Nice boys don't play Rock&roll

• Креатор на темата Креатор на темата burn84
  • Време на започнување Време на започнување
Сусаро дури и убаво го објасни ова. Не знам каде веќе е проблемот. Џабе има девојки што викаат не сакаат таков сакаат фин. Прво сватете ја целата поента што е второ на крај знаете дека во брак ќе завршите со некој подоминантен така да...
Инаку лоша девојка не е таа што знае да каже нешто на повисок тон или е дигната и што ти знам, тоа се викаат кучки и се главна тема на ремет во машкиот свет затоа што мислат дека се бог знаеш тпо. Лоша девојка е некоја што ќе знае да го скроти бед бојот и во моментот кога овој ќе се смири и ќе почен да се заљубува во неа ќе го откачи- тоа лоша девојка во вистинска смисла на зборот и е реткост да се најде таква во денешно време-а баш би сакал да ја најдам.
МХ!

Па и не е баш така, не се палам на бед бојс, барем не на опишаните во постовите погоре. Од тие се плашам, не знам да правам муабет со нив, треба да се стегам и устручавам што и како ќе кажам и дали тоа ќе им се свиѓа или не. Повеќе ме пали кога машкото се понаша топло ладно. Кога некој би бил цело време ладен би изгубила и јас интерес, а кога би ми се лигушел исто. А уопште не се палам по некој див тип, што не се замара како се понаша и сл. Единствен начин да ме привлече некое машко е со добра смисла за хумор. Кога знае да ме насмее, нека има и рогови ама He's the one

Најдобро според мене е неперцепирање на тие девојки што се палат на бед бојс..исрено знам неколку што се топат ако не им се јави дечкото,што го сакаат оној кој ја тепа пред дискотека,ја влече по земја :toe:...јас незнам само со кој мозок уште ги сакаат тие луѓе...а дека се палат девојките или поголемиот број од нив тоа е факт...но мој совет биди таков каков што си што е твое ќе си дојде

Умре расположењето.
Мило ми е што сите се согласувате со темава.
јес бат плис тенкју вери мач:icon_mrgr

Попросто здравје.
Типот, какоф и да е, фин, забавен, диф, мора да има у себе нешто предизвикувачко, мистериозно и нескршливо.
Најубо објасни Јасмин. КАРАКТЕР.
Таа работа се препознава ОДМА, и ич немет везе дали ќе се најде у фин среден дечко или влакнеста топка на мотор; секако е привлечно за девојка која знае што сака.

А доколку сакаме да цепидлачиме и понатаму, можеме у игра да го уфрлиме и факторот: животен стил на цурата. Ако е типична шмиз, поише шанси има пристојниот, ако е шмиз со храброст за експерименти, поише шанси има лошкото, ако е типична рокерка, поише шанси има лошкото, ако е рокерка со храброст за експерименти, поише шанси има ноа финото и едноставно, тако даље.
:pipi:

Попросто здравје.
Типот, какоф и да е, фин, забавен, диф, мора да има у себе нешто предизвикувачко, мистериозно и нескршливо.
Најубо објасни Јасмин. КАРАКТЕР.
Таа работа се препознава ОДМА, и ич немет везе дали ќе се најде у фин среден дечко или влакнеста топка на мотор; секако е привлечно за девојка која знае што сака.

А доколку сакаме да цепидлачиме и понатаму, можеме у игра да го уфрлиме и факторот: животен стил на цурата. Ако е типична шмиз, поише шанси има пристојниот, ако е шмиз со храброст за експерименти, поише шанси има лошкото, ако е типична рокерка, поише шанси има лошкото, ако е рокерка со храброст за експерименти, поише шанси има ноа финото и едноставно, тако даље.
:pipi:
Дефинирај го болдираново:pos2:

Шо знам, не сум сигурна како точно дефинирате „лоши момци“.
Сум имала може такви периоди, карактеристично е за жена, ко што гледам сте заклучиле. Ми поминало. Некои ми се дури и одбивни веќе. На некои други пак ќе се палам понатаму во животот...

Во секој случај таквите ги сметам за „погодни“ само за кратки излети, а никогаш на долги стази. :toe:

Во секој случај таквите ги сметам за „погодни“ само за кратки излети, а никогаш на долги стази. :toe:

Ива...немој да наседнуваш. И Џорџе Балашевич кој нема врска од рокер за себе еднаш рече: "...јер осим чизме скитаљке, мене је тешко вољети..."

Чоекот не е бед бој, повеќе е емо, а вика дека не е за долги стази.

Ако си за долги стази, ете ти го Хајле Гебреселасие - Светски рекордер на 10.000 метри. Без пречки, фала богу....

Јас имам приметено дека освен тие бед бојс исто така многу палат кај женски типци кои имаат релативно побрза динамика на живеење, односно во поголем дел од времето треба да отидат, негдека, да направат, нешто па после на другао место, па уиште нешто и на крај пак да излезат со другарите на пиво или сл.
Со тоа меѓусебното гледање може има иста честост но е малку пократко, или пак некогаш има период каде интервалите се поголеми, па има што да се кажува кога ќе излезат заедно.
А инаку да прашам дали ги сметате за бед бој тие што имаат некои принципи во животот кои во одредена мера се косат со тие на масата луѓе, а од кои принципи мнгоу ретко се отстапува?

Golden middle.
Ако си премногу лош ништо не правиш, ако си премногу добар ништо не правиш, треба да знаеш како се тоа да го изведеш и да бидеш „лош со стил“ ~ Mother Teresa on a Harley.

Abe ne se folirajte koja probala nekoj sto ne ja recka dva posto ne moze da se vrati na finiot pa majka Jana da e ... e aj vozi porshe i posle vozi ficho e pa ne e ista voznjata

Еднаш пишав на др. тема .. Сега пак ќе пишам...

Женските живеат за да си играат со чувствата на машките... Што повеќе и кажуваш дека ја сакаш таа почнува да си игра со тебе, небарем, „Абе остај го него, гледаш ме сака, што сакам ќе правам со него, туку види го онај високион кај вратана...“
Типичен женски разговор...
Од тука произлегува и тоа што го напиша burn84 100% е во право..
А кога ќе го види тој „високиот кај вратата“ што рецка не и удира незе... Одма се затрчува по него...
Па се знае...Женските сакаат забрането овошје.. нешто што неможат да го имаат...
30% од случаите завршуваат со големооо каење на девојките...

хехе... може па вие машките светци па не трчате по забрането овошје туку само по фини женски а?
оние кои ти се лесно достапни - фините секогас се тука за тебе. затоа и се фини. а оние понедостижните... секогаш те привлекуваат повеќе и те ставаат во искушение! затоа се поинтересни...

Од арогантни, егоцентрични, пресамоуверени мочковци, на кои не им чује за туѓите чувства ми се гади. Ми се гади и од безкарактерни, сервилни лиглиња, кои се потценуваат себе си пред другите, и кои породаваат "јас сум многу фин" фазони.
Автодеструктивни типови исто не ми се избор. Поштувам машки со здрав смисол за хумор,со две-три прочитани книги кои знаат да дадат и примат емоции, па сеа дали се пијанчат или пијат само сокче од морковче, имаат десетки на факс или ни средно не завршиле, или па слушаат поп, а не метал, ама ич не ми е битно.
Битно ми е само да знам дека сум сакана, и да ме стимулира интелектуално.
А оние "фатални" дечки со бунтовност у стилу Џејмс Дин и слични, не ми се најпривлечни. Некако стално мислам дека таков нема обзир баш за туѓите чувства, и по дифолт ги игнорирам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom