Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.586
дали има шанси во мсн да се гледа тоа што го слушам преку винамп - не преку медиа плеер
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
дали има шанси во мсн да се гледа тоа што го слушам преку винамп - не преку медиа плеер
Провери ПП :wink:
еј еј еј ако има каж ми и мене
imam eden problem,
korisnik sum na wireles internet od on net,
i koga go priklucam adapterot od antenata vo struja,ne mi se podignuva windows-ot XP,
pa posle go iskluciv adapterot od struja,ja disablirav mreznata karticka,go prikluciv adapterot vo struja,ja enable-irav mreznata,i koga na monitorot mi se pojavi "enabled",pak mi se blokira kompjuterot...
sto da pravam sega?
mu se slucilo nekomu istoto?
а да му дадеш еден реинстал.
Ај ако можеш и мене да ми пратиш ова за winamp на мснПровери ПП :wink:
И јас го имам истиот проблем.Го имам сто пати одново инсталирано Нерото и пак се јавува истиот проблем.И сега ми го инсталираа Неро 7 ама и со него не можам да снимам филм.Ќе си се цитирам пак самата,оти никој не ми даде одговор:Имам еден сериозен проблем кој стварно не можамд а го сфатам:
Снимам ДВД ЦД во Неро, ги селектирам фајловите што сакам да си режам и ми се појавува:
прво
Прегледај го приврзокот 4457
па ова:
Прегледај го приврзокот 4458
и на крај ЦДто не е функционално т.е. можам да го гледам само на кпмпјутер, но не и на ДВД
ме интересира:
а) што е проблемот?
б)како да го решам?
Како се снима филм со Неро 7.Никако не можам да се снајдам на ова Неро.Претходно си го користев 6 и се ми беше прегледно.![]()