Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
на мене ми ја вадеше истата грешка поради датата шо не ми беше точна......

ama mozno e poradi toa da ne raboti mozilata i explorerot ? :D

ama mozno e poradi toa da ne raboti mozilata i explorerot ? :D

nisto od toa pogore ne pomogna :)
na kratko se sredi so brisenje na se sto bese vo vrska so mozila, explorer i msn od :
C:\Documents and Settings\All Users aplication data....

no posle pola saat - saat pak riknaa :)

Како да наместам на часовникот на компјутерот да ми пишува 14:54 или 22:51 итн итн да не ми е 2:41 поручек???

Како да наместам на часовникот на компјутерот да ми пишува 14:54 или 22:51 итн итн да не ми е 2:41 поручек???

Star -> Control Panel -> Regional and Language Options на првиот таб имаш Regional Options и доле гарант кај тебе е ставено English е таму кликни и побарај има пишува FYRO Macedonia тоа стави го кликни на ОК и завршена работа :wink:

eve kako otvori Control Panel pa potoa Regional and Language Options i eve ti slika
my.php

So ako go dobies ovoj ekran na kompjuterot so znaci toa so moze da se sluci i kako da se ostrani ako moze da mi kazete koj znae dali e opasno ???
BSOD_2.gif

Поопасно здравје. Имаш вирус/тројанец.
Пробај да го решиш со VundoFix или Combofix.
Ако ништо од тоа не помогне, наместо да се мачиш понатаму, ти предлагам Format C:

Поопасно здравје. Имаш вирус/тројанец.
Пробај да го решиш со VundoFix или Combofix.
Ако ништо од тоа не помогне, наместо да се мачиш понатаму, ти предлагам Format C:
Znaci ne e nikakov problem so nekoj hardver oti nekoj vikaat ako se javi ova e problem so nekoj hardver

Kaspersky, прво кажи дали е ова слика од тоа тебе што ти излезе или ја најде сликава на нет?

Kaspersky, ме заеба поштено овој пат. Прв и последен. Ветувам :)

heheh ne zaebav nikoj mi se pojavi ovoj ekran i me interesira poveke za nego od so moze da se javi i vo so e problemot kako moze da se resi samo toa me interesira nis vazla za ovoj misticen palav ekran

heheh ne zaebav nikoj mi se pojavi ovoj ekran i me interesira poveke za nego od so moze da se javi i vo so e problemot kako moze da se resi samo toa me interesira nis vazla za ovoj misticen palav ekran

Епа секој BSOD (Blue Screen Of Death) се појавува за различни работи. Не е само едно и тоа кај сите да биде. Имаш таму кој фајл, каде, кој сериски број е проблемот, хардверски, софтверски....

Се може да биде

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom