- Член од
- 3 август 2008
- Мислења
- 5
- Поени од реакции
- 0
e da celeronКолку добра? Мене ова ми мириса на Целерон. Ама послушај го Принц и стави Firefox.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
igram igri na high i sve e ok ni secka ama neznam so mu stana na procesorot ko otvoriv iexplorer :S
e da celeronКолку добра? Мене ова ми мириса на Целерон. Ама послушај го Принц и стави Firefox.
Дај не заебавај, ја на мојата канта (знам дека АТхлон и Целерон се два различни поими (АМД атхлон 3200+ клокнат 2,4гхз, 512мб ддр, гефорце 7300ГТ 256 ддр 2, играм игри 2006,2007 год, (добро, не е се на HIGH,али испод 1024х768 и HIGH не сум играл, поздрав (на 3дмарк06 ми вади 1000)Игри од 2002 година,да се разбереме,само тоа би играл на high на целерон и 7300гт![]()
da i jas ja imam istata graficka i na primer carbon mi e 1024x768 high i ne secka.Дај не заебавај, ја на мојата канта (знам дека АТхлон и Целерон се два различни поими (АМД атхлон 3200+ клокнат 2,4гхз, 512мб ддр, гефорце 7300ГТ 256 ддр 2, играм игри 2006,2007 год, (добро, не е се на HIGH,али испод 1024х768 и HIGH не сум играл, поздрав (на 3дмарк06 ми вади 1000)
Mislam deka na cel kompjuter ide (site juzeri). Ama, neli ako ne saka toj juzer da go koristi moze da si go vrati od XP standardniotда прашам нешто
дали може да се инсталира vista skin pack само на еден јузер или се инсталира на цел компјутер?
п.с.не мислам на vista оперативниот систем туку на скинот.
Како, каде, на кои сајтови, имаш ли нешто во позадина кога ти кочи?Момци ајде малку помош. Во последно време Mozilla е страшно спор пребарувач, барем кај мене. Има ли чаре или UNINSTAL му е мајката ?
Кочи секаде, дури и при активирање на самата Мозила...А јас ја ставив како подобра опција од IE7.:kesa:Како, каде, на кои сајтови, имаш ли нешто во позадина кога ти кочи?
Пробај со анинстал ама и потполно чистење на сите фајлови кои заостанале од фајрфоксот па инстал наново.Кочи секаде, дури и при активирање на самата Мозила...А јас ја ставив како подобра опција од IE7.:kesa:
Игри од 2002 година,да се разбереме,само тоа би играл на high на целерон и 7300гт![]()
Дај не заебавај, ја на мојата канта (знам дека АТхлон и Целерон се два различни поими (АМД атхлон 3200+ клокнат 2,4гхз, 512мб ддр, гефорце 7300ГТ 256 ддр 2, играм игри 2006,2007 год, (добро, не е се на HIGH,али испод 1024х768 и HIGH не сум играл, поздрав (на 3дмарк06 ми вади 1000)
А да погледневте на што резолуција играте? Ако е за тоа, јас на 1024х768 ке ја играм Crysis со све на Ultra High со 24хАА и 16хAS........da i jas ja imam istata graficka i na primer carbon mi e 1024x768 high i ne secka.
A mac ako ja nemas probano grafickata nekazvi
ОФТОПИК...А да погледневте на што резолуција играте? Ако е за тоа, јас на 1024х768 ке ја играм Crysis со све на Ultra High со 24хАА и 16хAS........
Стај 1024х768 на 21 или 22 инчен монитор, да видиш коцкички у резолуцијата на сликатаОФТОПИК...
1024х768 е прифатливо добра резолуција, се друго е само мерење курови кој каква графичка има, ако се земе предвид дека огромниот број играчи и не ја приметуваат графиката во играта туку едноставно претрчуваат низ играта и од графика ги интересира само што побрзо да го стават нишанот на главата од противниците, да испалат рафал и ...следеќи...![]()
Е да,затоа си у право,него јас имам 17'' монитор,и 7300ГТ е доволна сега за сега, у зима канта.Стај 1024х768 на 21 или 22 инчен монитор, да видиш коцкички у резолуцијата на сликатаТогаш мониторот ти бара пример над 1280х1024 за да гледаш убава, чиста, мазна слика. За ова ти треба и појака графичка, а чим више се зима јака, значи има и додатни јаки работи како шејдери, филтри.... Се ова ти треба ако САКАШ И ЗНАЕШ да уживаш во играта, а не само трчај-пукај.