Како не се произнесе па нели има 4000 амандмани на законотama im bese onjasneto pa go pofalija cekorot so opfakjanjeto na drugite zednici pa izvadija nekoja tipicna birokratska fraza cekorot e ok ama mora d bide so konsenzus...
E sega ti kazi mi sto znaci toa??? toa bese krajnata poraka..
Kakov konsenzus ke napravis so poveke ili pomalku pratenici od etnickite zaednici.. ili ke ja zrvuvas dijasporataso reprezentativni 2pratenika...
Izbornikot mora da projde, a cisto se somnevam deka pozadi ekskluzivitetot na Ali kako sto velis stoi DUI sega vo Brisel.. DUI duri i retko se proiznese vo javnosta za ova prasanje za razlika od SDS-to
ti rekov ja glup si znaev deka nema da razberesh deka se zezav ... pa normalno deka e mestenka :pos2:Свиден, коа не си тука, твоите коментари се помалце од нула. Ускратени права, и местенка некакви си други причини што се гледа од авион работава, тури му таквото. Сеј си мирен, и сунчај се у тоа твојата Шпанија.
Значи ми ги читаш постовите од крајот ко директор nekoj а?hehe sry ne go vidov smajlite na krajot od tvojata recenica so amandmanitea so toa i sarkazmot:0
Ок штом вас ич к.р не ве боли мене уште повеќеIdi be JON....IDNINATA E SEKOGAS PO FANTASTICNA OD SITE NASI FANTASTICNI PRETPOSTAVKI....uzivaj vo zivotot...![]()
Насила и со уцена направена „проширена коалиција“ е дефакто рушење на уставот и охридскиот догвор со кои се гарантира унитарното уредување на државава.Вероватно и Грујо знае дека има две опции :
1. Да ги задоволи ДУИ
2. Да не ги задоволи ДУИ
А сите знаеме дека пак после ќе се врати на опција 1. и тоа во „проширена коалиција“.
Абе многу интересно... Прво министерката од собраниска говорница дава изјава дека тоа биле криминалци и дека безбедносната ситуација не е нарушена, односно дека ситуацијата во Ваксинце е под контрола... Арно ама, кога денес истражната судијка сакала да излезе на терен и лично да се увери кој од спорните лица е жив, а кој мртов (за да може да даде и налог за обдукција) и притоа побарала асистенција од полицијата, истата била одбиена со образложение дека во село Ваксинце не е безбедно да се влезе.Policijata se plasi da vleze vo Vaksince.......ova vistina li slusam ili e nekoja BEDNA DEZINFORMACIJA....
Министерката само ви пренела порака од "газдите" дека го контролираат ГЕТОТО Македонија.Абе многу интересно... Прво министерката од собраниска говорница дава изјава дека тоа биле криминалци и дека безбедносната ситуација не е нарушена, односно дека ситуацијата во Ваксинце е под контрола... Арно ама, кога денес истражната судијка сакала да излезе на терен и лично да се увери кој од спорните лица е жив, а кој мртов (за да може да даде и налог за обдукција) и притоа побарала асистенција од полицијата, истата била одбиена со образложение дека во село Ваксинце не е безбедно да се влезе.
На што ли мислела министерката кога рекла дека ситуацијата е под контрола?
Сме навикнале и на полоши па никому ништо.многу лош потег, претерано лош потег, требале да ја пуштат судијката со полициска придружба, вака само докажуваат дека државта не функционира.
Ние не што се не сме се навикнале, само треба некому да му се укаже на тоа дека не е во ред без разлика дали ние сме навикнати или неСме навикнале и на полоши па никому ништо.![]()