Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Имам 2 проблеми првиот е во мене а вториот во тоа што го спуштив, "windows genuine advantage". Го спуштив ко кликнав на automatic updates и сега не може да се uninstall-ира. Уште полошо е тоа што ми се случува 3 пат но го бришев со "wga advantage". Ако некој знае како да го избришам плс пишете
Форматирај го и ќе ги решиш и двата проблеми:
1во ќе го снема џенуинот и
2ро нема уште еднаш да да ти текне да спушташ автоматски апдејти.

Шала... врти наназад низ странициве, или чекај ПП (од некој кој знае) со детали за тоа како се анинсталира :smir:

*или па послушај го моето решение.

Имам 2 проблеми првиот е во мене а вториот во тоа што го спуштив, "windows genuine advantage". Го спуштив ко кликнав на automatic updates и сега не може да се uninstall-ира. Уште полошо е тоа што ми се случува 3 пат но го бришев со "wga advantage". Ако некој знае како да го избришам плс пишете

Провери ПП :)

torpedo_tnt и skydriver, прекинете со офтопици. Посебно ти торпедо, ти ги почнуваш сите офтопици. Уште еден офтопик ако видам ќе дадам барање да бидеш баниран на 7 дена. Или сам ќе те решам во кратка постапка.

aj kazi mi ti koj moj post bese oftopik kako so vikas kazi mi eden ne samo ke bides baniran brza postapka pa i toj k** samo toa znaete ajde neka bidam baniran poveli

aj kazi mi ti koj moj post bese oftopik kako so vikas kazi mi eden
ako tie useri i pasw se od serials ws ili neznam od kade jas ke kazam bolje ne se ni trudete
pa i toj k** samo toa znaete ajde neka bidam baniran poveli
Нема да бидеш баниран веднаш, само ќе ти дадам жолт картон за претходниот пост. Знаеш дека си ограничен на максимум три.

nisto licno, ama ne gledam ni provokacija vo prethodniot post toj za username i pasword od serials ws, samo i kazav sto e realnosta, a ako e toa oftopic ili provokacija ili pcovka za tebe neka ostane taka, samo sakav da pomognam, i mislam deka preteruvate so tie prijavi kaj administratorite za banovi. poz

blagodarnost do tebe za kaznenite poeni

добро кеми каже, помогне некој што да правам? Актив десктоп рековери што тоа значи како да го средам.Дали да правим преинсталирање на ком, или има некој друг начин . Ми замрзнува таксбарот и десктопот . БЛГ.:toe:

nisto licno, ama ne gledam ni provokacija vo prethodniot post toj za username i pasword od serials ws, samo i kazav sto e realnosta, a ako e toa oftopic ili provokacija ili pcovka za tebe neka ostane taka, samo sakav da pomognam, i mislam deka preteruvate so tie prijavi kaj administratorite za banovi. poz

blagodarnost do tebe za kaznenite poeni

Прво, ова е тема во која луѓе решаваат софтверски проблеми. Ти прво отиде офтопик со муабетите за најдобар антивирус (мислења кои ги префрлив во темата за најдобар антивирус) а после повлекуваше офтопик дискусија со тоа клучевите. Значи едно правило прекрши.
Второ, форумов не може и не смее да биде посредник до клучеви и кракови. Тоа е пишано правило за кое ти се имаш согласено со твоето членство овде дека НЕМА да го прекршиш. Со тоа сајтот ws како беше, ти го направи тоа. Зошто да те трпам ако ми влегуваш во домот и ми ги кршиш правилата на домот?
Правилата на однесување се тие. Ти штом се имаш регистрирано МОРА да си ги прифатил и си се обврзал дека ќе ги почитуваш. Бујрум, почитувај ги сега.

Бидејќи сум модератор на овој подфорум и ми се обрати директно мене, должен бев да ти објаснам некои работи кои би требало да ги знаеш многу добро. И поради мојот модераторски статус, должен сум да модерирам. Токму тоа и го правам, модерирам. Прекинете со офтопици, пријавувајте проблем, примете помош директно и во кратки црти... и да се задржиме на тоа. Имам привилегии да бришам мислења/топици, и да банирам или да побарам бан за одреден член кој ги прекршува правилата. Ако морам, се ќе направам само за да се задржи правилната намена на одредена тема. Кој не се согласува со мене, нека отвори тема на Кајгана подфорумот, па ќе правиме поширок муабет ако има нешто за дополнително разјаснување или нека ја искористи опцијата ПП.
Поздрав.

naprotiv sekoja pocit kon tebe i kon ostanatiot tim sto go vodi ovoj forum, samo znam za pravilata i sum dobro zapoznaen so istite, deckoto imase problem Xfire vo vrska so klucevite za toa go postavil tuka a ne na nekoe drugo mesto pa zatoa se obidov i da go resam problemot i kazav kako biduva a kako ne. vo nieden post ne ja osporiv tvojata rabota na ovaa tema, a vie odma so banovi ke te otsranam za oftopik. razbiram da sum te navredil licno tebe vaka ili onaka pa da kazes taka, ama za nesto so nema vrska da se zakanuvas so banovi mislam deka nema smisla. kako moderator te pocituvam i smetam deka treba da bides primer za odnesuvanjeto na drugite clenovii a ne odma so takvi podli izjavi za banovi i kazneni poeni za bez veza ednostavno samo zatoa sto sum se potrudil da resam odreden problem.
kako prvo so toa se zagrozuva i uspesnosta i namenata na ovoj forum dejka e sozdaden za da si pomogneme na samite sebe, pa kraj kraeva ziveeme i vo demokratija i sekoj ima pravo na zbor i svoe mislenje.
i na kraj za kaznenite poeni mislis deka vecer nema lesno da spijam ili nema da izleguvam zaradi niv. ili pak ako sum baniran deka ke nemozam da spijam zs nesum clen na kajgana forum.greska si
ajde pozdrav do site ojdov sea jas
pozdrav i do tebe PRINC nisto licno kazuvam onaka kako sto veke podolgo vreme funkcionira forumov

Dali znae nekoj kako moze da se stavaat sliki na GOOGLE EARTH ??

ODNAPRED FALA !!!

Оди тука, закачи си какви сакаш слики на која сакаш локација, ќе ги прегледаат и ако се добри и ако поминат некои одредени критериуми, ќе ги има на Google Earth.

кога ке го ставам усб-то ми се кочи цел компјутер а телефонот ако го ставам не се кочи нормално си работи а усб-то на други компјутери супер си работи помош:toe:

кога ке го ставам усб-то ми се кочи цел компјутер а телефонот ако го ставам не се кочи нормално си работи а усб-то на други компјутери супер си работи помош:toe:

Пробај УСБто да го ставиш на друг Усб порт и види што ќе биде.

Или инсталирај си Усб Диск Секјурити и ќе видиш при ставање да не имаш некој вирус или слично и има една добра опција Aquire Immunity за да го заштитиш од Ауторан.....ако не го најдеш на нет пиши ќе ти го пратам по ПП!!!

Стај го на друг компјутер, зачисти го таму од вируси, ако најде вирус и го исчисти, пробај кај тебе дали ќе работи. Ако пак нејќе, тогаш напрај му формат на USBто и пробај.

пробав секако и на крај го направив во ntfs и така ми работи :)

Дечки имам проблем кога отварам пдф документ на интернет. Не ми дава да го прочитам ми вика плаг-ин ерор а имам се што е потребно адоб акробат читач ова она...помош ве молам.
Ќе го наградам тој што ќе ми помогни :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom