- Член од
- 8 февруари 2008
- Мислења
- 693
- Поени од реакции
- 10
Пиши ми на МСН ќе ти дадам еден тон јузери и пасворди (неможам да те најдам на МСН :S )
ako tie useri i pasw se od serials ws ili neznam od kade jas ke kazam bolje ne se ni trudete
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пиши ми на МСН ќе ти дадам еден тон јузери и пасворди (неможам да те најдам на МСН :S )
ako tie useri i pasw se od serials ws ili neznam od kade jas ke kazam bolje ne se ni trudete
1. Избришав ИЕ, и сеа во My network places, не ми ги отвара фолдерите од Интрането шо ми се... Ми ги дава ко фајлови, и не можам да ги отворам...
2. Како да напрам линковите на МСН да ги отварам со Опера? (default прелистувач ми е)
Фала.
Десен клик - Open With.. - Opera/Firefox
На шо десен клик? На МСН ако мислиш... линковите ко текст ми ги дава, пошо ги избришав сите прелистувачи освен Опера, а сакам со Опера да ми ги отвара...
Aј вака:
1) Употребуваш малку мозок
2) Не е доволно, пак се трудиш
3) Уште се трудиш
4) Ако уште не ти текнува, оди на фајлот од разговорот
5) Десен клик - Open With.. - Opera/Firefox
1. Aко сакаш да помогниш навистина, не мора тоа да го искористуваш за лична цел, т.е изигрување на фраер овде. Ако ти се помага, кажи без преправање.
2. Стегам десен клик и се што излегува е Copy, Select all и Search.
Не мора да ми реплицираш, ако се најди некој шо можи да ми помогни, во ред.
Те молам кажи ми НА ШТО стискаш десен клик?
Aј вака:
1) Употребуваш малку мозок
2) Не е доволно, пак се трудиш
3) Уште се трудиш
4) Ако уште не ти текнува, оди на фајлот од разговорот
5) Десен клик - Open With.. - Opera/Firefox
АЈ дај слика од мој компјутер ...па ќе ти објасниme поубаво и поразбирливо за тебеНа линкот, на шо можи? Ако не ме сфати до досегашнио муабет, прам муабет за отварање на линк од некој муабет на МСН... кликаш и да го отвори одма... Е како да напрам со Опера да ми го отвори?
Види дека веќе сум ти помогнал.
Според муабетов нов си во користење на РС или не се снаоѓаш баш најдобро.
Фајловите од разговорите од мсн ти се наоѓаат во My Documents - My Recived Files - (твојот user на мсн) - History - ете ги фајловите.
Одбери било кој, дај му десен клик, оди open with... одбери Opera и штиклирај секогаш да се отвараат со опера.
АЈ дај слика од мој компјутер ...па ќе ти објасниme поубаво и поразбирливо за тебе
Ако такви фајлови до сега не отварал на десниот клик од глушецот ја нема опцијата ОПЕН ВИТН има само ОПЕНВиди дека веќе сум ти помогнал.
Според муабетов нов си во користење на РС или не се снаоѓаш баш најдобро.
Фајловите од разговорите од мсн ти се наоѓаат во My Documents - My Recived Files - (твојот user на мсн) - History - ете ги фајловите.
Одбери било кој, дај му десен клик, оди open with... одбери Opera и штиклирај секогаш да се отвараат со опера.