Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ништо, не е тој драјвер дури сега и повеќе сецка... Инаку игрите не се онлајн еве конкретно сеа ми е инсталирана Хитман - Цоденаме 47 од 2000 год. Инаку иам Intel процесор
Ништо, не е тој драјвер дури сега и повеќе сецка... Инаку игрите не се онлајн еве конкретно сеа ми е инсталирана Хитман - Цоденаме 47 од 2000 год. Инаку иам Intel процесор
Ако ти е снимено Убунтуто преку опција Инстал Инсајд Виндоус пробај вака:Ениуан???
Неможам да најдам тема за линукс......дали има?????
Dali e mozno od formatirana USB memorija da se povratat podatoci?Ako e mozno so koj program moze da se napravi toa?
Ако сакаш да ги враќаш од УСБ поарно откажи се, ништо здраво не излегува.Aj kazi mi kako toa tocno
Абе барам Касперски или McAfee овие другиве нешто у последно време не факат ништо особено тројанци и ја барам со сериал ...смисал не ми се занимава секои 30 дена да преинсталирам...Да ти препорачам нешто друго?Доунлоадири си ја бета верзијата на Eset Smart Security (4.0.68.0). Иако е бета, 1 недела ја користам (претходно ја имав 3.0.684 верзијата), немам никакви проблеми. Плус, бесплатна е немора да се замараш со кракови, серијали.
![]()
Абе барам Касперски или McAfee овие другиве нешто у последно време не факат ништо особено тројанци и ја барам со сериал ...смисал не ми се занимава секои 30 дена да преинсталирам...