Фан Клуб: Србија

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Ја со другари ќе гледам, сакав онака да прашам ако има некој собир да се приклучиме нешто ! али ок е важно е да се навива !

ПОМОЗИ БОЖЕ !

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
И ја дома, а у Куманово секој кафиќ е фан-клуб на Србија. Сум гледал порано и лудница е. Србоманчиња, кажи Боби? :smir:

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Ima da gi gazime maslinkive :smir: To je ta ekipa.Napred ORLI

M

Mario Gómez

Гостин
И ја дома, а у Куманово секој кафиќ е фан-клуб на Србија. Сум гледал порано и лудница е. Србоманчиња, кажи Боби? :smir:
абе ако сте срби убо е да навивате, мене ме курчат македонци шо навијаат за србија.

whatsoever, тешко ќе го окркате и денес и по некој ден. :pos:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.198
Поени од реакции
46.438
Боби[Мкд];3615461 напиша:
абе ако сте срби убо е да навивате, мене ме курчат македонци шо навијаат за србија.

whatsoever, тешко ќе го окркате и денес и по некој ден. :pos:
А koja e разликата помеѓу макдеонци што навиваат за Србија и македонец кој навива за Германија и прави ручни рат на Хитлер ? :tv:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Ај со среќа..... Групите да не ги пројдете :tv:

M

Mario Gómez

Гостин
А koja e разликата помеѓу макдеонци што навиваат за Србија и македонец кој навива за Германија и прави ручни рат на Хитлер ? :tv:
Па ако е така, не смее за репрезентации да се навија. А сите си имаме по некоја омилена. :)

Сеа оф топик ќе ојме. Ама нема разлика помеѓу Србија и Грција, да не кажуем бројни испади на српски навијачи против Македонија. И поради тоа мене не ми јасно како може некој од нашиве да навива за гомнава северни. Коа се исти курац како јужните.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
^ А како може некој да навива за фашисти кои и ебале матер на пола Европа? Што ги прави нив различни од Грците и Србите во однос на Македонија?

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Очекувам победа на Србија едвај чекам да почне утакмицата поздрав за сите што навиваат за СРБИЈА на ова светско.

Н

'Никола'

Гостин
^ А Италија пак ич не биле фашисти.:pipi:

Ај не се замарајте со глупости, секој може за кој што сака да навива, тоа е негово право.
Вие тука на фан клубов навивајте си за Србија, ич да не ви е галје, ние ќе си навиваме за Германија, ќе се јадиме в петок и тоа е.:wink:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
^Па и тие се, ама ја спомнав Германија затоа што споредбата Грција-Србија ја направи фан на Германија. Ако навлеземе подлабоко историски, никој не и мислел добро на Македонија а уште помалку да направил нешто добро за неа. По таа логика не треба воопшто да навиваме за било која странска репрезентација.

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
Се навива против Грција, сите знаеме од кои причини, а исти к*р е и Србија, па навиваме за нив.:tv:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
абе и јас многу не ги сакам србите, ама сепак со нив сме блиски и наш народ се тие... србите можеби во минатото не ни мислеле добро(зборам за периодот на балканските војни) ама после втората светска војна па се до 90-ста сме имале сложен и братски живот со нив во една држава и многу пати сум слушнал како србин кажува дека македонците и србите се браќа и мило ми е... затоа сакам да успеат на овој Мундијал им посакувам многу среќа...
а вие правете муабет на теми кои се историски и не се поврзани за фудбалот, ако е така па и Германија е една од државите кои многу се залагат за Македонија да влезе во ЕУ, а ние бевме оние кои го признавме Косово, али ај вакви разговори не се за во оваа тема...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Ево го составот на Србија - Стојкович,Иванович,Лукович,Видич,Коларов,Милијас,Станкович,Красич,Јованович,Жигич,Пантелич !! Супер состав ајде идеме на победа

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.198
Поени од реакции
46.438
Ја како и да е сакам да успеат, и да го искористат истото ко отскочна штица за развој на фудбалот во својата земја, би требало истото да повлече просперитет на тој спорт и кај нас ...
Мада хрвативе беа трети во Свет па тиња, једино турците и грците имаат квалитетни првенства, со посетеност од публика, правење на здрави трансфери и слично.

Kajgana Shop

На врв Bottom