Фан Клуб: Србија

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Аххх.. што не се игра овој меч у Наполи,Милано,Сицилија,Рим или Торино... па да видиме дали Делије,Гробари или било кој ќе се вратија здрави у србија...
Сакам да кажам дека целиот балкан си е крив бидејки сите ги гледаат како да се најјаки,никој ништо не им може и тн..тоа е причината за вчерашните нереди...Шутраци невидени, една минута молчење заради загинати италијански војници у Авганистан они скандираат "italia va faccuolo"(или како беше).... На таквите единствено ќотек и бламажа од други навивачи ги смирува, али ајде, ќе отидат некад у горенаведените италијански градови, каде што нема ни малце лесно да поминат....

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Карабинерите направиле тактичка грешка,со тоа што не употребиле боева муниција...
АХ,да беа во Перу или Колумбија...штета...ццц...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.540
Поени од реакции
29.107
Не е овој воѓата! Овој е некој деликвент кој има зад себе 20-тина малоумници и прават бељи насекаде.
А вика еден немал муда?! Да нема памет нема, ама немал муда?! :pos2:
Пред цел свет, пред толку џандари, во туѓа држава прави што сака, ги прекрши скоро сите можни закони и немал муда?! Уствари, го боли запаленото знаме него, да, дааааа.
Воџата е Иван Богданов(29) на УЛТРА БОЈС!...
А тој што напиша нека извади маската дека е пичка подобро нека не пишува да не се срами..Со кој памет да извади маска пред толку џандари..Па уште и немал муда..Што треба да направи да се качи у авион и да мавне у стадионот ли?

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
А тој што напиша нека извади маската дека е пичка подобро нека не пишува да не се срами..Со кој памет да извади маска пред толку џандари..Па уште и немал муда..Што треба да направи да се качи у авион и да мавне у стадионот ли?
Да и јас прочитав Иван се вика и сега е во станица,бидејки го препознале по тетоважите кога ги симнувале од автобус!!А со него се приведни уште 16 лица,па така да го ке јадат на велико(иначе 90 посто се од Делије)

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Да друже, ама тој нема некаква легитимност на трибината. Други одлучуваат на таа трибина, околу гостувања, кореографии, навивање и слични работи. Никако тој не е “главниот“ на Север.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Уапсен главниот осомничен за немирите во Џенова

Италијанската полиција го уапсила главниот виновник за навивачките нереди на стадионот „Луиџи Ферарис“ во Џенова, поради кој беше прекинат квалификацискиот натпревар за пласман на ЕП, помеѓу фудбалските репрезентации на Италија и Србија. Инцидентот го предизвикаа српските навивачи, а инспираторот бил пронајден во багажник на автобус и наводно во моментот на апсење во рацете држел рачна бомба.

Српските навивачи претходно се обиделе физички да се пресметаат со репрезентативниот голман Стојковиќ кој видно вознемирен од нападат врз него одбил да брани на синоќешниот меч плашејќи се за својот живот.

Однесувањето на српските хулигани го осуди официјален Белград, според кој тие биле само извршители на сценариотo што го подготвил некој друг.

Се очекува УЕФА да се произнесе за инцидентот, како и за судбината на прекинатиот натпревар.

