Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Прашањево е за во 2 теми, затоа и во 2 теми го пишувам :)

Како НАЈТОЧНО се вика Windows оперативниот систем што го користи Nokia и каде можам да го најдам за да го инсталирам (или преку емулатор или директ) да ми работи на PC Windows (XP/Vista)?

Барав Windows Mobile и ми дава различни верзии и сите само за мобилен. Ако има емулатор па да го инсталирам и да можам да го работам на РС, нека го предложи некој.

Благодарам однапред!

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Мислиш на Windows Mobile 6.0 ?
Toj ќе да е, не ги знам кој е како е, не ги пратам за мобилен. Ако го има на Nokia (N-сериите) тогаш ќе да е тој и има ли некое емулаторче или нешто за да можам да го инсталирам и користам на РС?

Vodza

Ultras Crew
Член од
9 ноември 2008
Мислења
934
Поени од реакции
19
Здраво вака прашањето може не е на ваа тема али сакам да прашам дали може на неро да копираш од едно ЦД па да ставиш друго и на тоа да режиш ако знае некој како тоа нека каже фала однапред :smir:

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
На Nero може има се вика CopyDISK или CopyCD

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Здраво вака прашањето може не е на ваа тема али сакам да прашам дали може на неро да копираш од едно ЦД па да ставиш друго и на тоа да режиш ако знае некој како тоа нека каже фала однапред :smir:
Па копирај ја содржината од првото цеде во компјутер, и после истото изрежи го на друго цеде. Можеш и директно да го сториш тоа со опцијата Copy CD.

Vodza

Ultras Crew
Член од
9 ноември 2008
Мислења
934
Поени од реакции
19
Па копирај ја содржината од првото цеде во компјутер, и после истото изрежи го на друго цеде. Можеш и директно да го сториш тоа со опцијата Copy CD.
А бе финтата е што неможам да го копирам ми дава некој си проблем "CRC" а за тоа со опцијата copy CD пробав
ми се појавува овоа : решение некој??? :smir:

Attachments

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
А бе финтата е што неможам да го копирам ми дава некој си проблем "CRC" а за тоа со опцијата copy CD пробав
Сјебано ти е цедето, изгребано. Избриши го со што почист алкохол и памук, види дали ќе помогне. Ако не, фризби.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Симни си CloneCD тоа е за вакви работи

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Брат нели гледаш дека ти вика - There is no space enough to burn.....значи на Ц; имаш слободен простор помалку од 4 Гб....во право сум???? Избриши нешто од Ц;:helou:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Брат нели гледаш дека ти вика - There is no space enough to burn.....значи на Ц; имаш слободен простор помалку од 4 Гб....во право сум???? Избриши нешто од Ц;:helou:
Aма претходно му јавува CRC CYRILIC ERROR значи му е сјебано цедето.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.227
Поени од реакции
8.338
нов формат нов виндос е сеа коа ке идам на шутдон не ми се гаси комјутерот него само мониторот другото се си работи со мозе да вбиде проблемот Целерон 1.7 гефорце2 мџ400

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom