- Член од
- 12 септември 2007
- Мислења
- 24
- Поени од реакции
- 0
Mozes da imas dva operativna sistema na dve patricii samo prvo treba da nalozis xp pa poslem vista i koga ce sakas ce koristis xp ili vista.
и јас сакам да инсталирам ама неможе :angry: ( плисСс.. хелп сепак моето е малку поразлично..Било шо да сакам да инсталирам на компјутеров несака. НИШТО! И ми се појавуват ова
Ај ве молам за помош:mhmh:
Прочитај го ова упатство и симни ја оваа алатка. Скенирај со нејзе и остави да те исчисти од вируси.Било шо да сакам да инсталирам на компјутеров несака. НИШТО! И ми се појавуват ова
Ај ве молам за помош:mhmh:
Форматот никогаш не е решение. Тоа е бегање од одреден проблем (филозофски речено "самоубиство" - немаш решение на одреден проблем па ќе го повлечеш чкрапалото и ќе се преродиш во труп).Princ немам ништо против бришењето на постот,сакам само да дополнам со алатката само ќе го моментално избрише напасникот, нека ја симне од микрософт последната кумулативна закрпа за WinXPsp2, тие излегуваат секој втор вторник во месецот, исто така и еднаш месечно од микрософт излегува алатка за чистење од тавите напасници.
Не знам зошто сега оваа реплика цитираниот пост не се однесува на тоа за што пишуваш, ова требаше да го направиш два три поста погоре.Форматот никогаш не е решение. Тоа е бегање од одреден проблем (филозофски речено "самоубиство" - немаш решение на одреден проблем па ќе го повлечеш чкрапалото и ќе се преродиш во труп).
За многу проблеми со оперативниот систем има решение. Не постои скоро ништо што не може да се среди. Може не знаеш решение ти, ама има некој друг што можеби знае. Ако не знаеш решение на проблемот што некој член го постирал, трај си... ако сите ние не знаеме, ваљда ќе му текне да форматира
Format C: - The final solution!
ај јас пак да си прашам..пред неколку дена ми го форматираа пцто.. и си работеше супер.. арно ама вчера и вадин нешо зајбаве.. испаѓе некуј ерор на некуи програми..
1-хама4и.. 2-мсн.. 3-беаршер.. а и бсплајер не ми са уклучаве :cry:некој знае шо му е?
Уште 5 пати да прашаш џабе ти е. Нема маж (или жена) на планетава земја што ќе ти одговори на такво нецелосно прашање. ДЕТАЛИ, НИЕ СИТЕ САКАМЕ ДЕТАЛИ. Оперативен систем, конфигурација, кој курац од ерор и сите тие работи кажи ни ги.ај јас пак да си прашам..
Не сум ја имал оваа П2П апликација и не знам на кој начин работи (јас користам Limewire) ама знам дека сите П2П апликации како прво прават таков проблем ако е затворен портот од firewall-от.Имам Ares за симнување на песни, но незнам што му е не ми бара воопшто а конектирано е, или пак ако ми бара воопшто не ми ја симнува.