Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Го форматирав со друго цеде, ми стигна до Finalizing Instalation и доле кај Instaling Devices стои 7 minutes и не порда после 2 саата...дојде на 6 minutes и пак чекам долго време, да не знае некој што би можело да биде проблемот ?

Го форматирав со друго цеде, ми стигна до Finalizing Instalation и доле кај Instaling Devices стои 7 minutes и не порда после 2 саата...дојде на 6 minutes и пак чекам долго време, да не знае некој што би можело да биде проблемот ?

Или хардот ти е сјебан или цедето.

Ништо чудно 5 години е да го е*ам..иначе се добро идеше...брзо и одеднаш на 7 minutes успори

Може и DVD-ROM-от да ти е при крај :)

Се може да биде, пробај пак со друго CD :)

Photoshop и симни торент клиент или download клиент за да можеш да симнуваш со прекини бидејќи голем е фајлот.

Може и со Мозила да симнува со прекини....кај што е даунлодот на пауза (не на стоп) потоа отвараш Фајрфокс -> Tools -> Downloads (CTRL + J) и одиш на Continue!:wink:

Може и со Мозила да симнува со прекини....кај што е даунлодот на пауза (не на стоп) потоа отвараш Фајрфокс -> Tools -> Downloads (CTRL + J) и одиш на Continue!:wink:

Во ред, да но сепак можеби навика јас користам клиент :)

како да направам пак да работи MSN Now playing ама за Media Player-от?
-Додека користев винамп,си работеше тоа за винамп,а сега можам ли да го вратам некако назат,за да функционира за медиа плеерот?

како да направам пак да работи MSN Now playing ама за Media Player-от?
-Додека користев винамп,си работеше тоа за винамп,а сега можам ли да го вратам некако назат,за да функционира за медиа плеерот?

msn
tools
options
personal
enable this option
Show song information from windows media player as a personal message
ok

И плагинот за Винамп избриши го

Дечки, јас користам моментално ESET Smart Security 3. Може ли некој што има искуство со таа програма да ми каже дали е ефикасна, оти денес првпат ја ставив (претходно користев Нортон 360) и не сум многу искусен во врска со НОД32.:helou:

Не секогаш продолжува симнувањето :wink:

Дечки, јас користам моментално ESET Smart Security 3. Може ли некој што има искуство со таа програма да ми каже дали е ефикасна, оти денес првпат ја ставив (претходно користев Нортон 360) и не сум многу искусен во врска со НОД32.:helou:

Јас би користел само Нод32 дефинитивно е најдобар антивирус, скенира брзо, не оптеретува оперативен систем и не користи толку ресурси како на пример Нортон, и според мене подобро ти е да го симнеш само Нод32 додека за spyware да користиш некоја алтернативна програма можеш да видиш тука, исто во тој пакет е вклучен и огнен ѕид (firewall) но јас сметам дека не е толку потребен, па според тоа можеш да користиш само Нод32 ефикасен е и тоа како.

А има некоја разлика помеѓу ESET Smart Security 3 и ESET Smart Security 4?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom