Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има тема за конвертори... ама симни си јутјуб даунлаудер.кој конвертор ке ми врши работа за конвертирање во .flv file од сите други формати
фала многу
не ме разбра сакам од на пр: .mpg или avi да направам во .flv јас го имам јутјуб даунлаудерот ама тој нели е од .флв во кој сакаш друг и sorry не видов дека има отворено темаИма тема за конвертори... ама симни си јутјуб даунлаудер.
не ме разбра сакам од на пр: .mpg или avi да направам во .flv јас го имам јутјуб даунлаудерот ама тој нели е од .флв во кој сакаш друг и sorry не видов дека има отворено тема
ej imam problem so youtube...koa ke pustam nekoj klip...se otvara tece nekoj 5 sekundi i ke prekine i ako ne go mrdnam na seek barot ne ni produziva ali i koa ke go mrdnam pak za 4-5 sek ke prestane sto e rabotava... help?
Во BIOS во Boot Priority има хард диск, режач флопи кои реално постојат, но детектира и ATAPI CD-ROM кој не постои, што е финтата?
Напрај лимитиран јузер.знае ли некој како да го блокирам пристапот во c кај што ми се инсталирани windows и сите дриги програми ама без password ако има некој идеа нека каже оти ми е скурчено цело време да го форматирам оти други ми чепкаат по компјутеров
фала
не сакам така ќе знаат дека е за инает ќе треба да се распаравамНапрај лимитиран јузер.
Ај пробај ако имаш во биосот наместi sata од enhanced на compatible..?!?!