Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А ај да ве прашам може некој од вас знае..имав Bitdefender TS 2009 aма имав некои проблеми па се вратив на Bitdefender 10..арно ама сеа несака да прави update..пробав да идам мануелно да симнам..арно ама од гугл ми вика дека линкот не постои или не функционира( нешо DNS server error )..пробав и онака да идам директно на официјалната страна ама истото ми го кажува..Некој да даде некој совет..дали е до мојата конекција или пак од таму имаат проблеми со серверите??..простете што го поставувам прашањево тука а не во интернет(оваа тема мислам дека е попосетувана)

А ај да ве прашам може некој од вас знае..имав Bitdefender TS 2009 aма имав некои проблеми па се вратив на Bitdefender 10..арно ама сеа несака да прави update..пробав да идам мануелно да симнам..арно ама од гугл ми вика дека линкот не постои или не функционира( нешо DNS server error )..пробав и онака да идам директно на официјалната страна ама истото ми го кажува..Некој да даде некој совет..дали е до мојата конекција или пак од таму имаат проблеми со серверите??..простете што го поставувам прашањево тука а не во интернет(оваа тема мислам дека е попосетувана)

Мора да имаш лиценсирана верзија.
Т.е спас ти е warez или лиценсирај (најдобро).
Или пак смени си, стави NOD32

Мора да имаш лиценсирана верзија.
Т.е спас ти е warez или лиценсирај (најдобро).
Или пак смени си, стави NOD32
Абе можно да е нешо до тоа..ама пази ова..вторник беше..и 10-ката се упдејтуваше и се..ама ај викам ке стаам 2009..стаив работеше некое време додека не почна да ми го кочи..пробав реинстал ама нејќеше..па му мавнав формат на цел компјутер..и пак се вратив на 10-ката..е сеа несака да се да се упдејтува..затоа..а може ли некој да проба од кај него да ја отвори страната на битдефендер..фала однапред..

Не мора формат, може само да ја подели со Partition Magic 8.0 ако има доволно слободен простор.
aј те молам прикажи со слики оти ми треба имам нов 160 гб хдд и сакам на 3 партици да го делам со Партришн меџик 8.0 фајнал.

aј те молам прикажи со слики оти ми треба имам нов 160 гб хдд и сакам на 3 партици да го делам со Партришн меџик 8.0 фајнал.

Во самиот програм, ако ја имаш целосната верзија, има туторијали во ПДФ формат. Разгледај ги, не се сложени....

вака...инсталирав еден алтернативен инстант месинџер, кој ги подржуваше сите IM акаунти...се викаше digsby и беше потполно бесплатен...но не ми се допаѓаше па го избришав...но на десктоп ми остана апликација (не шорткат) која се вика Shredder...и НЕМОЖАМ ДА ЈА ИЗБРИШАМ!!!! на десен клик има само Open и Create shortcut...делит / шшифт делит не работи...драг енд дроп у корпа, ни тоа...никако не успеав..помош??

вака...инсталирав еден алтернативен инстант месинџер, кој ги подржуваше сите IM акаунти...се викаше digsby и беше потполно бесплатен...но не ми се допаѓаше па го избришав...но на десктоп ми остана апликација (не шорткат) која се вика Shredder...и НЕМОЖАМ ДА ЈА ИЗБРИШАМ!!!! на десен клик има само Open и Create shortcut...делит / шшифт делит не работи...драг енд дроп у корпа, ни тоа...никако не успеав..помош??

Се што е бесплатно, скапо се пкаќа.

Си закачил нешто, некој адвер, таква работа... Пробај со рево анинсталер и чуда, пробај инсталирај го пак програмот, види дали ти нуди да инсталираш нешто додатно, па избриши го преку тоа.... прај си комбинации...

Добро де не се нервирај си слушнал за unlocker епа симни си ја ваа програма брише вакви работи поздрав :wink:

Кој е најдобар Service Pack за XP?

Не гледам разлика помеѓу 2/3 ?
Иначе најдобар за мене е 4рката :pos2::pos2:

Дечки, гледам многу книги се направени во .pdf . Како би можел и јас да го направам тоа и кои програми би ми требале за да направам такво нешто?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom