Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
дали има шанси во мсн да се гледа тоа што го слушам преку винамп - не преку медиа плеер

imam eden problem,

korisnik sum na wireles internet od on net,
i koga go priklucam adapterot od antenata vo struja,ne mi se podignuva windows-ot XP,
pa posle go iskluciv adapterot od struja,ja disablirav mreznata karticka,go prikluciv adapterot vo struja,ja enable-irav mreznata,i koga na monitorot mi se pojavi "enabled",pak mi se blokira kompjuterot...

sto da pravam sega?
mu se slucilo nekomu istoto?

imam eden problem,

korisnik sum na wireles internet od on net,
i koga go priklucam adapterot od antenata vo struja,ne mi se podignuva windows-ot XP,
pa posle go iskluciv adapterot od struja,ja disablirav mreznata karticka,go prikluciv adapterot vo struja,ja enable-irav mreznata,i koga na monitorot mi se pojavi "enabled",pak mi se blokira kompjuterot...

sto da pravam sega?
mu se slucilo nekomu istoto?

мене нешто сличо..... знам глупо решение имам ама сепак е решение после секое исклучување на компјутерот вади го кабелот од напојување или ако имаш прекинувач горе на куќиштето после исклучување - трн оф :) ставај го на нула - исклучи го од напојување...

Имам еден сериозен проблем кој стварно не можамд а го сфатам:

Снимам ДВД ЦД во Неро, ги селектирам фајловите што сакам да си режам и ми се појавува:

прво
1.JPG

па ова:
2.JPG

и на крај ЦДто не е функционално т.е. можам да го гледам само на кпмпјутер, но не и на ДВД

ме интересира:
а) што е проблемот?
б)како да го решам?

сакаш да кажеш дека не си му направил реинстал ??? ич ????

Имам еден сериозен проблем кој стварно не можамд а го сфатам:

Снимам ДВД ЦД во Неро, ги селектирам фајловите што сакам да си режам и ми се појавува:

прво
Прегледај го приврзокот 4457

па ова:
Прегледај го приврзокот 4458

и на крај ЦДто не е функционално т.е. можам да го гледам само на кпмпјутер, но не и на ДВД

ме интересира:
а) што е проблемот?
б)како да го решам?
И јас го имам истиот проблем.Го имам сто пати одново инсталирано Нерото и пак се јавува истиот проблем.И сега ми го инсталираа Неро 7 ама и со него не можам да снимам филм.Ќе си се цитирам пак самата,оти никој не ми даде одговор:

Како се снима филм со Неро 7.Никако не можам да се снајдам на ова Неро.Претходно си го користев 6 и се ми беше прегледно.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom