Добро е ја оправив работата со youtube...
Ај сега зошто Ares не пребарува ништо ?
Види дали ова ќе ти заврши работаДечки ми треба помош
Сали некој може да ми најде драјвери за hp 550 за виста ???
А може тие сами да се заклучат ?? Затоа шо ништо не сум чепкал ... Пред некој ден беше нормално , си слегнував песни ...Може некои портови ти се заклучени на рутерот а што се потребни на програмот.
Updejtiraj go Aresot, najnovata e Ares 2.1.1, postarite verzii ne se konektiraatА може тие сами да се заклучат ?? Затоа шо ништо не сум чепкал ... Пред некој ден беше нормално , си слегнував песни ...
Ја имав слегнато .. немаше веза со апдејтот .. Ја реинсталирав и сега е окUpdejtiraj go Aresot, najnovata e Ares 2.1.1, postarite verzii ne se konektiraat
http://aresgalaxy.sourceforge.net/
Пред да инсталираш извади го кабелот од мрежната картица...и валидацијата ќе биде успешна. Кај мене успеваше тоа под вин ХРможе некој да ми каже како да инсталирам wmp 11 без да ми се појавува windows genuine валидација (секој пат кога го стартувам setup от ми се конектира на страната на микрософт за да ме провери)
Пробај со формат да го исчистеш.Дечки да не знаете некој помошен софтвер или нешто слично за бришење од usb, некои фајлови денес не сакасе да ми избрише од кантер мислам дека беше нешто.тнх
ако е тоа шо мислам се решава и на друг начин....само дали ќе се снајде оти треба и во регистрите да брише некои работи....ако е тоа и мене шо ми се појавуваше....Пред да инсталираш извади го кабелот од мрежната картица...и валидацијата ќе биде успешна. Кај мене успеваше тоа под вин ХР
може некој да ми каже како да инсталирам wmp 11 без да ми се појавува windows genuine валидација (секој пат кога го стартувам setup от ми се конектира на страната на микрософт за да ме провери)
Дечки да не знаете некој помошен софтвер или нешто слично за бришење од usb, некои фајлови денес не сакасе да ми избрише од кантер мислам дека беше нешто.тнх