Поубаво е сам да се живее или не?

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Абе зависи од возраста.Моментално сакам да живеам сам,ама дали ке мислам исто кога ке бидам 30 години.Дали тогаш нема да ми треба жена?Дали тогаш кога ке се вракам дома и ке си зјапам во празен зид нема да се запрашам како им е на тие на кои куката им е полна?...Не знам...можеби

Член од
19 септември 2007
Мислења
116
Поени од реакции
1
Ako zivees sam znaci si gi nadminal pravilata so koi dzavata moze da te kontrolira

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
abe ako e sam u stilot bukvalno sam spored mene ne e poubavo, ako se misli na sam so zenska ili zena taka e bolje- toa e moe mislenje!

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
Не сум седела сама, а многу сакам.
Инаку и двете страни си имаат свои предности и маани.
Вака со родители убаво ми е, се стокмено. Не мислам на ништо од обврските за дома.
Сама би имала повеќе слобода, би стекнала навика сама да си ги извршувам обврските...

Член од
22 јули 2007
Мислења
53
Поени од реакции
5
sega za sega bi mi bilo super sam,ama po nekolku godini....ne znam kako ke e .pa i sam ne go biduva cel zivot
dodeka si do kaj 25-26 e ok sam
barem jas taka mislam

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Што поголема слобода. толку поголеми обврски, сакам сама ама кога ќе завршам факултет или кога ќе се запослам, односно кога сама ќе си водам ред за се, а не да зависам од друг.:helou:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Сам не во никој случај зашто јас сум зависен од луѓе и би ми било досадно,можеби со некој друг цимер или цимерка :kesa:...или нешто слично

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Па убава е помислата да живеам сама, но познавајќи се себеси, ќе се чувстувам многу осамено и бидејќи постојано зборам во текот на времето, ќе имам потреба да зборам со некој, па ќе висам на телефон или на мсн (или па постојано ќе имам гости дома:pos:).
Од друга страна пак имаш тотална слобода, никому не треба да му полагаш сметки за тоа каде, со кого, зашто си бил.
Убава работа да живееш сам, ама мислам дека пре би одбрала да живеам со уште некој.

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Мореееееее да те видам да живееш сам да видиш шо ќе ти се случи!ж
ЌЕ ПОШАНДРЦАШ БРЕ ХЕЕЕЕЕЕЕЕЈ
јас знам како ми е мене, веќе 20 години сум сам зашо немам ни брат ни сестра а мојте се постојано некаде на пат отидени и најчесто сум сам дома по неколку дена и тогаш тотално будалувам

tiffany

Тифаниум
Член од
20 мај 2007
Мислења
742
Поени од реакции
13
Па не баш,не сакам да сум сама,ми треба галама и гужва околу.Може само со сестра ми,ама самаааа неееееее:nenene:

Kajgana Shop

На врв Bottom