desen klik i properties potoa desktop i ke vidis color kaj pisuva dole tamu oberisi boja koja sakas ti inace slikava ti e topМалце помош ако може....Како може да ја тргнам бојата што се наоѓа под иконата кај што и го пишува името? Еве слика...
desen klik i properties potoa desktop i ke vidis color kaj pisuva dole tamu oberisi boja koja sakas ti inace slikava ti e topМалце помош ако може....Како може да ја тргнам бојата што се наоѓа под иконата кај што и го пишува името? Еве слика...
Ма тоа го знам ама несакам уопште да има боја.... BTW фала за коментарот за сликата.... :pos2: :pos2:desen klik i properties potoa desktop i ke vidis color kaj pisuva dole tamu oberisi boja koja sakas ti inace slikava ti e top
Десен клик -> Properties ;Ма тоа го знам ама несакам уопште да има боја.... BTW фала за коментарот за сликата.... :pos2: :pos2:
Во Web Pages нема ништо само My Current Web Pages ама не е штиклирано, и Lock Desktop Items не е штиклирано. Повеќе помош?Десен клик -> Properties ;
таб -> Desktop ;
Customize Desktop... ;
таб -> Web ;
И тука во листата Web pages ако имаш нешто , бришиш се, и пази Lock Desktop Items не треба да е штиклирано.
my Computer десен клик Properties -> Advanced -> Performance -> Settings -> Visual EffectsМалце помош ако може....Како може да ја тргнам бојата што се наоѓа под иконата кај што и го пишува името? Еве слика...
Формат бидејќи има боја на позадина од иконите? Ма дали си ти нормален?:smir:ja ti vikam da probas so format
Икси очигледно имаш мала утка на една ствар Не е формат решението батали го касперски, нов збор па се курчиВо Web Pages нема ништо само My Current Web Pages ама не е штиклирано, и Lock Desktop Items не е штиклирано. Повеќе помош?
Дај не заебавај озбилен си? За 2 дена двапати му правам формат, 3 пат нема шанси.:pos2::pos2::smir:ja ti vikam da probas so format
Ги отвара без проблеми, друг проблем можда имаш...а ако некои страни се напишани (оптимизирани)само за ИЕ и тоа се решава со додатокот IE Tab, се инсталира од официјалната страница на Мозила.Ednas instalirav Mozilla Firefox i ne mi se otvaraa nekoi sajtovi kako on net, yahoo, hi5 itn. Ja izbrisav Mozillata i povtorno staviv IE 7, no togas mi se pojavi edno znakce na taskbarot kojsto veli deka automatic uptades e isklucen, a ustvarikaj mene e ukljucen. Plus pocnaa da mi se pojavuvaat cookies, koj sto gi blokirav preku naredbata: Tools-Internet Options- Privacy, no koga ke uklucam povtorno IE, mi se vrakaat opciite i povtorno mi se pojavuvaat cookies?
Мислев за поп-ап рекламите, не знам дали е исто cookies и pop-up :kesa: :kesa:Ги отвара без проблеми, друг проблем можда имаш...а ако некои страни се напишани (оптимизирани)само за ИЕ и тоа се решава со додатокот IE Tab, се инсталира од официјалната страница на Мозила.
Колачињата се нормална работа..не кревај паника околу нив. Затоа не ги блокирај, не ќе може без нив нигде да се логираш, остај ги дифолт подесувањата.