Што научивме од хорор филмовите?

izrod

United brotherhood of chicken nuts
Член од
21 јули 2007
Мислења
336
Поени од реакции
4
1.кога изгледа дека си го убил монструмот никогаш не проверувај дали вистина е мртов.
2.ако дознаеш дека живееш во куќа изградена врз гробишта која некогаш служела за одредби на црната магија или во која некој е убиен или извршил самоубиство веднаш отсели се.
3.никогаш на глас не читај книга за оживување на демоните.
4.не пребарувај по подрумот особено ако тукушто снемало струја.
5.не земај или позајмувај нешто од мртвите.
6.доколку бегаш од монструм очекувај дека ќе се сопнеш барем 2-3 пати (двојно повеке ако си жена). исто така иако монструмот накривува и едвај оди секогас ке успее да те стигне.
7.доколку те брка некое чудовиште а ти се обидуваш да избегаш со кола очекувај дека автомобилот нема д запали од првабез оглед колку добро претходно работел.
8.ако си еден од срекниците што го преживеал филмот никогаш не се пријавувај за неговото продолжение. овој свет ке го напуштиш во првите 10 минути од филмот.
9.кога еден од членовите на твојот екишаж се појави со нешто вонземно врзано за неговите гради не пуштај го на бродот - и онака е веке мртов.
10.никогаш но вистина никогаш не влегувај внатре (внатре значи -таван плакар подрум мрачна улица шума...)
11.ако по пат изгубиш некој дел од телото не очајувај на тоа место убаво ке се вклопи пила , харпун , сабја ...
12.заборави на пиштолот ке ти снеме муниција токму во моментот кога монструмот ке ти биде на нишан
13.не се капи особено ако си сам/а во куќата
14.ако си маж готов си. секогас преживуваат жените.
15.кога купуваш имот прашај го продавачот зошто е така ефтино
16.ако не си главен лик полесно е веднаш да извршиш самоубиство

B

black angel

Гостин
:pos2::pos2::pos2::pos2:
a ova pod br 3 e taka zs kaj niv toa siguracite im se stalno u podrum i idat da proverat dali ima nekoj defekt u niv

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Добри се овие, сам да не ги составуваше?

Britney'85

I'm sad...love me!!!
Член од
19 декември 2007
Мислења
135
Поени од реакции
2
Ima nekoi horor filmovi od koi mozes da izvleces i pouka.
Primer mi teknuva serialot Saw (Pila) 1,2,3,4 kade sto poentata e da naucime da go cenime zivotot i da se borime za nego.A za dobar del od ostanatite horori vazat tie 16 pravila sto gi napisa -izrod-

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
4.не пребарувај по подрумот особено ако тукушто снемало струја.

6.доколку бегаш од монструм очекувај дека ќе се сопнеш барем 2-3 пати (двојно повеке ако си жена). исто така иако монструмот накривува и едвај оди секогас ке успее да те стигне.

10.никогаш но вистина никогаш не влегувај внатре (внатре значи -таван плакар подрум мрачна улица шума...)
...
12.заборави на пиштолот ке ти снеме муниција токму во моментот кога монструмот ке ти биде на нишан

14.ако си маж готов си. секогас преживуваат жените.
:pos: Овие ми се најјаки. :pos:

7.доколку те брка некое чудовиште а ти се обидуваш да избегаш со кола очекувај дека автомобилот нема д запали од првабез оглед колку добро претходно работел.
Ова морам да го надополнам.
Покрај тоа што нема да запали колата,претходно пред да ја отклучи,10 пати ќе му/и паднат клучевите или 10 минути ќе го бара правилниот клуч.:pos:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
6.доколку бегаш од монструм очекувај дека ќе се сопнеш барем 2-3 пати (двојно повеке ако си жена). исто така иако монструмот накривува и едвај оди секогас ке успее да те стигне.:pos2:

Ова е најјако:pos2::pos2::pos2:

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Кога ќе бегаш низ куќата, гарант место да си излезеш низ врата, ти ќе се качеш нагоре по скалите, на вториот кат.

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Ima nekoi horor filmovi od koi mozes da izvleces i pouka.
Primer mi teknuva serialot Saw (Pila) 1,2,3,4 kade sto poentata e da naucime da go cenime zivotot i da se borime za nego.A za dobar del od ostanatite horori vazat tie 16 pravila sto gi napisa -izrod-
Toчно е тоа за SAW. Мора да го гледате целиот сериал, ќе се изненадите колку немате појма што ќе се деси на крај

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Јас би дополнил нешто:

1. Ако мислиш дека има некој во куќата, не користи фиксен телефон, нема да има сигнал :) Веднаш врти од мобилен :):):)
2. Според Kizo The Madman, кога бегаш не оди по скалите горе, туку веднаш излези надвор :)
3. Ако случајно го видиш ликот во огледалото, и се свртиш и гледаш дека не е тука, не се опуштај бидејќи е стварно тука некаде :)

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
После секоја голема тишина следи голема галама(пискање,виолини,...и пак пискање)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
секогаш при рака може да ти се најде моторна пила....

Kajgana Shop

На врв Bottom