извор: ohridnews.com

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Го осудувам ова дивеење,таман си реков ке гледам добар меч и бидна што бидна,да е имало некоја тортура од страна на полицијата таму ај и да кажеш во знак на револт.Не ми е јасно читам денес као Караџиќ,знаел дек се вакво нешто спрема, па што не е известил полиција она ова,па јас кога би знаел дек денес некој се спрема да ми ограби куќа нема да го чекам со кафе.
Стојковиќ доби закани со самото заминување во партизан така да не не чуди ништо што вчера бил нападнат,мада лошо време кога игра репрезентација.
Гробари не учетвувале во инцидентите вчера како и против парадата на нивните браќа то смо и знали,ок чисти ко суза само што го убија Татон и Александар.Па вчера можел и на рад некој навијач да правел нереди надвор од стадион мада не носел никакви обележја.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Го осудувам ова дивеење,таман си реков ке гледам добар меч и бидна што бидна,да е имало некоја тортура од страна на полицијата таму ај и да кажеш во знак на револт.Не ми е јасно читам денес као Караџиќ,знаел дек се вакво нешто спрема, па што не е известил полиција она ова,па јас кога би знаел дек денес некој се спрема да ми ограби куќа нема да го чекам со кафе.
Стојковиќ доби закани со самото заминување во партизан така да не не чуди ништо што вчера бил нападнат,мада лошо време кога игра репрезентација.
Гробари не учетвувале во инцидентите вчера како и против парадата на нивните браќа то смо и знали,ок чисти ко суза само што го убија Татон и Александар.Па вчера можел и на рад некој навијач да правел нереди надвор од стадион мада не носел никакви обележја.
ЈАс на РТС го видов како дава изјава каде вели дека на официално соопштение е известена италјанската полиција дека се спрема. И веле дека политичарите во Србија треба да расчистат во нивниот двор дека тоа е нивна збрка и да го остават фудбалот на мира. Значи "јавна тајна" дека позади ова има политичка позадина.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Све све разбирам ама што има да палат албанско знаме во Италија ? нема никаква поврзаност ... немој од ова што го напишав да сватите дека сум албанец бидејки не сум ...меѓутоа палењето нема никакви допирни точки со Италија , само се изглупираа и ја заебаа својата држава.Српска срања ,хулигани незнаат што да прават па се глупираат ...

Оф-топик ... само ги поштувам што ги тепаат на педерите или барем се обидоа :)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016

Сликата кажува се од која група е лепиов ,но претежно ваквите лепотани ги има во сите навивачки групи дури некои ги гледаш еден месец кај едни слендиот кај други(единствено ради пари,мафија и тако даље).Односно лепиов нема никаква љубов кон екипата за која навива единствена работа му е правење проблеми.
Овој е Иван Богданов?

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Овој е Иван Богданов?
Да, тој е идиотот, главниот на нередите, срамот на Србија, претставен како "навијач" на Србија. Криво ми е што се добива грешна слика за настанов и што се генерализираат хулиганиве со целиот српски народ.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Да, тој е идиотот, главниот на нередите, срамот на Србија, претставен како "навијач" на Србија. Криво ми е што се добива грешна слика за настанов и што се генерализираат хулиганиве со целиот српски народ.
Kaj i da bide, sto i da se sluci ova se slucuva so site drzavi...narodot e malce ogranicen i glup, razbiras:toe:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Аххх.. што не се игра овој меч у Наполи,Милано,Сицилија,Рим или Торино... па да видиме дали Делије,Гробари или било кој ќе се вратија здрави у србија...
Сакам да кажам дека целиот балкан си е крив бидејки сите ги гледаат како да се најјаки,никој ништо не им може и тн..тоа е причината за вчерашните нереди...На таквите единствено ќотек и бламажа од други навивачи ги смирува, али ајде, ќе отидат некад у горенаведените италијански градови, каде што нема ни малце лесно да поминат....
БББ ги демолираа и Милано и Удине и никој ништо не им направи.Полиција да ги млатеше(секад на крај тепа полиција), но од притивничките навивачки групи ништо.Србите сега Џенова...........

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Сакам да кажам дека целиот балкан си е крив бидејки сите ги гледаат како да се најјаки,никој ништо не им може и тн..тоа е причината за вчерашните нереди...Шутраци невидени, една минута молчење заради загинати италијански војници у Авганистан они скандираат "italia va faccuolo"(или како беше).... На таквите единствено ќотек и бламажа од други навивачи ги смирува, али ајде, ќе отидат некад у горенаведените италијански градови, каде што нема ни малце лесно да поминат....

Фејл, итаљанците се пички у душа.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Прв болд, Гробари не се толку малоумни и идиоти да прават вакви скандали за да се срами цела Србија, кога игра репрезентација... тоа го прават само малоумни идиоти кој не се отидени со цел да навиваат и да ја бодрат својата земја, туку да предизвикуваат меѓународни скандали и да тепаат луѓе кој играат по знамето на Србија...:kesa:

Втор болд

Трет болд - Бламажа од твоја страна и тотално вртење на темата за 360 Степени... :jaj:

Kajgana Shop

На врв Bottom