Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пред некој ден бев на риба во Црна.. За час и половина уловиз 3 пастрмки и една мренка.. ретко успевам да фатам но ми се погоди денот.. не дека уловив многу но ми се направи ќефот![]()
Демирхисарско.. во едно село.. Прибилци. Кај каскадата има пастрмка. Денес бев на друго место и уловив само едно мало рипче.. и нормално го пуштивKaj bese mislam na koja lokacija posto vamu mariovskovo nema pastrmka vo crna?

.I nikoj od decata so bevme zaedno ne fati riba samo ja fativ edna
(a odprvo ne ni sakav da probuvam)I posle site me zaebavaa,me vikaa ribarceto klime.:pos2::pos2::pos2:Ama sepak bas bese interesno.Samo za da lovis riba treba da imas mnogu strplenje.
Samo za da lovis riba treba da imas mnogu strplenje.![]()
),сом,белвици итн.. Ние ловевме на диво hihihi ,бевме збутани меѓу дрва ко undercover командоси што придонесуваше за атмосфера и интензитет на самиот лов 
Беше многу тешко за забацување поради дрвата наоколку но се снаоѓавме некако.Ловевме на дубинац смуѓ.Многу досадна работа цели два саата алките стоеа непомрднати.Кога наеднаш сите 3 трски почнаа да денсаат,ја и татко ми реакција WTF!,јак филинг и адреналин,ја една татко ми sвер ги грабна двете ко пиштолџија од вестерн филм.Извадивме две убави парчиња смуѓ,но едниот се откачи немаме појма како,но самиот момент и тоа чувство беше незаборавно.Always will remember it!
Е па затоа реков се заебавам.. Не сум спортски риболовец.. ако фатам маклу ги пуштам на крај.. ако имам среќа да фатам повеќе ги земам :salut:ako si sportski ribolovec toags NE SE PUSTAT NA KRAJOT!!!tuku odma....catch&release

и фаќаш браво браво