и он ја читаше темава па ми ја даде мојата принцеза!

добро бе да му ебам матер ако сум бил кај 2 форумџики на гости не значи дека кај сите одам!

НАПОМЕНА, поточно, ЗАБЕЛЕШКА ОД АВТОРОТ: Секој оној член кој е спомнат во горенаведените, а се навреди поради нешто од напишаното, не знае да прими ремет на своја сметка и не сфаќа шала- НЕГОВ ПРОБЛЕМ.
:wink:

Епа вака штом никој не пишуе за мене....
Commando-собира 10 другари и идат пред пештерата,ставаат марами и *џиткам бакља* во пештерата,додека змејот се чуди што се дешава,влагаме...ни еден ни два...со шипки по глава,по глава /ми утепа/ ја земам принцезата и............така натаму...малце...напред......малце...назад..........

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom