- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
UnlockerДечки да не знаете некој помошен софтвер или нешто слично за бришење од usb, некои фајлови денес не сакасе да ми избрише од кантер мислам дека беше нешто.тнх
UnlockerДечки да не знаете некој помошен софтвер или нешто слично за бришење од usb, некои фајлови денес не сакасе да ми избрише од кантер мислам дека беше нешто.тнх
Оди десен клик на таскбарот > Propertis и одштиклирај го Auto Hide the Taskbar и стисни Apply па Ok.Taskbar-от не ми го покажува, решение?
Не сака ни со првото ни со второто :nesvest:Оди десен клик на таскбарот > Propertis и одштиклирај го Auto Hide the Taskbar и стисни Apply па Ok.
Ако несака така пиши во Run > explorer.exe и стисни Ok.
Ако и вака несака ондак незнам :jaj:
ti treba WGA(Windows Genuine Advantage) TooLможе некој да ми каже како да инсталирам wmp 11 без да ми се појавува windows genuine валидација (секој пат кога го стартувам setup от ми се конектира на страната на микрософт за да ме провери)
Селектирај ja песната во Винампот и оди Alt + F3. Во десниот дел пиши Artist, Song name и Enter!!!Кога ставам песни на винампот од одредени фолдери од, страна на плеј листата го пишува артистот а место името на песната пишува некој сајт од кој што се симнати песните, а на фајлот си го пишува името.
Како да направам и на винамп плејлистата да го пишува името ?
Control Panel -> Regional And Language SettingsЈас си имам мал проблем. По преинсталирање дел од програмите како скајп или плејн текстови не ми излегува кирилица. Знам дека некаде се чепкаше но сум заборавила. И кога отварам примерно субтитри за да си ги поправам не ми излегуват на кириица а на никакви знаци. Или на скајп кај што обично излегува роденденот излегуваат шантави бројки и букви.
Чаре има?
Поздрав и сполај му на тој што ќе ми помогни:back:
Да се корегирам ако може....сега видов на Винамп преска на памет зборев....не ALT + F3 туку само ALT + 3...........Селектирај ja песната во Винампот и оди Alt + F3. Во десниот дел пиши Artist, Song name и Enter!!!
Го зема со инсталиран виндовс?Значи поголем малер од мене АМИН. Само што го земав денес ппцто ново фатив да му инсталирам прво месенџер. Симињам сетапот,инсталирав и го пуштам мснто и ми вика The application C:\WINDOWS\system32\mscm.dll is not a valid windows image,please check this against your instalation diskett WTF е ова беее, прв пат го уклучив. ова е ненормална работа, ај помош плс
и нон стоп.што и да уклучам цело време тоа ми се појавува, на секои 15 секунди, СРАЊЕ
Како прво тие таму не инсталираат туку налепуваат некој имиџ направен којзнае кога, на која и каква машина и работи исправно само на таа и други сосем исти или ептен слични конфигурации.ајдеееееееееееее, дива лига... а од шо се појавува тоа знаеШ? иначе да,. со инсталиран го земав, ми ставиа нешо.... неро.анти вирус и сл работи
Ајдеееееееееееееееееееееееее.... ни windows media player не пушта, :nerv::nerv::nerv::nerv: шо е филмоооооов:nerv:?? изглеа мора формат![]()