Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Тие што сум ги симнал биле драјверите 179.нешто, а сега симнав 181.00 и кога сакам да ги инсталирам ми го покажува ова, а истото ми го покажуваше и за 179.00 кога сакав да инсталирам. Помош!!!
Ти бе што графичка имаш????

Не ќе да е Nvidia :pos:

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Ти бе што графичка имаш????

Не ќе да е Nvidia :pos:
Пеер овие биле за десктоп, ги најдов за лаптоп Нвидиа драјверите и си симнав за Виста 32бит и кога сакам да инсталирам ми вика овие се само за Виста 32бит. Па да ти ебам и Виста и се. Не за џабе прееска зборев срање е Вистата. Преку Device Manager не сака да се апдејтира ниту пак преку setup-от...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Пеер овие биле за десктоп, ги најдов за лаптоп Нвидиа драјверите и си симнав за Виста 32бит и кога сакам да инсталирам ми вика овие се само за Виста 32бит. Па да ти ебам и Виста и се. Не за џабе прееска зборев срање е Вистата. Преку Device Manager не сака да се апдејтира ниту пак преку setup-от...
А ти имаш Vista 64bit?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Не 32бит е, еве ти скриншот за графичка и за Виста...

А HDAudiо драјверите се инсталираат, но Display драјверите не се инсталираат.
Незнам што си симнал ама избриши ги од add/remove, па после избриши го фолдерот NVIDIA што ти е во C, и симни ги овие (најновите драјвери за лаптоп)

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Ги uninstall-ирав драјверите за Нвидиа, и овие пак не сакаат да се инсталираат (179.28). Демек нема таков хардвер за тие драјвери.

И сега сум онборд графичка лол... ќе правам restore и нек се гони у ку*ец Вистава. Срање на квадрат.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ги uninstall-ирав драјверите за Нвидиа, и овие пак не сакаат да се инсталираат (179.28). Демек нема таков хардвер за тие драјвери.

И сега сум онборд графичка лол... ќе правам restore и нек се гони у ку*ец Вистава. Срање на квадрат.
Имаш лаптоп така? Не ти дадоа ЦД со драјвери со него? Иначе оди на www.nvidia.com и пробај со стандард драјверите што се за РС не за лаптоп.

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Имаш лаптоп така? Не ти дадоа ЦД со драјвери со него? Иначе оди на www.nvidia.com и пробај со стандард драјверите што се за РС не за лаптоп.
Да лаптоп, MSI GX630, од прееска симнав драјвери за десктоп, за лаптоп, за 32бит, за 64бит, се можно испробав. Виновникот е ВИСТА! Хехе

Види ова:

A овде ми вика Виндоус смета дека драјверите се таман.

Е јас викам не се таман драјверите, Виндоус сакс, Виста сакс мор, ајм гетинг Мек вери сун! :):)

Утре на факс нема да идам поради глупиов ОС... Последна шанса му давам утре со СП2 инсталација, ако бидне ок, ако не гудбај Виста.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Да лаптоп, MSI GX630, од прееска симнав драјвери за десктоп, за лаптоп, за 32бит, за 64бит, се можно испробав. Виновникот е ВИСТА! Хехе

Види ова:

A овде ми вика Виндоус смета дека драјверите се таман.

Е јас викам не се таман драјверите, Виндоус сакс, Виста сакс мор, ајм гетинг Мек вери сун! :):)

Утре на факс нема да идам поради глупиов ОС... Последна шанса му давам утре со СП2 инсталација, ако бидне ок, ако не гудбај Виста.
Епа ете си има автоматски инсталирано драјвери од виндовсот, што фали? :)

Прогуглај малце за твојава марка на лаптоп види да не има некој сличен ваков проблем

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Дечки, дали знаете како да изрежем HD DVD на DVD ? Знам дека е можно, ми рекоа нешто дека треба кодеци и преку Nero Vision 5. Дали некој успеал да го направи ова и како?

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Дечки, дали знаете како да изрежем HD DVD на DVD ? Знам дека е можно, ми рекоа нешто дека треба кодеци и преку Nero Vision 5. Дали некој успеал да го направи ова и како?
HD двд ром имаш? Ако не, заборави на тоа :)

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Има некои поим што е Windows update agent 5.8.02469 и како да го решам по брза постапка? Не ми дава да инсталирам месенџер, ова чудо.

dLt-Ed

молчењето е злато
Член од
29 јануари 2006
Мислења
126
Поени од реакции
3
Има некои поим што е Windows update agent 5.8.02469 и како да го решам по брза постапка? Не ми дава да инсталирам месенџер, ова чудо.
чекор1
go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=91237

download и инсталирај,

чекор2
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=889482FC-5F56-4A38-B838-DE776FD4138C&displaylang=en

симни и инсталирај

после ова можеш да ставиш мсн.

aneta:)

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
Имам sony vegas 9 и ми кажаа дека подржува видеа со avi формат, но проблемот е што кај мене не ги прима тие видеа. Кога ќе ги ставам ми ги префрла во аудио делот каде што е, а видеото не можам да го видам. Ај помош како треба да направам, или кажете ми некој друг програм за видео обработка кој подржува ави формат.:helou:

Inspektorat

www.guliver_tip.bloger.hr
Член од
22 август 2008
Мислења
95
Поени од реакции
0
.

C:\resycled\boot.com go imav ova ko ke otvoram C ili D. Go snimiv Malwarebytes' Anti-Malware i skenirav i mi go izbrisa vo C so mi bese i sega ko ke otvoram C mi vikat deka nemozit da go najdit dek e izbrisano ama pak ne se otvorat a pak vo D istoto se javuvat pak! Mi rekoja i NOD32 da go snimam ama pak nisto! nekoe care imate da ne go formatiram komp?
pozz

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom