И мене ми треба, ако знае некој нека даде линк за програмче =))) поздрафЗдраво,
Ми треба помош како да го наместам АДСЛот да ми се конектира со самото стартување на компјутерот?
фала..
И мене ми треба, ако знае некој нека даде линк за програмче =))) поздрафЗдраво,
Ми треба помош како да го наместам АДСЛот да ми се конектира со самото стартување на компјутерот?
фала..
Такво програмче нема. Адслот може да се конектира автоматски, единствено ако имаш рутер како оние што ги даваат со комфорт пакетитеИ мене ми треба, ако знае некој нека даде линк за програмче =))) поздраф
аах јбг немам рутер =) но мислам дека може со програмче да се направи тоа ми имаат спомнувано другари ... ај ќе се снајдам сепак фала =))):wink:Такво програмче нема. Адслот може да се конектира автоматски, единствено ако имаш рутер како оние што ги даваат со комфорт пакетите
Dobro a shto te chini, da stisnes dva klika na ikonata sto ti e za adslot i connectаах јбг немам рутер =) но мислам дека може со програмче да се направи тоа ми имаат спомнувано другари ... ај ќе се снајдам сепак фала =))):wink:
И мене ми треба, ако знае некој нека даде линк за програмче =))) поздраф
Такво програмче нема. Адслот може да се конектира автоматски, единствено ако имаш рутер како оние што ги даваат со комфорт пакетите
аах јбг немам рутер =) но мислам дека може со програмче да се направи тоа ми имаат спомнувано другари ... ај ќе се снајдам сепак фала =))):wink:
Dobro a shto te chini, da stisnes dva klika na ikonata sto ti e za adslot i connect?
p.s. sry za latinicava, sXe...
Оди тука, закачи си какви сакаш слики на која сакаш локација, ќе ги прегледаат и ако се добри и ако поминат некои одредени критериуми, ќе ги има на Google Earth.
Brat napraviv toa sve i ima pominato poveke od 1 nedela a slikite sto gi staviv gi nema uste na google earth . da e nesto problem do slikite ne mi se veriva .
Slucajno da ne znaes sto kriteriumi treba da ima slikata ??
ODNAPRED FALA !!
Логика... ама ајде деМоже бе, како неможе, само треба малку снаодливост и кликер, ептен малку
Прво, идеш на конекцијата и таму ќе наместиш секогаш кога ќе ја отвараш на двоклик, автоматски да се конектира, значи да немора да ја отвориш па да кликаш CONNECT, туку имаше таму да наместиш директ да се конектира.
Одкога ќе го напраиш тоа, зимаш тоа shortcut-от и го носиш/копираш во START - All Programs - Startup.
(Ако не сте знаеле, а ќе да не сте знаеле, се што ќе ставите во фолдерчето Startup автоматски се стартува со стартувањето на Windows)
Ајт.
Брат на Properties на конекцијата па во табот Options одштиклирај го она Prompt me name and password, certificate, etc. и терај!!!Логика... ама ајде дебтв јас ненајдов такво нешто за да веднаш кога ќе ја отвориш директно да се конектира
Аха, најдовБрат на Properties на конекцијата па во табот Options одштиклирај го она Prompt me name and password, certificate, etc. и терај!!!
Поентата ми е тоа што сигурно има некоја опција за вклучување и во Хромот и во Операта, во која претходно нагласив, дека и таму ги има истите проблеми... Да е само на една страна е ОК, меѓу тоа мене ме зеза на повеќе страни.. Затоа мислам дека треба нешто да се подеси во Хромот, за да се реши тој проблем.И, што е поентата? Жали се кај креаторите на Хромот друже, ние ништо не можеме против тоа.
Ne veruvam deka nekoj na forumov ke moze da ti pomogne.Поентата ми е тоа што сигурно има некоја опција за вклучување и во Хромот и во Операта, во која претходно нагласив, дека и таму ги има истите проблеми... Да е само на една страна е ОК, меѓу тоа мене ме зеза на повеќе страни.. Затоа мислам дека треба нешто да се подеси во Хромот, за да се реши тој проблем.
Проблемот е во Хромот, пиши и им на нив.Поентата ми е тоа што сигурно има некоја опција за вклучување и во Хромот и во Операта, во која претходно нагласив, дека и таму ги има истите проблеми... Да е само на една страна е ОК, меѓу тоа мене ме зеза на повеќе страни.. Затоа мислам дека треба нешто да се подеси во Хромот, за да се реши тој проблем.