Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
кој конвертор ке ми врши работа за конвертирање во .flv file од сите други формати
фала многу

кој конвертор ке ми врши работа за конвертирање во .flv file од сите други формати
фала многу
Има тема за конвертори... ама симни си јутјуб даунлаудер.

Има тема за конвертори... ама симни си јутјуб даунлаудер.
не ме разбра сакам од на пр: .mpg или avi да направам во .flv јас го имам јутјуб даунлаудерот ама тој нели е од .флв во кој сакаш друг и sorry не видов дека има отворено тема

не ме разбра сакам од на пр: .mpg или avi да направам во .flv јас го имам јутјуб даунлаудерот ама тој нели е од .флв во кој сакаш друг и sorry не видов дека има отворено тема

ПАК, имаш тема за конвертери....

Али со Total Video Converter

ej imam problem so youtube...koa ke pustam nekoj klip...se otvara tece nekoj 5 sekundi i ke prekine i ako ne go mrdnam na seek barot ne ni produziva ali i koa ke go mrdnam pak za 4-5 sek ke prestane sto e rabotava... help?

ej imam problem so youtube...koa ke pustam nekoj klip...se otvara tece nekoj 5 sekundi i ke prekine i ako ne go mrdnam na seek barot ne ni produziva ali i koa ke go mrdnam pak za 4-5 sek ke prestane sto e rabotava... help?

Пробај во Explorer таму ќе ти работи. Иначе симни го најновиот Addobe Flash Player.

И симни си add-on за Firefox се вика IE Tab, и ќе можеш преку Firefox да отвараш страни како преку експлорер.

Во BIOS во Boot Priority има хард диск, режач флопи кои реално постојат, но детектира и ATAPI CD-ROM кој не постои, што е финтата?

Во BIOS во Boot Priority има хард диск, режач флопи кои реално постојат, но детектира и ATAPI CD-ROM кој не постои, што е финтата?

Игнорирај го тоа

знае ли некој како да го блокирам пристапот во c кај што ми се инсталирани windows и сите дриги програми ама без password ако има некој идеа нека каже оти ми е скурчено цело време да го форматирам оти други ми чепкаат по компјутеров
фала

знае ли некој како да го блокирам пристапот во c кај што ми се инсталирани windows и сите дриги програми ама без password ако има некој идеа нека каже оти ми е скурчено цело време да го форматирам оти други ми чепкаат по компјутеров
фала
Напрај лимитиран јузер.

Напрај лимитиран јузер.
не сакам така ќе знаат дека е за инает ќе треба да се распаравам
неможе ли некако без јузер и шифри ама сепак фала за советот

Сакав да инсталирам Fedora 7, одбирам јазик, тастатура, потоа следи прашање кај се наоѓа инсталациониот пакет, одбирам local cd-rom. Ама излегува дека не е пронајден драјвер, па дава опции: одбери драјвер од листа (ги пробав скоро сите ама пак ме враќа на тоа не е пронајден драјвер), load driver и back. Нешто изгуглав да сменам sata mode од ide на ahci, ама тука открив дека не можам да сменам во ahci mode. Само ide стои селектирано. Плочата е p5kse. Знае ли некој како да постапам или барем да знам како може да го активирам ahci mode.

(Не сум баш сигурен ама мислам дека пред да го флешувам BIOS-от пред неколку месеци можеше да се менува меѓу ahci и ide, a сега не може. Исто така откако го флешував ми се појави гореспоменатиот ATAPI CD-ROM)

Ај пробај ако имаш во биосот наместi sata од enhanced на compatible..?!?!

Вака сега...
Имам window xp.Комп ми беше на сервис некое време.Сега одкога ми го вратија менито ми е сменето.Ми изгледа како она на windows 98.Се обидов неколку пати да го сменам, значи идам доле во старт мени идам пропертис одбирам опција класик старт мени идам ок и пак истото мени (старото) ми се појавува.
Исто и мозила кога ќе отворам прозорчето ми изгледа поинаку(како менито).Значи не е она класично мени кое што го има секој комп со windows xp него ми изгледа како да имам 98ца.
Незнам колку ме свативте ама....Ако знае некој што е работава и што треба да направам за да сменам све ова нека пише....
фала

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom