Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 ноември 2008
Мислења
86
Поени од реакции
3
Другар не знам кој browser го користиш ама пробај отвори преки друг, на пр ако користис мозила пробај интернет експлорер или обратно.
Ако пак не ти отвара тогаш види направи му апдејт на програмот со го користиш.
Кажи шо си напраил.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Дечки имам проблем кога отварам пдф документ на интернет. Не ми дава да го прочитам ми вика плаг-ин ерор а имам се што е потребно адоб акробат читач ова она...помош ве молам.
Ќе го наградам тој што ќе ми помогни :pipi:
Ај види со ова

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Проблемов го има другар ми:
Кога ќе се вклучи компјутерот може да се работи максимум 2 минути и одеднаш сликата се замрзнува контролите не работат (тастатурата,маусот)
Некад се случува и десетина секунди по уклучување на комјутерот сликата да се фризира.
Матичната ќе да е?

Член од
22 ноември 2008
Мислења
86
Поени од реакции
3
Проблемов го има другар ми:
Кога ќе се вклучи компјутерот може да се работи максимум 2 минути и одеднаш сликата се замрзнува контролите не работат (тастатурата,маусот)
Некад се случува и десетина секунди по уклучување на комјутерот сликата да се фризира.
Матичната ќе да е?
Пробајте пуштете го во сејф мод ако се уклучи направете му систем рестор на датум кога му работел како што треба. Има шанси да не е проблемот до матичната.:helou:

Oi!

Член од
26 август 2008
Мислења
313
Поени од реакции
6
Можеби прашањево не е баш за тука и префрлете го ако не е за тука...

Зошто со Mozilla кога отварам Hotmail неможам да ги отворам пораките кои ми стигнале..т.е. ги глеам пораките ама не и нивната содржина..??а btw со Google Chrome ми ги отвара...некое чаре??..да не е изместено нешто..некој нешто да знае околу проблемов??..фала однапред

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Можеби прашањево не е баш за тука и префрлете го ако не е за тука...

Зошто со Mozilla кога отварам Hotmail неможам да ги отворам пораките кои ми стигнале..т.е. ги глеам пораките ама не и нивната содржина..??а btw со Google Chrome ми ги отвара...некое чаре??..да не е изместено нешто..некој нешто да знае околу проблемов??..фала однапред
Hotmail знае да прави проблеми со Firefox, најдобро работи со ИЕ, можда е проблемот во конкуренцијата и нетрпеливоста помеѓу Микрософт и Мозила

Oi!

Член од
26 август 2008
Мислења
313
Поени од реакции
6
Hotmail знае да прави проблеми со Firefox, најдобро работи со ИЕ, можда е проблемот во конкуренцијата и нетрпеливоста помеѓу Микрософт и Мозила
Абе ок се тоа...ама фрката е што кај братучед ми отвара преку мејл преку Мозилата..а од кај мене нејќе...затоа прашав дали некој би можел да знае што е проблемот...

Абе ок се тоа...ама фрката е што кај братучед ми отвара мејл преку Мозилата..а од кај мене нејќе...затоа прашав дали некој би можел да знае што е проблемот...

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Абе ок се тоа...ама фрката е што кај братучед ми отвара преку мејл преку Мозилата..а од кај мене нејќе...затоа прашав дали некој би можел да знае што е проблемот...
Еве сега го проверив мејлот и тоа во firefox и се е во ред, види таму со антивирусот да не си ставил некое ограничување, или пак во опциите на твојот акаунт на hotmail.

edit.

sega i mene me isfrli bez pricina

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
Помош!!!!

ми треба помош во врска со ПДФ документи.

имам еден документ и требам да копирам еден текст од него но кога го копирам и правам пасте во Ворд 2007 ми излегуваат само цртички &)(%‘ вакви знаци дајте помогнете ми оти за утре ми е потребно да го доставам проектот......

П.С на пп кажете ако ви треба фајлот т.е треба да копирате од 23стр до 30 страна.ако некој знае. само тие страни ми требат али во ворд неќе да излезат.

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
ми треба помош во врска со ПДФ документи.

имам еден документ и требам да копирам еден текст од него но кога го копирам и правам пасте во Ворд 2007 ми излегуваат само цртички &)(%‘ вакви знаци дајте помогнете ми оти за утре ми е потребно да го доставам проектот......

П.С на пп кажете ако ви треба фајлот т.е треба да копирате од 23стр до 30 страна.ако некој знае. само тие страни ми требат али во ворд неќе да излезат.
Држе, ако е само текст тоа што сакаш да го конвертираш, пробај со ова. Доколку имаш табели или некои слики пак можеш со тоа програмче, ама којзнае што ќе ти испадне.

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
фала али ова програма само првите 5 страни од пдф документот ги конвертира. но сепак фала

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
фала али ова програма само првите 5 страни од пдф документот ги конвертира. но сепак фала
Хмм... незнам... пробај на Google пиши pdf to word convert или таква некоја слична коминација, па види кое би ти завршило работа.

Zeng

Thinking inside the box
Член од
9 април 2008
Мислења
1.103
Поени од реакции
31
Ако знае некој како да гледам thumbnails на pdf, pds, indd и ai на xp сум.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom