Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
треба сега да снимам 5филма на едно DVD CD..преводод е .srt file дали ке може после на DVD да ги гледам на превод... или ке треба да ставам .sub file место .srt ???
Чепкав нешто по регистрите,и си испозаебав некои сетинзи на виндоусот.Сеа компјутеров ми работи као пентиум 1.5.Дали знае некој како можам да им напраам рестор на регистрите на состојбата пред да ги заебам,
Исто,дали со систем рестор,се враќаат и регистрите?
probaj:Чепкав нешто по регистрите,и си испозаебав некои сетинзи на виндоусот.Сеа компјутеров ми работи као пентиум 1.5.Дали знае некој како можам да им напраам рестор на регистрите на состојбата пред да ги заебам,
Исто,дали со систем рестор,се враќаат и регистрите?
Користам XP и денеска ми дадоа лиценцирано DVD со Vista и би сакал да го инсталирам. Е сега, на DVD-во всушност пишува: Product Recovery, Only to be sold with new Toshiba PC а подолу Windows Vista Home Premium 32bit. Ова е инсталационо ДВД за Виста или...?
Друга работа е, дали може паралелно да имам 2 оперативни системи инсталирано? И пример, ако користам одредено време XP и на него ставам песни, слики etc. после истите на Виста ќе си бидат тука така?
И трета и последна работа, XP-то ми е инсталирано на партиција, каде што е само тоа и ништо друго, а на другиве ми се песните и сликите. Е сега со Вистава, да не има нешто проблем кај тие другите партиции или не? Фала однапред!