Го форматирав со друго цеде, ми стигна до Finalizing Instalation и доле кај Instaling Devices стои 7 minutes и не порда после 2 саата...дојде на 6 minutes и пак чекам долго време, да не знае некој што би можело да биде проблемот ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го форматирав со друго цеде, ми стигна до Finalizing Instalation и доле кај Instaling Devices стои 7 minutes и не порда после 2 саата...дојде на 6 minutes и пак чекам долго време, да не знае некој што би можело да биде проблемот ?
Или хардот ти е сјебан или цедето.
Ништо чудно 5 години е да го е*ам..иначе се добро идеше...брзо и одеднаш на 7 minutes успори
fotoshop programa >???
Photoshop и симни торент клиент или download клиент за да можеш да симнуваш со прекини бидејќи голем е фајлот.
Може и со Мозила да симнува со прекини....кај што е даунлодот на пауза (не на стоп) потоа отвараш Фајрфокс -> Tools -> Downloads (CTRL + J) и одиш на Continue!:wink:
како да направам пак да работи MSN Now playing ама за Media Player-от?
-Додека користев винамп,си работеше тоа за винамп,а сега можам ли да го вратам некако назат,за да функционира за медиа плеерот?
Може и со Мозила да симнува со прекини....кај што е даунлодот на пауза (не на стоп) потоа отвараш Фајрфокс -> Tools -> Downloads (CTRL + J) и одиш на Continue!:wink:
Дечки, јас користам моментално ESET Smart Security 3. Може ли некој што има искуство со таа програма да ми каже дали е ефикасна, оти денес првпат ја ставив (претходно користев Нортон 360) и не сум многу искусен во врска со НОД32.:helou:
А има некоја разлика помеѓу ESET Smart Security 3 и ESET Smart Security 4?